Xperia X1: Panely

Diskuzní koutek věnovaný komunikátorům od Sony Ericssonu (Xperia X1, X2)
Uživatelský avatar
bora2211
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pát led 23, 2009 15:39
Zařízení: SE P1i => HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

zobrazeni panelu pri spusteni xperie

Příspěvek od bora2211 » úte kvě 05, 2009 9:53

loleklel,
v "Xperia Tweak 2.0" si na třetím listu "Panel" zvolíš příslušný panel např. "Sony Erisccson Panel 2" a jeto. Dáš "Save" a restartovat "Ano" a neběhne Ti panel , který sis vybral.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=440035

// Nedávej odkazy do CODE! Farokh

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Nový panel - Growing

Příspěvek od mike-biker » ned čer 21, 2009 21:42

Ten panel je úplně slabomyslný, ale jasným kandidátem na nejnesmyslnější aplikaci roku jsou rybičky. :lol:

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

zobrazeni panelu pri spusteni xperie

Příspěvek od radospol » pon čer 29, 2009 13:43

mam rom kde je odstraneny today panel. A zaboha ho neviem nikde najst na stiahnutie. Mozete mi hodit odkaz na stiahnutie? Link na xda v hlavnej sekcii na panely nefunguje.

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

SPB Shell 3.01 panel pro X1

Příspěvek od Libunda » úte črc 28, 2009 17:27

Na XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=541280 je odkaz na SPB 3 pro X1 panel.
Sice je v korejstine, ale deletem jednoho .txt souboru je to v hned plne AJ.
Mám otestováno, funguje.

Fugas
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv dub 09, 2009 12:51
Zařízení: SonyEricsson Xperia X1, X2

SPB Shell 3.01 panel pro X1

Příspěvek od Fugas » úte črc 28, 2009 22:35

funguje rychle? pripadne ma smysl ho instalovat kdyz SPB pouzivam normalne?

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

SPB Shell 3.01 panel pro X1

Příspěvek od Libunda » čtv črc 30, 2009 10:35

Mnooo, uprímne bych rekl, ze je o malinko pomalejsí, nez full verze.
Osobne jsem rád, ze je k dispozici panelová verze, protoze muzu ted podle nálady pouzívat SPB a nebo můj velmi oblíbený Inesoft Phone 5. Ono to samozrejme jde provozovat zároven i s full verzí, ale v nekterých okamžicích se me to hádalo. Takhle jsou oddelený a fungujou stoprocentne.

Fugas
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv dub 09, 2009 12:51
Zařízení: SonyEricsson Xperia X1, X2

SPB Shell 3.01 panel pro X1

Příspěvek od Fugas » čtv črc 30, 2009 11:17

dekuju za odpovede... takze az se zas nekdy vratim k panelum tak to vyuziji

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Xperia X1: Panely

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » čtv srp 13, 2009 13:55

Paráda, diky za tip !
Jenom jestli můžu poprosit chlapi, pište odkazy, návody a dotazy ohledně panelů do tohoto vlakna(přesunuto).
Nedávno jsem tu udělal úklid, tři nejdůležitéjší témata včetně x-panelů jsem topnul nahoru jako 'důležité', aby se nemusela zakládat další a další vlakna kvůli nové ROM, panelu, atd.
Díky :wink:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE:
Dneska jsem měl menší problém s Fish panelem(na nové ROM nebyl a nezobrazoval se v nabídce ani po instalaci), tak jsem pátral po xda-devu a našel jsem možnost jak si panel přidat do nabídky ručně přes registry podobně jak se to dělá i v případě chybějícího today-pluginu. Funguje to s mírnými změnami na všech panelech, takže kdyby někomu z vás nefungoval panel, zkuste tenhle návod:

1) Nejdříve je tedy třeba například z tohoto threadu na xda-devu stáhnout CAB potřebného panelu, nainstalovat a provést SoftReset.

2) Pokud se podíváte do nastavení panelů a daný panel se stále nebude zobrazovat, tak doporučuju v Total CMD v jednom tabu otevřít složku se soubory toho panelu, čili u ryb je to /Program Files/Panels/3DFishPanel/ a prohlédnout si názvy souborů, které ve složce jsou. Bývá tam většinou nějaký DLL soubor, případně i VUI soubor a pak obrázky. Každý obrázek specifikuje vzhled panelu v portrait/landscape modu a zmenšený náhled mezi panely/ velký náhled po otevření panelu. Většinou je od sebe rozeznáte snadno podle názvu, ale např. u Fish panelu jsou názvy formou zkratek, např. soubor 3dspp.bmp = 3D Fish Panel Portrait a 3dfppl.bmp = 3D Fish Panel Portrait Large. Musíte poznat, který je který, abyste věděli, co vyplňovat v registrech.

3) V druhém tabu Total CMD(kvůli snadnému přepínání) si otevřete registry zde:
HKLM/Software/SonyEricsson/PanelManager/Panels/nazev_panelu/
Najdete tam klíče: DLL, Portrait, LargePortrait, Landscape, LargeLandscape, případně další klíče v závislosti na konkrétním panelu.
Do těchto klíčů pak stačí ručně dopsat adresu k jednotlivým souborům, které jsem popisoval v bodě 2. Pokud v registrech složku požadovaného panelu nenajdete(což byl i můj případ), tak si složku i klíče vytvořte ručně, nebo můžete klíče zkopírovat od jiného panelu a jenom přepsat hodnoty.

kuclb
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pát úno 05, 2010 20:42
Zařízení: Xperia 1

Xperia X1: Panely

Příspěvek od kuclb » ned úno 07, 2010 23:30

Zdravím, vím, že to je staré téma, ale chci zkusit GrowingPanel, ale nějak se nechytám. Mám X1,dal jsem tam Active X (nainstaloval,ale nikde jej "nevidím"), pak jsem nainstalovat GrowingPanel,ten je v přístroji mezi panely,ale nemůžu ho vyvolat. Díky za radu v tom, co dělám špatně. L.B.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Xperia X1: Panely

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pon úno 08, 2010 2:51

Zvlastni, mozna máš nejaky spatny CAB. Jak ti nejde vyvolat? Jako že v nastavení panelů je, ale nede nastavit aby se zobrazoval? Zkus kdyžtak instalačky z přílohy, ty mám otestované.
Přílohy
ActiveX_Deployment_signed.CAB
ActiveX
(1.82 MiB) Staženo 163 x
GrowingPanel-0.1.15.0_signed.cab
Growing panel
(1.53 MiB) Staženo 161 x

kuclb
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pát úno 05, 2010 20:42
Zařízení: Xperia 1

Xperia X1: Panely

Příspěvek od kuclb » pon úno 08, 2010 7:32

Právě, že je šistě jen nainstalovaný v přístroji, ale v nastavení panelů už není. Tak si právě říkám, jestli je dobře instalnutý ActiveX, ale na tom se myslím nedá nic zkazit.
Zkusím Tvé instalačky, ač si myslím, že jsou to tytéž, co mám já.
Ale díky, L.B.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 08, 2010 7:39) --

Tak měl jsem blbý CAB - stáhnutý originál dle výše zmíněných adres... No to je fuk. Tvůj jsem hned spustil, jen je tam asi chyba, protože mi v datu "lítá" rok, v neuvěřitelném tempu se střídá samovolně poslední číslice 0-9...Takže myslím, že je to špatné:-) Ale ještě jednou dík

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Xperia X1: Panely

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pon úno 08, 2010 15:55

Tak to je zajímavý, u mě bez problémů.

kuclb
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pát úno 05, 2010 20:42
Zařízení: Xperia 1

Xperia X1: Panely

Příspěvek od kuclb » pon úno 08, 2010 18:20

No, prostě to lítá jako splašené a navíc mi t :???: o přijde i nějaké pomalé. Přitom s ničím jiným problém není..

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Xperia X1: Panely

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pon úno 08, 2010 23:09

Tak to jedině ještě přeinstalovat panelmanager, více zde.

kuclb
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pát úno 05, 2010 20:42
Zařízení: Xperia 1

Xperia X1: Panely

Příspěvek od kuclb » stř úno 10, 2010 9:03

Tak všehno uděláno a stejně tam ta číslice lítá jak splašená, takže mažu... Ale díky

Odpovědět

Zpět na „Sony Ericsson Xperia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů