"Nefunkční" wifi

Diskuzní koutek věnovaný komunikátorům od Sony Ericssonu (Xperia X1, X2)
Odpovědět
khue
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř úno 24, 2010 19:19
Zařízení: xperia x1

"Nefunkční" wifi

Příspěvek od khue » sob úno 27, 2010 12:18

Mam problem. Moje X1 se pripoji k domacimu routeru ale to je vse. Signal je plny ale ani v opere ani v IE to nenajde ani jednu stranku. Pritom naprikad ve skole sem se pripojil k nejake wifine. Skousel sem uz ruzna nastaveni ale porad nic. A v routeru snad problem byt nemuze kdyz se na nej stabilne pripojuji s notebookem
Nevite v cem by mohl byt problem? diky moc

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

"Nefunkční" wifi

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned úno 28, 2010 15:15

Tak tady se problém odhaluje takhle na dálku těžko. Ono záleží právě na nastavení routeru především. Máš třeba zapnuté DHCP? Vypisujou mobilní browsery nějaký konkrétní error při pokusu o načtení stránky? Jak máš nastavené zabezpečení sítě? Zkus případně na PDA do wifi driverů zapsat ručně IP adresu routeru, DNS, gateway a pod. info o routeru.

maTTew
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob úno 27, 2010 13:49
Zařízení: ZTE Blade

"Nefunkční" wifi

Příspěvek od maTTew » stř bře 03, 2010 22:26

řekl bych, že máš na routeru filtrování mac adres, proto tě to nepustí na net, škrtneš si jen v lokální síti-stačí přidat mac adresu telefonu do výjimek v routeru a je to

Odpovědět

Zpět na „Sony Ericsson Xperia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host