Ahoj TSLANY,
předně díky moc za Tvé ROMky pro SE X1.
Testoval jsem Tvojí WM 6.1 ROM a super (možná až na ten PanelManager,který osobně nemusím).Tvá ROM WM 6.5 zatím netestována,nějaké ostatní WM 6.5 jsem však již v X1 měl ,ale je to samé HTC Sense apod. Momentálně fičím na čisté CZ WM6.5 ROM od Shady123 ,avšak mám pocit ,že WM6.1 jsou pro X1 mnohem vhodnější co se týče reakcí systému.ROM Shady123 však také není špatná,jen nevím jak v ní zapnout možnost delšího "blikání" Illuminatoru u SMS apod. než je na pevno nastavených 5minut (nelze to nastavit v této ROM na více,volby jsou neaktivní ) ...možná v registrech ,ale netušim jak...pomoc

Jsem zastáncem spíše čistých ROMek....je možné "ukuchtit" také nějakou v CZ jazyku,jak už WM6.1 (větší zájem) tak i v WM6.5?
Prosím pokud budeš mít čas,tak napiš zda plánuješ či dokonce pracuješ na nějaké CZ ROM pro X1 ,nebo alespon Tvé plány s budoucím vydáním ROM v dohledné době. Vyjde už nějaká FULL verze ?

Díky moc za všechny vlastníky SE X1 ,kteří mají zájem o Tvé ROM.
PS: ještě dotaz je nějaký rozdíl ve verzích WM6.1 která je v prvním postu a verzí WM6.1 ,kterou máš uvedenu v Tvé poslední reakci ,či jde o tutéž ROM (v případě rozdílu,jaké jsou změny) ,..je možné přidat nějaké snímky z poslení WM6.5 ROmky? Díky.
-- doplnění předchozího příspěvku (stř lis 24, 2010 16:43) --
Ahoj TSLANY,
testoval jsem tvojí ROM Windows Mobile 6.1 build 21057 (z posledního odkazu).Je velmi svižná ,má po restartu spoustu volné RAM. Pokud by měla být dle mého přání ,tak bych odstranil panely (nevyužívám ,averze k nim

, Task Manager z X2 (nějak mi nesedí,pomalejší reakce,volbu bych nechal na uživateli). V Comm Manageru,když si pustím "Data Connection" tak mi už nejdou zpětně vypnout a hlásí to nějakou hlášku.....(už si nepamatuji,jedu na jiné ROM). A pokud by byla ještě čeština (plus odstranění uvedeného) tak je to přímo "královská" ROM !
Na SE X1 jsem zkoušel již dost WM 6.5 ROMek (různí autoři) ,ale reakce systému a celková lehkost chodu je určitě lepší na WM 6.1
Co se mi zdá lepší na WM 6.5 na SE X1 je možná trochu lepší výdrž baterie....můj dojem.
Tslany prosím až budeš mít čas ,napiš jaké plány máš ještě s ROM pro X1.
Díky a mnoho zdaru.