Dotazy začátečníků

Diskuzní koutek věnovaný komunikátorům od Sony Ericssonu (Xperia X1, X2)
Fugas
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv dub 09, 2009 12:51
Zařízení: SonyEricsson Xperia X1, X2

Dotazy začátečníků

Příspěvek od Fugas » čtv srp 27, 2009 21:31

na otaznik se fn nepouziva mel by bejt vedle ok. A stim fotak se to da 100% nastavit... akorad ja mam ted stahnutej automatickej blesk a to mi rozhazelo nastaveni takze nemuzu ti rict presne jak to je, ale zkus se tam proklikat

Uživatelský avatar
morris92
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv srp 27, 2009 20:37
Zařízení: HTC Snap
Kontaktovat uživatele:

Dotazy začátečníků

Příspěvek od morris92 » pát srp 28, 2009 8:33

Jo, máte pravdu, ta klávesnice je asi anglická a s CZ softem to nesedí. Otazník je opravdu vedle OK(ale je tam ü#). Díky moc.
Foťák jsem už taky nastavil, jsem hň*p, přehlídl jsem tam jednu ikonku.

A když jsem v tom, ještě by mě zajímalo, jestli jde nastavit jakékoliv svoje vyzvánění (mp3). Zatím jsem nepřišel jak to udělat.
Jinak telefon je to suprovej, myslel jsem, že s wm budu mít problémy, ale není to tak zlí.
Děkuji za odpovědi.

Fugas
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv dub 09, 2009 12:51
Zařízení: SonyEricsson Xperia X1, X2

Dotazy začátečníků

Příspěvek od Fugas » pát srp 28, 2009 8:56

musis tu mp3 dat: toto zařízení/ my documents/ vyzvanení a pak se ti zobrazi v te nabidce vyzvaneni ta mp3 :) jojo taky sem se toho bal ale uz bych nevymenil...

Uživatelský avatar
morris92
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv srp 27, 2009 20:37
Zařízení: HTC Snap
Kontaktovat uživatele:

Dotazy začátečníků

Příspěvek od morris92 » pát srp 28, 2009 9:23

Super, díky. No já měl dřív SE P1i s UIQéčkem, přešel jsem na něj ze staré k750i, a už ten symbian byl luxus ... ale jak říkáš, už bych nevyměnil. Sice jsem od té HW klávesnice u xperie čekal víc, ale zvyknout se dá. Myslel jsem že se bude lépe psát, připadaj mi docela zapuštěné a docela málo hmatově rozlišitelné a ty výstupky na J a F jsou prstem nerozeznatelné od jiného tlačítka. Ještě musím vyzkoušet výdrž, odstranil jsem si nastavení datových přenosů podle návodu, pač jsem vlastně celej den v dosahu rychlé wifi sítě, tak nemám ani datový tarif.
Jinak díky za ochotu. Na jiných forech by se semnou ani nebavili.

Fugas
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv dub 09, 2009 12:51
Zařízení: SonyEricsson Xperia X1, X2

Dotazy začátečníků

Příspěvek od Fugas » pát srp 28, 2009 12:44

taky sem pred cca 4mesici zacinal... tak sem aspon poslal dal co mi tady poradily ;)

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 222
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Dotazy začátečníků

Příspěvek od Kolda.o » pát srp 28, 2009 15:49

morris92 píše:Jo, máte pravdu, ta klávesnice je asi anglická a s CZ softem to nesedí. Otazník je opravdu vedle OK(ale je tam ü#). Díky moc.
pokud tam mas opravdu ü# tak mas asi QWERTZ klavesnici a nikoli QWERTY - potom je nutne jit do registru a prehodit klavesnici na nemeckou. :-)
doporucuju procist TOTO

a nastavit toto:
pro ty kdo maji QWERTZ s UK verzi woken a chteji rovnez psat v CJ tak jeste v registrech zmenit:

HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\KEYBD\CurLan g

nastavit hodnotu 1031

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Dotazy začátečníků

Příspěvek od IkE Blaster » pát srp 28, 2009 17:53

Nemělo by to být náhodou 1029?

Uživatelský avatar
morris92
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv srp 27, 2009 20:37
Zařízení: HTC Snap
Kontaktovat uživatele:

Dotazy začátečníků

Příspěvek od morris92 » pát srp 28, 2009 19:22

No, nejspíš mám německou klávesnici (i manuály mám v němčině) co nadělám. Určitě zkusím přepsat ten .txt soubor ve windows.
Ale chtěl jsem poprosit, o vysvětlení, nebo spíše odkaz kde je takovej ten základ. Vůbec nemám tušení co to jsou registry a jak se k nim dostanu :) . Díky moc !

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Dotazy začátečníků

Příspěvek od radospol » pát srp 28, 2009 19:39

V total Comandery,alebo Resco explorer sa ti zobrazia aj registre. Je to zlozka v hlavnej ponuke a v nej uz najdes presnu cestu,jak ti pisal hore..

Uživatelský avatar
morris92
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv srp 27, 2009 20:37
Zařízení: HTC Snap
Kontaktovat uživatele:

Dotazy začátečníků

Příspěvek od morris92 » pát srp 28, 2009 20:45

Díky radospol ! Nastavil jsem si německou klávesnici (už je qwertz). A jinak, není to nic zvláštního, ty registry. Myslel jsem, že to bude nějaký schovaný a mobil se bude muset hacknout (jak u UIQ) ale ne-e. Takže pohoda. Všem moc děkuju za užitečné rady ! :)

tomas12345
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř pro 29, 2010 15:07
Zařízení: Sony ericsson Xperia X10

Dotazy začátečníků

Příspěvek od tomas12345 » stř pro 29, 2010 15:27

Dobrý den, nedávno sem si koupil xperii x10,ale mám probblé s vkládání pisniek fotek videí atd..byl sem zvyklí pripojit mobil pomocí usb do pc dat tento počítač phone card a vložit tam např písničky když to udělám ted tak mě to napíše špatný formát.prosím poradte jak to tam mám jináč dávat nebo je jiny prohlížeč na ty souboury.Děkuju (omlouvám se za chyby)

Odpovědět

Zpět na „Sony Ericsson Xperia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti