Xperia X1: Otázky

Diskuzní koutek věnovaný komunikátorům od Sony Ericssonu (Xperia X1, X2)
Odpovědět
Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » sob lis 22, 2008 23:46

Pohybovy senzor nema

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od Mong3R » pon lis 24, 2008 18:34

No takto je tedy něco :smt010 no nic tak si budu mudet přikoupit ještě iPhona nebo Touch HD :smt026 . Děkuji za odpověď :smt022

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od tslany » úte lis 25, 2008 13:56

Řekne mi už konečně někdo, k čemu je pohybový senzor využíván v praxi (kromě hej a jinejch frajeřinek co nejsou k užitku)?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od IkE Blaster » úte lis 25, 2008 14:57

Preklopeni obrazovky u zarizeni bez klavesnice? (nerikam, ze to plati i tady :lol: )

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od Wolfenzi » úte lis 25, 2008 16:29

Třeba když stavíš barák tak si můžeš z mobilu udělat vodováhu :tlem:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od Jiří Hrma » úte lis 25, 2008 20:06

To by pak ten dům vypadal :-D (Off Topic)

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od Mong3R » úte lis 25, 2008 23:58

Barák by byl asi super :tlem: ale je vlastně spíše na hry, ale proč toho nevyužít :smt026 při chvilce volného času, že :smt020 :smt024

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od Jiří Hanč » stř lis 26, 2008 0:20

No na hry, je to zajimavy(i kdyz, to si radsi rovnou poridim Wii), ale me by spis zajimalo jetli je to normalne vyuzitelny...
Nedokazu si predstavit, ze mavam telefononem abych polozil hovor, to samy se zamkanim klavesnice a uz vubec ne(jestli to existuje) prehravani hudby, docela divny vytahovat telefon a mavat s nim pro posunuti songu, kdyz muzu zmacknout tlacitko(pokud ho zarizeni ma)...
Nebo se mylim a G-sensor je opravdu tak sofistikovanej, jak se prezentuje?

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od Mong3R » stř lis 26, 2008 23:42

Nevím jestli by jsi si hrál na cestách s Wii :smt040 třeba ve vlaku nebo tak někde v čekárně :smt032

N3o21
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: ned úno 11, 2007 22:49
Zařízení: OnePlus 3
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od N3o21 » čtv lis 27, 2008 11:13

Osobně taky považuju G-Senzor za věc nepodstatnou. Rozhodně bych podle toho nevybíral telefon.
Ale určitě je užitečný. Například Diamond měl funkci, pokud začal zvonit, a položil sem jej displejem dolů, vypnuli se zvuky. Ale to je asi jediné, kdy mě nadchnul. Jinak mi spíš překážel, třeba při přetáčení displeje. Většinou se nepřetočil když sem chtěl, a naopak, když sem nechtěl, tak se přetočil.

Absence senzoru polohy rozhodně není vada.
Jako daleko větší problém vidím to praskání krytu. S iPhone sem měl stejný problém. Vystřídal jsem 3 (vždycky mi dali nový). A všechny praskaly. A obávám se, že Xperie na tom bude stejně blbě...
Což znamená, že od TyTN II se neobjevil na trhu použitelný telefon s WM :-/

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Re: Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od tslany » čtv lis 27, 2008 14:01

tak sem si chilu hrál s Diamondem /resp. pustil video, co mi na Unim a teď na Looxu běhá OK) a můžu říct jenom jediný - bída a utrpení. Takže pro mě padá asi jakýkoliv PDA s Qualcommem (včetně Xperie). Škoda, mejt to PXA320@800MHz tak je to nabušený PDA

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Re: Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od IkE Blaster » čtv lis 27, 2008 16:14

Take mam ze vseho noveho od HTC podobne rozporuplne pocity... Qualcomm je takova nahrazka vykonneho univerzalniho CPU, az to vypiplaji tak, ze to bude mit dokonalou akceleraci pro temer vsechny mozne cinnosti, tak to bude vykonne a zajimave reseni. Ale takhle to zaostava v 50% veci.

vlasta
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: ned říj 21, 2007 16:04
Zařízení: HTC Advantage a Omnia 7.
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od vlasta » pon pro 22, 2008 11:02

Jak píše tslany, ty videa na Qualcomu je bída. Já jsem to zkoušel na Dimondu i na Touch Pro a plynule chodila jenom střední kvalita. Přál bych Vám vyzkoušet video na Atheně, tam je starý dobrý INTEL na 624 mHz, tedy procesor, který se objevil v roce 2004 na tehdejších PDA-čkách s VGA displeji. A video jede v nejvyšším rozlišení krásně plynule.

pip69
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte pro 30, 2008 14:02
Zařízení: xperia

Příspěvek od pip69 » úte pro 30, 2008 15:18

plachow píše:Děkuji za odpověď (na kvalitu čtyřsměrného ovladače). Bohužel tímto pro mě XPeria končí. Ovládat WM PDA bez perfektního čtyřsměrného ovladače opravdu nejde. Viz. Raphael. Bohužel výrobci v poslední době vymejšlejí chujoviny jako TouchFLO, optické myši a kde co, ale základní věci jako základní čtyřsměrný ovladač buď rovnou vypouštějí (Omnia, i780, TouchHD) nebo strašlivě kriplí (Raphael, Diamond, Xperia).

No nic, počkáme na Palm Treo Pro, anebo opět zpět k HP iPAQ 614c.

Ve většině aplikací není potřeba používat směrový ovladač,bud stačí dotyk a nebo už stojí zato vytáhnout pero.

Uživatelský avatar
SaintPaul
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: stř led 07, 2009 17:36
Zařízení: Orange SanFrancisco = ZTE Blade

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od SaintPaul » čtv led 08, 2009 12:16

Existuje nějaký program pro HLASOVÉ VYTÁČENÍ na Xperii ?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od htcjirka » čtv led 08, 2009 12:27

Mel by tam byt uz v zakladu Voice Speed dial,ktery se vyvola napr. dlouhym podrzenim volaciho tlacitka.Pokud dany program ani v programs nebo v settings nemate, lze ho doinstalovat.

Uživatelský avatar
SaintPaul
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: stř led 07, 2009 17:36
Zařízení: Orange SanFrancisco = ZTE Blade

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od SaintPaul » čtv led 08, 2009 12:29

Právě že není (mám z distribuce Vodafone UK), takže jdu googlit :-)
Díky.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Xperia X1: Vaše otázky a naše odpovědi

Příspěvek od htcjirka » čtv led 08, 2009 12:32

Pridavam ho sem,na Xperii funguje,odzkouseno.
Přílohy
CyberonVoiceSpeedDial WM6.1.cab
(309.56 KiB) Staženo 144 x

Uživatelský avatar
SaintPaul
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: stř led 07, 2009 17:36
Zařízení: Orange SanFrancisco = ZTE Blade

Xperia X1: Otázky, problémy, nové ROM...

Příspěvek od SaintPaul » čtv led 08, 2009 12:44

Díky !!!

Beatle
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon pro 29, 2008 10:08
Zařízení: SE Xperia X1i

Xperia X1: Otázky, problémy, nové ROM...

Příspěvek od Beatle » čtv led 08, 2009 23:36

Neznate prosim nekdo aplikaci pro vyuziti prisvetlovaci LED jako svitilny?

Odpovědět

Zpět na „Sony Ericsson Xperia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti