Program na komplet zálohu

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Program na komplet zálohu

Příspěvek od Vitezslav2 » sob úno 21, 2009 13:54

Můžete mi poradit nějakej program na zálohu?Kromě SPB Backup,který mi na HD nefunguje a kromě Sprite Backup,který mi taky nějak nechce šlapat.Díky.

hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob pro 13, 2008 0:21
Zařízení: lumia 830 a 950

Program na komplet zálohu

Příspěvek od hrosikjiri » sob úno 21, 2009 14:15

To je hodně zvláštní, protože mě SPB Backup normalne na HD jede, takze nevim, jestli ho něčím neblokuješ, nebo jestli tam nemáš něco nabouranýho... Přeinstaluj to a zkus to znova, fakt tam jede...

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Program na komplet zálohu

Příspěvek od Vitezslav2 » sob úno 21, 2009 16:02

Zkoušel jsem to několikrát.Vyhodí mi to na začátku chybu a (odesílat-neodesílat).

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Program na komplet zálohu

Příspěvek od radospol » sob úno 21, 2009 19:13

Kde mas nainstalovany backup? Ja na main memory a funguje mi bez problemov.

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

Program na komplet zálohu

Příspěvek od suckme » sob úno 21, 2009 19:19

Vyzkousej PIM Backup...

Na mem HDcku zalohuje/obnovuje bez problemu a je to freeware :-)

//
btw:PIM Backup se nikam neinstaluje, je to jen .exe ktery spustis primo v zarizeni. Ja jsem si ho dal na pametovou kartu, v pripade HR tedy nemusim ten program znova instalovat a muzu si hned obnovit vsechna data ;-)

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Program na komplet zálohu

Příspěvek od Vitezslav2 » sob úno 21, 2009 21:23

radospol píše:Kde mas nainstalovany backup? Ja na main memory a funguje mi bez problemov.
Tak jsem zkoušel instalovat do interní paměti a bylo to to samé.Ale zkoušel jsem SPB Backup 2 a už jede bez problémů.Ta co nešla byla verze 1.5.

Uživatelský avatar
oPicka
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: pon led 12, 2009 22:50
Zařízení: HTC Touch HD, HTC TyTN II
Bydliště: Brno, CZ

Program na komplet zálohu

Příspěvek od oPicka » pon úno 23, 2009 1:08

Já mám osobně taky SPB a funguje na 100% ... jakou verzi jsi zkoušel? - ta která Ti nejela ..?

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

Program na komplet zálohu

Příspěvek od strojvudce » pon úno 23, 2009 7:46

suckme: PIM Backup nedělá kompletní zálohu, ale pouze PIM.

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

Program na komplet zálohu

Příspěvek od Yoda » pon úno 23, 2009 10:01

Ještě tak vědět co je to to PIM. :-)

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

Program na komplet zálohu

Příspěvek od Aspire » pon úno 23, 2009 10:32

PIM jsou podle mne kontakty, zprávy, emaily, úkoly, volání, .... Asi takto:

Obrázek


Já mám jednoznačně nejlepší zkušenost s SPB. Když jsem na svém pocket pc vyždímal baterku na nulu a ocitl jsem se v továrním nastavení, stačil jeden klik a vše bylo zase zpět.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 393
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Program na komplet zálohu

Příspěvek od SirTom » pon úno 23, 2009 10:48

"vše bylo zpět" znamená i nastavení různých účtů, nainstalované programy, oblíbené apod?
díky

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

Program na komplet zálohu

Příspěvek od Aspire » pon úno 23, 2009 11:56

Ano, SPB obnoví vše. Ale tomu také odpovídá velikost zálohy.

Uživatelský avatar
oPicka
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: pon led 12, 2009 22:50
Zařízení: HTC Touch HD, HTC TyTN II
Bydliště: Brno, CZ

Program na komplet zálohu

Příspěvek od oPicka » pon úno 23, 2009 18:26

například moje záloha má okolo 100MB, každopádně s předpokladem že k HD každý dostal 8GB MicroSD se to dá přežít ..

Uživatelský avatar
SaintPaul
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: stř led 07, 2009 17:36
Zařízení: Orange SanFrancisco = ZTE Blade

Program na komplet zálohu

Příspěvek od SaintPaul » pon úno 23, 2009 18:45

A jak je to po flashování ROM ? Nechá se použít ten samorozbalovací archiv neo musím instalovat vše znovu ?

Uživatelský avatar
oPicka
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: pon led 12, 2009 22:50
Zařízení: HTC Touch HD, HTC TyTN II
Bydliště: Brno, CZ

Program na komplet zálohu

Příspěvek od oPicka » pon úno 23, 2009 19:20

Já osobně obnovuji pouze emaily, sms, a některé dokumenty, ale dle popisu výrobce jiná rom není problém. Osobně vše radši přeinstaluji. Nezabere to moc času a jistota, že zařízení je nanovo přeinstalovaný a žádný starý krpy tam nebudou, za to stojí :)

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

Program na komplet zálohu

Příspěvek od suckme » úte úno 24, 2009 3:40

strojvudce píše:suckme: PIM Backup nedělá kompletní zálohu, ale pouze PIM.

Mě to v celku vyhovuje :wink:

Murdoc
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte bře 03, 2009 18:16
Zařízení: Qteck 9100

Program na komplet zálohu

Příspěvek od Murdoc » úte bře 03, 2009 18:23

Prosim vas poradte mi nekdo jak dostat spet kontakty s pim backup :x

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Program na komplet zálohu

Příspěvek od radospol » úte bře 03, 2009 19:36

otvor si app pim backup a z kolonky si vyber "restore"=browse=najdi si kde mas zalohu pimbackup=done=next=done=next=done=next=exit

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Program na komplet zálohu

Příspěvek od Mezek » pon bře 09, 2009 16:25

Zdravím všechny, používám také SPB Backup 2, a vždy po vytvoření naplánované zálohy se ve složce objeví textový soubor.
  • 2009-03-09 05:00:47 Zálohování bylo zahájeno...
    2009-03-09 05:00:47 Název souboru zálohy: "\Storage Card\Backups\Backup_20090309.exe"
    2009-03-09 05:03:09 Není možné číst ze souboru "\Storage Card\MSMETADATA\XMEMediaLibrary.mlb".
    2009-03-09 05:03:13 Probíhá kontrola souboru zálohy
    2009-03-09 05:03:24 Celkový čas zálohy: 2:26.735
Bude to problém při případné obnově ? Pravděpodobně to bude mít něco s WM Playerem, ale možná se mýlím.
Originální ROM 1.14.479.3

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Program na komplet zálohu

Příspěvek od YAMATO » pon bře 09, 2009 16:40

Při obnově žádný problém nebude, také mě to jednu dobu toto psalo.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti