Samsung OMNIA LITE B7300

Diskuze o telefonech řady Samsung Omnia (Omnia II, Omnia Pro...)
Odpovědět
Fleak
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř úno 03, 2010 23:32
Zařízení: Samsung Omnia Lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Fleak » stř úno 03, 2010 23:34

Ahoj , nevi nekdo jak vypnout zvuk po odeslani SMS ? Zkratka napisu SMS odeslu a pote tam vyskoci okynko ze SMS byla odeslana a prehraje se takovej protivnej zvuk.....kdyby nekdo vedel jak to vypnout tak bych byl docela rad :)

Dik

bartiik
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv úno 04, 2010 18:09
Zařízení: Samsung b7300 omnia lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od bartiik » pát úno 05, 2010 18:17

cau chtel bych se zeptat zda omnia trpi taky tou nemoci samsungu ze pri napsani vic jak 3 sms se prepne na mms?? me to docela stve mel jsem i5700 a delala to s ubec mi to neslo prepnout z5..:-( ale u 5230 to jde tak nevim zase ma wm tak by to melo jit ne? a jak moc jste s ni spokojeni? a co ty hry na senzor pohybu? jdou? diky za odpovedi chystam si ji koupit..tak prosim o radu nebo doporuceni nejakyho jinyho tel. co je chytrejsi a stoji do 7000? moc dekuju..:-)

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od danri » pát úno 05, 2010 21:36

Jo přepne to na MMS když napíšeš více než 612 znaků. To mě tak ani netrápí když MMS dnes stojí 4,50.

Tady je něco na ten zvuk po a zprávu po odeslání SMS
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=128&t=17264" onclick="window.open(this.href);return false;
Snad to bude fungovat i na Omnii Lite

bartiik
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv úno 04, 2010 18:09
Zařízení: Samsung b7300 omnia lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od bartiik » pát úno 05, 2010 21:42

nj ale kdyz ja mam zadarmo smsky a ne mmsky proto me zajima zda se to da prepnou z5 na sms ..:-) jako to je u samsung 5230 star tam to jde to me nejvic zajima takze jde to nebo to nejde prepnout z5?

-- doplnění předchozího příspěvku (sob úno 06, 2010 12:42) --

cau tak jsem si koupil omii lite a ted me zajima jak je to s hrama? jak to ze nejde pretocit display? mate nejakej navod na to? moc diky..:-)

van Thomas
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned úno 07, 2010 21:34
Zařízení: HTC Touch Pro --> Samsung Omnia Lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od van Thomas » ned úno 07, 2010 21:42

Na natáčení obrazovky používám SamsungOmniaOrientationDetection.CAB.

Problém mám však s ovládáním her, neb Lite nemá arrow keys. Nemáte někdo nějakou utilitku na simulaci arrow keys přes touch screen?

IVAN70
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pon pro 28, 2009 15:55
Zařízení: nokia e71

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od IVAN70 » pon úno 08, 2010 2:54

danri píše:To není žádné kouzlo. To, že se to dá nastavit je celkem jasné, spíše je překvapující, že telefon s WM něco takového umí. Ono to totiž není tak úplně běžné jako u "hloupých" telefonů.

Někdo to tady přirovnával k PC které se ti taky samo nezapne a to není taky úplně pravda. Moje deska třeba má v BIOSu budík který zapne počítač v nastavenou dobu.
ja som tuto temu zacal a dost som sa pohadal s ospenom a petrcompom,vyskusal som to a funguje to,dik za to co si napisal.Aj o tej zakladnej doske co dokaze.Pretoze zo mna robili somara a sami o tom nemali ani sajnu,hoci sa tak mudro vyjadrovali. :salute:

bartiik
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv úno 04, 2010 18:09
Zařízení: Samsung b7300 omnia lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od bartiik » pon úno 08, 2010 21:55

Cau jak jste vyresili otaceni displaye v her naprikla? ten programek SamsungOmniaOrientationDetection.CAB. mi nejak hlasi chybu nevite nekdo co s tim? pokud tam je tam nefunguje a kdyz jsem ho vymazal tak pri kazdym pusteni mi to napsalo ze neni cetrifikace nebo uz ten soubor neni, ale pokud to tam bylo vyjela chyba.. prosim o nejakou radu, chtel bych otacet display napr. u her moc je to muj prvni telefon s wm..:-) tak mejte trpelivost..:-) a jeste jsem se chtel zeptat jakou navigaci pouzivate? igo?? a jakou verzi a jak to mate nastaveny moc dekuju..:-)

twofinger
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát led 08, 2010 2:49
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od twofinger » úte úno 09, 2010 13:25

Podivej se na http://www.i900.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Tam snad najdes odpovedi na vsechny tve otazky. Jinak pouzitelnych navigacnich programu pro tento telefon je spousta. Osobne mam IGO 8, ale Garminem rozhodne nic nezkazis, ba naopak. Veskere nastaveni a mozne problemy s instalaci najdes prave na strankach i900.

bartiik
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv úno 04, 2010 18:09
Zařízení: Samsung b7300 omnia lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od bartiik » úte úno 09, 2010 15:39

Jj tam to sleduju :-) taky..:-) ale radsi se zeptam primo tech co ji maji..:-) jeste se chci zeptat ma i900 stejny usb konektor na sluchatka jako b7300 omnia lite?

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv úno 11, 2010 20:32) --

Nové forum o samsung omnia lite zde

http://www.omnialite.xforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

čapik
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon led 11, 2010 8:38
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od čapik » pon úno 15, 2010 22:21

nevíte jak mohu měnit a upravovat ikony v nabídce "Start"? Díky

PEGO
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv úno 04, 2010 21:41
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od PEGO » sob úno 20, 2010 8:16

Mám tento telefon jen pár dní a tak tak zvládám ovládání. Chci se zeptat jestli je možné se připojit k internetu přípojením telefonu k notebooku. Mám T-Mobile a občas na cestách se takto připojuji. Naposledy jsem se takto připojoval u Siemense ME65 a tam to nebyl problém. Díky za info

fenix32561
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát led 08, 2010 14:50
Zařízení: Samsung Omnia Lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od fenix32561 » pon úno 22, 2010 8:28

Musis jit do Start - Programy- Sdileni Internetu. Po spusteni vybrat
Bluetooth PAN nebo USB a dat pripojit. Telefon se pripoji pres vybrane sitove pripojeni.
Pak na liste windows u hodin kde je ikona Bluetooth tak kliknout na nej pravim
tlacitkem a dat pripojit k PAN. Vyskoci okno a da se znovu pripojit a melo by
to fungovat. Samozrejmne telefon a PC musi byt zparovan aby fungovalo odesilani souboru apod.
Mi to tak jde velmi dobre - ovladac BT mam klasicky microsoft windows.
Pres kabel je to jednodussi, windowsy si vytvori nove sitove pripojeni a funguje to hned.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 22, 2010 14:32) --

Omnia Lite/B7300 HTC G-Sensor Emulator je ulozeny na forku
http://eomnia.net/showthread.php?tid=1215&page=1

Funguje vyborne! Uz hraju gamesky na senzor - JUPIIII

Jeste jsem to ulozil na http://uloz.to/4066995/htcsensorsdk.rar a http://uloz.to/4066994/sdk-redist-2.0.0.cab

zmatus
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř úno 20, 2008 10:05

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od zmatus » úte úno 23, 2010 11:05

100 bodov chlape, tak konecne sme sa dockali.

bohuscan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned úno 21, 2010 20:55
Zařízení: OmniaLIte B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od bohuscan » stř úno 24, 2010 5:03

Možná se ptám blbě, ale jede Vámto někomu pod Win 7. Nejsem sice úplný začátečník, ale nemůžu to rozchodit. Nechce to prostě ten telefon najít.Poraďtě někdo. Díky předem. :cry:

zmatus
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř úno 20, 2008 10:05

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od zmatus » stř úno 24, 2010 10:04

ja to mam rozchodene pod 7, pekne to funguje aj cez bluetooth. Mal som stym aj ja problem ale potom som spustil instalaciu z CD co som mal pri omnii a uz to slape paradne.

bohuscan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned úno 21, 2010 20:55
Zařízení: OmniaLIte B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od bohuscan » stř úno 24, 2010 11:14

A našlo to i ovladač. Taky jsem to tak koušel, na chvíli se tam ten telefon ukázal, a potom už nic.

jendelin.i
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned úno 28, 2010 3:19
Zařízení: HTC touch cruise-09 (iolite) -> Motorola Defy+

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od jendelin.i » ned úno 28, 2010 3:41

miko218 píše:ako mas normal. qwerty klavesnicu tak vlavo dole je tlacidlo xt9 , ktore ma aj funkciu Mode a to ked dlhsie podrzis tak tam hned mas nastavenie klavesnice....
Uvažuju o tomto stroji, klávesnice "2-ABC" je vyfocená např. zde:
http://www.techradar.com/reviews/phones ... ?artc_pg=4" onclick="window.open(this.href);return false;
(jak uvádí seterwohipikule na mobilmania.sk)
zajímá mě, když T9 nabízí slova, je to v tom úzkém bílém proužku nad tlačítky? Jak se provádí výběr, nevidím na klávesnici žádné šipky. Nebo se musí kliknout přímo na to slovo, daří se to palcem?

Parisée
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned úno 28, 2010 16:12
Zařízení: Samsung B7300 Omnia Lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Parisée » ned úno 28, 2010 16:15

Ahoj, mám čerstvě tento telefon. Měl by se mnou někdo trpělivost a napsal návod na sprovoznění GPS? Nastavení portů atd. Chtěl bych využít navigaci pro geocaching a žádnou navigaci se mi rozchodit nepodařilo. Díky

bohuscan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned úno 21, 2010 20:55
Zařízení: OmniaLIte B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od bohuscan » úte bře 02, 2010 12:56

Odemčení B7300. V oblasti PC nejsem nováček, ale chytrej telefon mám první. POkouším se marně nainstalovat třeba tcm. MOhl bys někdo hodit aspoň stručný návod a odkaz na konkrétní verzi a aspoň trochu návod. MOžná je to tím, že telefon nemám "odemčený", ale jak to udělat jsem nikde nezjistil. POslední týden pouze chodím do práce a po večerech spíše do půlnoci a déle se pokouším ten vergl rozchodit ale marně. POmůže někdo ??? :oops:

robotron
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte bře 02, 2010 23:01
Zařízení: Omnia B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od robotron » úte bře 02, 2010 23:18

po měsíci používání se mám následující problémy:
- při příchozím hovoru, zmáčknu přijetí hovoru, ale protistrana mne neslyší musím napočítat cca do 5ti a až pak můžu začít mluvit, proti strana holt po tu dobu pořád křičí halo halo, dělal to i můj předchozí WM telefon tak jsem si na to zvykl a nějak zvlášť mi to nevadí
- cca polovina volajících si stěžuje, že mne není moc slyšet, prostě ten mic je moc potichu, což je docela problém a nutí mne to někdy řvát jak na lesy - to mi dost vadí,
-největší problém mám s BT handsfree, tady zase naopak neslyším já, hlasitost telefonu i sluchátka je na max a je sotva něco slyšet, při jízdě autem skoro nepoužitelné, zkoušel jsem sluchátko od nokie tak i samsung a všechno potichu, s jiným (hloupým) telefonem ty sluchátka fungují bezvadně

máte někdo podobné problémy nebo mám jen já nějaký blbý kus ?

Odpovědět

Zpět na „Samsung (Omnia)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti