Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Lutri » čtv led 29, 2009 19:10

A nemáš náhodou zapnutý režim LETADLO ? A máš tam SIM opravdu dobře danou? Mělo by to normálně fungovat.

c.wat
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob led 24, 2009 8:11
Zařízení: HTC evo 3D

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od c.wat » čtv led 29, 2009 20:04

jak se vypíná ten režim letadlo?

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Lutri » čtv led 29, 2009 20:08

Jejda :) to jsi asi ještě nečetl návod, co? No nic, tak dej v TF3d "nastavení" kolonku "komunikace" a tam se podívej, zda je první položka vypnutá a druhá zapnutá.

c.wat
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob led 24, 2009 8:11
Zařízení: HTC evo 3D

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od c.wat » čtv led 29, 2009 22:34

jj bylo to tím letadlem dekuju za radu

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od SirTom » pát led 30, 2009 12:21

Beren píše: ... Zkousel sem odpoved najit tady na foru, ale neuspesne. ..... Kdyz spustim kalendar ze zakladni obrazovky Today skoci mi vzdy do agenda view, da se to zmenit? Na foru jsem nasel jenom to, ze je to umyslne od HTC takto nastaveno, ale me to opravdu stve :).
Predem diky za odpoved, pokud nekdo vi
Samozrejme ze to mam nastaveno na monthly view a kdyz spustim kalendar z programu tak se to v monthly view i zobrazi. Problem je ze po spusteni z plochy today to vzdycky skoci do agendy.
Přidal bych se k problému výše.
V kalendáři nastaveno týdenní, když spustím z TF Today na chvíli tam skutečně problikne ten týdenní náhled, ale vzápětí je zpět "agenda".
Dokonce i když kalendář nechám běžet na pozadí v týdenním náhledu a vrátím se k němu přes today, zase se přepne do agendy. (pokud ho vyberu "křížkem" se seznamu běžících programů, tak si týdenní náhled pamatuje).

Ocením každou radu.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od dvzd » pát led 30, 2009 13:06

Na to spouštění Kalendáře na správně kartě pomůže SSMaPa. Stačí smazat spouštěcí parametr pomocí SSMaPa u toho souboru Calendar.exe a patchnout to.
Tady je návod na práci s SSMaPa: http://myego.cz/item/ssmapa-nahrada-kal ... ouchflo-3d. Není tam popsán přímo postup na smazání spouštěcího parametru, ale dá se to z toho pochopit.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od peter63 » pát led 30, 2009 20:39

Mam naivnu otazku dlhorocneho uzivatela Symbianu :) . Mam nejake skusenosti z wm, neviem vsak jednu pre mna podstatnu vec. Z Nokie som zvyknuty pouzivt default cislo ku kontaktu a taktiez default cislo na SMS, kt. moze byt ine ako to na volanie. Pokial viem, wm to nema. Je na to nejaky soft alebo trik? Som na to zvyknuty a nechce sa mi vytvarat viac kontaktov len kvoli viacerym cislam. Vdaka za radu.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od mike-biker » pát led 30, 2009 20:56

Myslíš něco jako rychlou volbu? Mám Xperii, která má oproti HD tlačítek něúrekom, ale stejně používám X-panel Spb Mobile Shell, kde jsou rychlé kontakty přímo na hlavní větvi. 8-)

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od peter63 » sob led 31, 2009 8:39

to mike-biker: myslim vychozi cislo ak ma kontakt viac cisel...ak dam volat laebo SMS a vyberiem kontakt,kt. ma viac cisel, tak pokial to mam definovane, tak sa vyberie vychozi cislo...neviem ako to ma wm

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od mike-biker » sob led 31, 2009 11:10

Jo AHA! No taky lze nastavit výchozí číslo. Ale aby bylo jiné výchozí pro SMS a jiné pro volání?! Určitě by to šlo udělat přes nějakou aplikaci, já tedy nic neznám, neb to nepotřebuju. Dám kontakt v Spb Mobile Shell a vyberu číslo.

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Lutri » sob led 31, 2009 14:07

Nevím, zda ti to pomůže, ale jako hlavní a výchozí číslo to vždy řadí, když ho uložíš jako mobilní. Schválně to zkus :-)

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od peter63 » sob led 31, 2009 21:21

Moze byt viac cisel ulozenych ako typ mobilne resp ako najrychlejsie zmenit vychozi cislo? A este malickost, prichozi hovor ukazuje podla mna dost malymi pismenami...je na to nejaky softik? Viem, ze mam blbe otazky, ale na Nokii som take veci nikdy nemusel riesit. Dik.

Uživatelský avatar
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 240
Registrován: ned pro 28, 2008 13:07
Zařízení: Lumia
Bydliště: Havlíčkův Brod

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Nyny » ned úno 01, 2009 0:25

peter63 píše:Moze byt viac cisel ulozenych ako typ mobilne resp ako najrychlejsie zmenit vychozi cislo? A este malickost, prichozi hovor ukazuje podla mna dost malymi pismenami...je na to nejaky softik? Viem, ze mam blbe otazky, ale na Nokii som take veci nikdy nemusel riesit. Dik.
Co sem ja pochopil, tak v zakladu nelze mit treba tri cisla jako mobilni, ale existuje sw tretich stran, jako treba tady: http://www.inesoft.com/eng/index.php?in ... tacts.html kterej to bez problemu umi, ja sam to ale nezkousel.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od spermosh » ned úno 01, 2009 11:52

ja teda moc nepochopil, co potrebujes, chces mit vice mob. cisel u jednoho kontaktu? v tom pripade Inesoft Contacts, pouzivam uz delsi dobu (hlavne se mi nelibi ten mrkvosofti kontakt manager), ale jejich stranka ted koukam nejak nefunguje
btw pres ruzne pluginy, kde mas rychlou volbu, krome kontaktu volis i konkretni cislo u nej

c.wat
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob led 24, 2009 8:11
Zařízení: HTC evo 3D

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od c.wat » ned úno 01, 2009 14:39

Kluci jak udelam to aby se mi odeslané sms neukladali do slozky doručené? ja mel drive K750i a tam byla slozka pro odeslane a doručene.Jde to nejak nastavit i na HD?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od htcjirka » ned úno 01, 2009 14:55

Mas zcela jiste zapnute threaded sms tudiz mas v dorucenkach veskerou prichozi i odchozi komunikaci.Vypni si threaded sms pomoci Advanced Config nebo pres registry

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings]
"SMSAvailable"=dword:1

0=klasický styl
1=threaded styl

v tvem pripade nastav pod dword "0"

po upravach at uz pres registry ci program Advanced Config samozrejme udelej soft reset - restart

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od peter63 » ned úno 01, 2009 15:14

to spermosh: nepotrebujem viac mobilnych cisel...u Nokie si proste vyberies, kt. cislo bude vychozi ak ich je viac a hotovo...pozeram, ze u wm je vychozi cislo mobilni...tak to zmenim v kontaktoch
ak niekto prisiel s dalsim cislom a zacal ho pouzivat ako hlavne alebo som bol na dovolenke a zmenil si SIM,tak stacilo zmenit vychozi cislo u casto volanych kontaktov...ak som to pochopil spravne u wm to nejde...ziadna tragedia, potreboval som to akurat potvrdit

kadakos
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob led 31, 2009 13:45
Zařízení: HTC Touch HD

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od kadakos » ned úno 01, 2009 19:35

Hoj všem tak po dvou dnech užívání jsem se už docela s touchem popral..... jen bych se ještě rád zeptal na tři věcičky...

1 : přes co nebo jak se dostanu do registrů abych upravil vypínání displeje během hovoru ?

2 : nejde někde vypnout aby se mi touch hd samo nepřipojovalo neustále na internet přes gsm síť? když mám zaplé třeba skype a nebo qip doma na wifi tak se mi k tomu neustále hd připojuje i přes gsm siť.

3 : není někde ke stažení iGo cracknutá verze? potřeboval bych ji pouze nainstalovat a zkusit abych věděl jestli ji koupit.. předem všem děkuji za odpovědi

berte mě jako laika a začátečníka ve windows mobile, takže se nedivte mým blbým dotazům.. děkuji

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od mike-biker » ned úno 01, 2009 19:55

1) Do registrů např. programem Total Comander!
2) Com Manager - disable + aplikace NoData!
3) Přečti si pravidla!
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... =1&start=0

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od ziminix » ned úno 01, 2009 20:30

3) S tímhle ti tady opravdu nepomůžeme. Pokud o to hodně stojíš, budeš se muset naučit hledat na internetu.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti