Xperia X1: ROM

Diskuzní koutek věnovaný komunikátorům od Sony Ericssonu (Xperia X1, X2)
Odpovědět
Bobisky
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv úno 26, 2009 9:26
Zařízení: Xperia

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od Bobisky » čtv dub 09, 2009 9:03

Ani tu novou hru Xtrack tam nemáš?

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 174
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od Kolda.o » ned dub 12, 2009 15:40

Puvodne jsem chtel napsat ze ji najdes na XDA ale pak jsem trochu pohledal a neni to asi az takova pravda.
Posilam ji tedy ZDE:-)

Uživatelský avatar
SikoEricsson
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte led 27, 2009 13:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4 SM-910C
Bydliště: Slovakia/ Ostereich

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od SikoEricsson » úte dub 14, 2009 11:22

Tak som si dnes nahral novú ROM-ku R3AA006 Generic AUS, ROM version: 1.05.949.6, Build 19608.1.2.60
V Today paneli pribudla možnosť zobraziť aktuálneho operátora-Wireless( Bluetooth a Wifi). Hry sú také isté, ako v R2A, tak isto aj ovládače kamery. :roll:

Uživatelský avatar
SikoEricsson
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte led 27, 2009 13:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4 SM-910C
Bydliště: Slovakia/ Ostereich

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od SikoEricsson » pát dub 24, 2009 9:09

Dnes vyšla nová revidovaná verzia ROM R3AA007 Generic CZ. Nová ROM-ka je viditeľne rýchlejšia aj po nainštalovaní všetkého možného, čo som tam mal predtým, zlepšila sa aj kvalita signálu. :grin:

Uživatelský avatar
tmatura
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon srp 27, 2007 12:43
Zařízení: HTC Blackstone

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od tmatura » úte kvě 05, 2009 13:24

Kde seženu tu ROM R3AA007 Generic CZ?

X-HURD
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pát říj 17, 2008 16:27
Zařízení: Samsung Galaxy S4 White Frost

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od X-HURD » stř kvě 06, 2009 5:12

nejspíš u filipa na semanii za menší poplatek, jinak na SEUSu zatím asi ne. Možná by mohlo být i něco na xda-developers.com

Uživatelský avatar
SikoEricsson
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte led 27, 2009 13:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4 SM-910C
Bydliště: Slovakia/ Ostereich

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od SikoEricsson » čtv kvě 07, 2009 16:58

Nová ROM R3AA007 CZ je na SEUS-e

Uživatelský avatar
tmatura
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon srp 27, 2007 12:43
Zařízení: HTC Blackstone

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od tmatura » ned kvě 10, 2009 15:38

V pondělí sem se chystal poslal Filipovi z SEmanie 200,- aby mi poslal tuhle ROM. Ještě, že sem to neudělal.

Jinak od toho Filipa je vybírání peněz za ROM, která je naprosto zdarma pěkná prasečina, tomu se ani nedá říkat zlodějina...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 10, 2009 16:18

Urcite to je mezi wm uzivateli pekne nefer jednani.Jak uz jsem nekde napsal,komunita z xda by ho jiste za to ukamenovala.

Mischell
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob pro 27, 2008 16:14
Zařízení: xperia x1

R3AA006-R3AA007 Generic CZ

Příspěvek od Mischell » ned kvě 10, 2009 17:06

Tohle už tady jednou bylo,nemyslíte?Nikdo nikoho nenutí.A mám pocit že příspěvek je dobrovolný.Holt k tomu má přístup a vy se nemusíte o nic starat (flash).I na zmíněném xda je možnost darovat příspěvek.Zajímalo by mě,kolik z Vás a kdy,alespoň napsalo díky.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 10, 2009 17:16

Jenze u Filipa to neni dobrovolny prispevek!A to je rozdil!
Bylo to tu jednou,je to tu podruhe,proc ne.Kdyby byl prispevek pouze dobrovolny tak tu o tom nikdo nemluvi a neresi to.

řidič Lukyn
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř led 14, 2009 9:07
Zařízení: HTC HD2

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od řidič Lukyn » úte kvě 12, 2009 7:18

Hmm tak jsem se včera snažil si nahrát přes Seus R3AA006 a nejak se mi to nedaří :-( jedu dle postupu a jak resetuji tel a naskočí ,,pruhy" na displeji tak připojím k poči a nemůže mi to najít zařízení a potom nic :-( někde zřejmě dělám chybu. :-(
první češtinu jsem zvládl ale přes kartu a ne seus je tam ta chyba????díky za radu

Mischell
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob pro 27, 2008 16:14
Zařízení: xperia x1

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od Mischell » úte kvě 12, 2009 10:21

A nemáš náhodou Visty?Taky mi to dělalo.Stačí vypnout v nastavení synchronizace,synchronizaci usb a mělo by to fungovat.

řidič Lukyn
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř led 14, 2009 9:07
Zařízení: HTC HD2

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od řidič Lukyn » úte kvě 12, 2009 11:25

Visty právě nemám. :-(

Uživatelský avatar
SikoEricsson
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte led 27, 2009 13:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4 SM-910C
Bydliště: Slovakia/ Ostereich

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od SikoEricsson » úte kvě 12, 2009 12:43

A máš nainštalované Active Sync 4.5?

Necituj poslední příspěvek. ziminix

X-HURD
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pát říj 17, 2008 16:27
Zařízení: Samsung Galaxy S4 White Frost

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od X-HURD » úte kvě 12, 2009 15:24

Zkus jiný PC. Nebo zkus jiný usb port. Kdyžtak koukni do nastavení v X1 "připojení k počítači" a koukni se jestli máš zaškrtnuté "povolit rozšířené sítové funkce"

Já včera v pohodě aktualizoval.

řidič Lukyn
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř led 14, 2009 9:07
Zařízení: HTC HD2

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od řidič Lukyn » stř kvě 13, 2009 6:44

Kluci to vše mám.Musím ještě zkoušet.Já jenom jestli jak mi naskočí barevné pruhy tak okamžitě mi to píše Kovsimg atd.No jsem z toho už lama :oops:

Uživatelský avatar
SikoEricsson
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte led 27, 2009 13:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4 SM-910C
Bydliště: Slovakia/ Ostereich

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od SikoEricsson » stř kvě 13, 2009 10:50

Tak naformátuj kartu cez PC a sús znova. Keď si predtým nahrával ROM-ku cez kartu, tak na karte ostal asi nejaký súbor.

//Necituj poslední příspěvek, tslany

Uživatelský avatar
tmatura
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon srp 27, 2007 12:43
Zařízení: HTC Blackstone

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od tmatura » stř kvě 13, 2009 11:26

Zpozorovali jste nějaký změny oproti staré ROM? Já teda ne :-(

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

R3AA006 Generic CZ

Příspěvek od htcjirka » stř kvě 13, 2009 18:44

Na oficialnich rom nikdy velke zmeny necekej.

Odpovědět

Zpět na „Sony Ericsson Xperia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: stiinek a 2 hosti