Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
axeDawe
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: čtv pro 18, 2008 11:35
Zařízení: HTC One X with Beats Audio

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od axeDawe » pon led 26, 2009 10:17

Můžeš zkusit třeba tuto,je to folie která se dodává v balení při koupi.Docela drahá ale.. :grin:
http://www.htcaccessorystore.com/cz/p_h ... x?i=173045

eis
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte pro 02, 2008 13:49
Zařízení: Desire HD
Bydliště: Praha

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od eis » pon led 26, 2009 13:40

Zdravim pánové,

mám problém s fotoaparátem u mého HDčka. Když udělám foto asi po dvou sekundách od pořízení se mi objeví na displeji klasicky čtyřbarevný "vyčkávací " kolečko. Točí se pak asi dvě minuty a když dojede vrátim se zpět do focení a fotka zmizí a neuloží se. Nestalo se to už někomu. Opravdu nechci HR nebo dokonce reklamovat. Děkuji

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Shooter » pon led 26, 2009 18:03

To je skoro uplne jako kdybys smazal nejaky systemovy soubory, ktery se staraji o ukladani. Nemas treba zalohu systemu?

eis
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte pro 02, 2008 13:49
Zařízení: Desire HD
Bydliště: Praha

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od eis » úte led 27, 2009 8:10

No to si nejsem jistej moc si se zálohovánim netykam :lol: , ani nevim jestli když zálohojuju přes AS zálohujou se i instalace programů v tel a třeba ia caby na kartě?
Každopádně včera to zas chvíli fotilo a ulkádalo ale tentokrát se mi z fotky při náhledu uděla 1000 zelenejch čtverečků :evil: . V alnu fotky vypadaj v pohodě dokud se neotevřou. Video jde taky bez problemů :roll: . Ráno sem to zkoušel znovu a stav je stejný jako včerra tedy neukládame :evil:

Lukasen
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte led 20, 2009 17:53
Zařízení: HTC touch HD

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Lukasen » úte led 27, 2009 20:29

ví tu prosím někdo co znamená hláška : to to není platná aplikace poket pc, když mi to na starém ppc jede a je to 100% ppc aplikace ?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od IkE Blaster » úte led 27, 2009 22:08

Framework, málá změna jádra, aktuální zahlcenost systému nebo i nedoinstalovane některé knihovny od programu. Těžko říct, ale vím, že občas mi to pár programů hodí a napodruhé už jedou ok

D.dawe
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon led 19, 2009 17:18

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od D.dawe » stř led 28, 2009 15:02

Ahoj, objednal jsem si tuto ochranou folii ( Tu prvni jsem nalepil spatne, nastval se, a rostrihal jsem ji :D jsem hroznej nervak ) - Je tato dobra ? Nema to tu diru jako mela ta starsi jak je na displeji kamerka na video hovor, je mozne, ze to bude horsi kvalita ? Opet jsem nasrany tim, ze jsem zrejme objednal blbost ...

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od radospol » stř led 28, 2009 19:10

Ano tato je dobra:))

nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: ned srp 17, 2008 3:40
Zařízení: HTC Touch Pro

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od nirman » stř led 28, 2009 19:46

Ano, ano, ja si taky myslim ze tato bude perfektni :tlem:

c.wat
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob led 24, 2009 8:11
Zařízení: HTC evo 3D

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od c.wat » stř led 28, 2009 20:52

To D.dawe: Jakou jsis objednal folii mas link? Me se taky nepodarila ta z baleni nalepit ale pak sem si objednal z aukra 3 za 100 a nakonec ta 3 se mi podarila dobre nalepit i kdyz je pod ni maly smitklo ale na kraji tako nejak neva.
Máte nekdo HD bez folie? Funguje to normalne? Je to hodne nachylný na poškrabaní?

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od ziminix » stř led 28, 2009 21:51

Ano, funguje to naprosto normálně.

D.dawe
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon led 19, 2009 17:18

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od D.dawe » stř led 28, 2009 22:06

Sorry, jsem lurz, neskopiroval jsem to :D

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/110PBA ... ch-hd.html - Zde, tuto jsem objednal. Vypada kvalitne, ale nema tu dirko na ten video hovor prave.

Hurricane
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát led 02, 2009 11:54
Zařízení: HTC HD CZ

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Hurricane » stř led 28, 2009 22:24

To D.dawe: byl jsem osobně v Sunnysoftu a koupil sem antireflex fólii samozřejmě s výřezem pro kameru na videohovory, tak nevim co ti dali... Ale je fakt, že už to je víc jak 14 dní, třeba to přestali vyřezávat :lol:

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od peter63 » čtv led 29, 2009 10:03

Chcel by som sa spytat na displej, konkretne na kontrast. Na vsetkych videach, kt. som videl boli farby na HD svetlejsie a vyblitejsie ako iphone alebo HTC diamond. Da sa to nejak nastavit, resp ako to vidite vy majitelia HD? Dik.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od IkE Blaster » čtv led 29, 2009 11:01

Tak iPhone má o něco kvalitnější display ohledně barev, ale není to tak výrazné. HD a Diamond je na tom stejně, je možné, že na HD bude u okrajů "světlejší černá". Ale při max podsvícení by to mělo být víceméně stejné.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od peter63 » čtv led 29, 2009 11:06

Videl som niekolko videi a na kazdom mal HD miesto ciernej sedivu a celkove farby boli svetle. V tme sice skvele, ale inac ma to nenadchlo.

Uživatelský avatar
martyb
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv lis 06, 2008 14:25
Bydliště: Praha

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od martyb » čtv led 29, 2009 14:55

Mohu mít, také naivně nenaivní dotaz?
Jsem čerstvým majitelem HDčka. Scháněl jsem ENG verzi, byla i objednaná, ale Sunnysoft poslal CZ protože je momentálně neměli, ale to je jedno. Chci se tedy zeptat při 1. instalaci si lze vybrat jazyk češtinu, angličtinu a pár další, chci angličtinu, ale jak jsem se tady na foru dočetl, tak čeština (a asi i ty ostatní jazyky) má být součástí ROMky, tzn. když si teď vyberu ENG, tak po hardresetu, mám opět možnost výberů těch dalších jazyků? To znamená mohu po dalším hardresetu si vybrat zase jiný jazyk např. češtinu? Pokud je to v ROMce, tak by to tak mělo být! Nezkoušel jste to někdo s českou verzí HDčka? Ne, že bych toužil po jiném jazyku, ale jsem technoid a zajímá mne jak ta lokalizace ubere pamět a jak brzdí apod., prostě na testování! Takže když ta možnost je, tak proč to nezkusit, že jo?

Dík za odpovědi

Legend
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: úte pro 02, 2008 22:06
Kontaktovat uživatele:

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Legend » čtv led 29, 2009 16:06

Mno já jsem s CZ verzí měl trochu problém, žádná nabídka na začátku nebyla, takže jsem musel provést HR. Ten jsem poté prováděl ještě jednou (neodborná manipulace s programem na zlepšení zvukového výstupu). Z toho vyplývá, že samozřejmě jazyk si vybíráš při HR standartně a nic nezmizí :wink: .

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Lutri » čtv led 29, 2009 16:47

Tak já jsem si koupil ENG a tu jsem nějaký čas měl, než přišla CZ. Pak jsem si dal SPRÁVNOU!!! CZ a HD je stejně rychlé, vše funguje jak má a RAM je ještě víc (tedy aspon u mě :) ) Jinak samozřejmě při každém HD (pokud máš CZ foun) si volíš, jakou řeč chceš! ;)

c.wat
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob led 24, 2009 8:11
Zařízení: HTC evo 3D

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od c.wat » čtv led 29, 2009 17:38

Mam dotaz dnes jsem dal do HD SIM ale vubec mi ji to nenaslo a ani pin to nechtelo jako kdyby tam nebyla, pred tím jsem ho mel zapnuty bez ní. A v navodu pisou zarizeni podporuje SIM typu 1,8 V i 3 V mohlo by to byt ze mi to mou sim nepodporuje? Mam ji aspon 6-7 roku, jak poznama jestli je ta ma SIM ta 1,8 nebo 3? Díky za radu.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti