Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Mira96 » pon led 19, 2009 21:32

To D.dave : Reklamuj to a to co nejdřív. Časem Tě to začne vytáčet a bude Ti to pořád vadit. Teď ještě máš možnost to vyměnit hned kus za kus. A za ty prachy ...

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2005
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G5
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od koumes » pon led 19, 2009 23:18

TO Shooter: Někde tady na fóru se diskutovalo o antivirácích a "kapu" by rád nějaký vir na pda získal.
Jinak,měl sem kdysi FSC 830 a na kartě pár softů stažených asi z *.ru stránek.Dal sem kartu do PC a nějak se tam objevilo pár trojanů,rootkitů atd.A FSC makalo normálně i po rozbalení zipů.Tak asi :)

D.dawe
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon led 19, 2009 17:18

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od D.dawe » úte led 20, 2009 19:46

Okey, hned jak se dostanu do centra, tak tam skocim ... Myslis, ze mi to vezmou ? ... A mam vzit s sebou vsechno ? I krabicku od toho a ta ? ...


Predem diky !

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Shooter » úte led 20, 2009 21:32

Jo tak to ja pokud nejakej objevim tak mu ho poslu :). A ono mate asi pravdu, na PDA nerozjedes programy z desktopu tak proc by mely jet viry.
btw:
htcjirka píše:
Takze v jakym nastaveni se da zmenit jmeno?
Start-settings-system-about-device id
diky

Palda
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned pro 28, 2008 16:35

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Palda » stř led 21, 2009 19:14

chtěl bych se zeptat jak mam na htc touch hd naisntalovat framework 3,5 na netu sem nasel jen verzi pro normalni pc ne pro windows mobile,diky za odpoved

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od htcjirka » stř led 21, 2009 19:29

.NET Compact Framework 3.5

http://www.microsoft.com/Downloads/deta ... laylang=en

Instalaci musis pustit v pc a postupovat dle obrazovky.

Palda
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned pro 28, 2008 16:35

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Palda » stř led 21, 2009 20:39

ja myslel ze to je potreba mit v telefonu,protoe v PC to mam ale gyrator mi stejne hazi chybu :-(

Hores
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte led 06, 2009 22:09
Zařízení: HTC TOUCH HD

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Hores » stř led 21, 2009 21:11

Cau mam dotaz ohledne zvuku je normalni aby mi prehravani Mp3 bez sluchatek bez repraku bez niceho prehraval strasne potichu ??? narozdil kdyz dam HD do beden tak muzu mit bedny naplno a furt krasne ciste nebo v sluchatkach to naplno ani nejde prehravat.. tak se ptam tedy jestli je to obvykle chovani meho HD

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od htcjirka » stř led 21, 2009 21:38

ja myslel ze to je potreba mit v telefonu,protoe v PC to mam ale gyrator mi stejne hazi chybu
To je snad jasne ze to musis mit v telefonu.Spojis PDA s Active Sync a po te spustis instalaci v pc,ktere ti po dodrzeni instrukci nakopiruje instalaci do telefonu,kde ji musis dokoncit.

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Shooter » čtv led 22, 2009 21:51

Mam dotaz...
Kdyz vytvorim v Excelu Mobile nejakou tabulku a ulozim ji tam, tak se ulozi do jakyhosi pofiderniho *.xlsx coz samozrejme v desktopech nejde otevrit... nejaka rada prosim?

Uživatelský avatar
Putcha
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: stř pro 31, 2008 15:22
Zařízení: Omnia7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Putcha » čtv led 22, 2009 22:07

*.xlsx je format excelu z office 2007
podobne *.docx je word 2007

Kym som pouzival XP bol na to nejaky compatibility pack priamo od MS, takze to islo otvorit aj v office 2003.

edit: LINK

c.wat
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob led 24, 2009 8:11
Zařízení: HTC evo 3D

Folie na Display

Příspěvek od c.wat » sob led 24, 2009 8:14

Ahoj včera jsem si prinesl domů HD je to super mašinka ale koukal jsem a nemohl jsem prijit na to jak mam na nej umistit priloženou folii v baleni když ztrhnu tu manipulační, mužete mi poradit jak se tam umístí? Díky moc.

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Shooter » sob led 24, 2009 14:26

To se da snad docela jednoduse poznat podle direk pro repracek a kameru ne? Btw. nejdriv se ta folie musi slepit z toho plastu na kterym je nalepena.

c.wat
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob led 24, 2009 8:11
Zařízení: HTC evo 3D

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od c.wat » sob led 24, 2009 20:36

Kluci mate na vašich HDéčkách? Ochrané folie? Já jsem se ji tam ted pokousel asi pul hodky davat a porad mi to delalo bubliny nebo se tam dostal prach... tak musim koupit když tak novou folii tak jestli to ma cenu? JAk je display nachylný na škrabancE?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od spermosh » ned led 25, 2009 10:35

jestli mas problemy s nalepenim puvodni "extra tluste" folie, ani nepremysli o koupi jine...

c.wat
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob led 24, 2009 8:11
Zařízení: HTC evo 3D

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od c.wat » ned led 25, 2009 10:42

To spermosh: Jakto? Proc bych si nemel koupit jinou folii? Máte nekdo HD bez folie na displayi? Tady je video jak ho škrábe korunou ale nevim jestli na nem má folii nebo ne? http://cz.youtube.com/watch?v=sVIPSK0P2EY

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od spermosh » ned led 25, 2009 10:44

protoze vetsina jinych bude tenci, takze jeste hure nalepovatelne (pro tebe asi, protoze si myslim, ze ta dodavana sla nalepit fakt lehce)

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Shooter » ned led 25, 2009 14:53

Ja myslim ze na ty ukazce z youtube na tom ma hozenej ten Shield.. uz tady na to nekde odkaz byl.

c.wat
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob led 24, 2009 8:11
Zařízení: HTC evo 3D

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od c.wat » ned led 25, 2009 18:09

A nevíte jestli se dá koupit ta folie ktera je dodávana v balení HTC HD?

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Spousta naivních otázek ohledně HDčka

Příspěvek od Shooter » pon led 26, 2009 9:56

Zkus se podivat k nejakymu ofi HTC dealerovi nebo pokud ma HTC eshop tak tam

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti