Xperia X1: ROM

Diskuzní koutek věnovaný komunikátorům od Sony Ericssonu (Xperia X1, X2)
Odpovědět
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Xperia X1: ROM

Příspěvek od tslany » stř říj 28, 2009 21:42

Nikdy neříkej nikdy, díky mě proběhla trochu revoluce v ROMkách pro G900 a hodlám "turn things upside down" i u X1 :-) Těch ROMkem bez TouchFUJ je zatrceně málo a pro ty zbylé normální uživatele je jich nedostatek... :twisted:

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Xperia X1: ROM

Příspěvek od radospol » stř říj 28, 2009 23:00

tslany píše:On je ten problém, že v drtivé většině "uvařených" ROMek bejsou DSM soubory, tudíš nejde pořádne rozpackovat a upravit (jako jde to, ale je to několikanásobně náročnější než kdyby tam ty DSMka byly)
Takze som to skusil v kovskykitchen a po extrahovani vo vytvorenej zlozke "OEM" nic nieje. Je to prave kvoli tym chybajucim DSM suborom?

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Xperia X1: ROM

Příspěvek od mike-biker » stř říj 28, 2009 23:11

Ono to není tak složité, ale musí se přesně podle návodu... ;-)

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Xperia X1: ROM

Příspěvek od radospol » čtv říj 29, 2009 1:24

Takze ono to fakt nieje vobec zlozite, podarilo sa mi to vykuchat,ale len s origo rom. V tej od christiana asi budu chybat tie DMS subory o ktorych pisal tslany,lebo s nou to neslo.

dik chlapci za to ze ste ma zase nieco uzitocne naucili:)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Xperia X1: ROM

Příspěvek od tslany » čtv říj 29, 2009 8:21

Zkus se podívat do složky SYS, možná budou tam, a potom je přesunout do OEM :-)

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Xperia X1: ROM

Příspěvek od mike-biker » čtv říj 29, 2009 8:23

Je to jako rozborka a sborka kulometu. :grin: . Jen je to na odstraňování a ne přidávání - na to autor upororňuje. ;-) . Jinak na tvorbu vlastních ROM se musí jinak a to je doost náročné. Já neumím programovat a jsem laik. Ale toto mi stačí. Podle toho asi nepůjde WM 6.5, ale to mě nemrzí! 8-)

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Xperia X1: ROM

Příspěvek od radospol » čtv říj 29, 2009 19:16

tslany píše:Zkus se podívat do složky SYS, možná budou tam, a potom je přesunout do OEM :-)
nene proste to nikde nieje. V sys je akurat zlozka rom. a tam su len tri subory.

Uživatelský avatar
M4Touch
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř úno 11, 2009 22:27
Zařízení: HTC One X White

Xperia X1: ROM

Příspěvek od M4Touch » stř lis 18, 2009 18:44

Zdravim, dneska jsem oficiálně updatoval přes program na webu Sony Ericsson, vše proběhlo úspěšně, mobil poté naprosto v pohodě fungoval. Ale teď po pár hodinách jsem ho uspal a po chvilce ho chci znovu zapnout, ale nejde to. Vyndal jsem a zandal baterii, pořád nic. Teď ho nabíjim a taky pořád nejde zapnout a svítí mu červená dioda u tlačítka na zapínání, což taky u něj vidim poprvý a říká mi to, že asi něco bude špatně. Co si myslíte vy ? Reklamace ? Díky
Edit: Baterka před chvílí měla ještě přes 50%, takže divný, že by se takhle náhle vybila

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Xperia X1: ROM

Příspěvek od radospol » stř lis 18, 2009 19:05

Urobil si Hard reset? A po nom sa situacia opakuje?

Uživatelský avatar
M4Touch
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř úno 11, 2009 22:27
Zařízení: HTC One X White

Xperia X1: ROM

Příspěvek od M4Touch » stř lis 18, 2009 19:15

Teď jsem ten Hard reset zkusil udělat (podle návodu tady z fóra) a pořád nejde zapnout.
Edit: Asi to odnesnu do T-Mobilu no, stejně tam o víkendu budu mít nejspíš cestu..

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Xperia X1: ROM

Příspěvek od radospol » úte pro 08, 2009 11:23

Nadherne cista ROM wm6.5!!! (rarko ma 65MB)

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ost5101433" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Xperia X1: ROM

Příspěvek od Libunda » úte pro 08, 2009 12:05

start nahore, nebo dole??

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Xperia X1: ROM

Příspěvek od KVARK » úte pro 08, 2009 16:11

Dole. Jedná se o 6.5. Už jsem chtěl dodat klasickou, ale tohle bude obsahovat i nějaké ovladače z X2 a podobné fičury. Předchozí verze Barebone ROM od gtraba dodnes hodnotím jako nejlepší 6.5ROM na X1. A to vyšla už někdy v červenci. Tenhle chlapík sice nevydává ROMky každý týden, ale jakmile něco dokončí, tak to stojí za to.

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Xperia X1: ROM

Příspěvek od radospol » úte pro 08, 2009 20:26

Start je NAHORE,ked je to 6.5. Inak by som napisal 6.5.x
:)
Davam novy linka,ten predchadzajuci je na niekolku stranku v topicu,sorry:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=594278" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Xperia X1: ROM

Příspěvek od KVARK » stř pro 09, 2009 12:35

Jo, nahoře....sorry :tlem: Taky mě to ted´ napadlo. Každej má někdy svůj den, nebo ne? :grin:

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Xperia X1: ROM

Příspěvek od radospol » sob pro 19, 2009 9:12

Tak vcera som skusil vytvorit rom wm6.5.3, v sex1-kitchen, ale nieco som prehliadol a neviem co.
Flash prebehne,ale ked nabehne logo SE,tak sa to kusne(zastavi). Tesne pred kalibraciou.

Hm,poradi niekto? Na xda uz mam z tolkych informacii totalny zmatok.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Xperia X1: ROM

Příspěvek od tslany » úte pro 22, 2009 17:02

Sežeň si jinou kitchen, nejlíp si udělat svoji, a potom s rozmyslem sestavovat

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Xperia X1: ROM

Příspěvek od radospol » pát led 01, 2010 21:22

tak konecne na xda je rom wm6.5.3 ktora je uzasne cista (75mb nbh subor) takze momentalne varit nepotrebujem,ale urcite budem skusat. Ine kitchen mi nejdu spustit na pc.

maza
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon zář 07, 2009 10:49
Zařízení: SE xperia X1

Xperia X1: ROM

Příspěvek od maza » pon led 04, 2010 22:10

Ahoj,

chtěl bych zkusit nějakou rychlou spolehlivou ROM 6.1. Jak je to s ROM od tslanyho ? nedaří se mi nic najít na xda. Hoďte pls nějaký odkaz.

díky

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Xperia X1: ROM

Příspěvek od tslany » úte led 05, 2010 17:10

Na xda zatím není, ještě není kompletně hotová, taková beta je zde http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=51&t=16123" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Sony Ericsson Xperia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti