Samsung OMNIA LITE B7300

Diskuze o telefonech řady Samsung Omnia (Omnia II, Omnia Pro...)
Odpovědět
Petula21
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned kvě 30, 2010 9:55
Zařízení: Samsung B7300 OMNIA LITE

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Petula21 » úte lis 02, 2010 23:44

Zdravím.Na SD kartě v tomto fonu, mám kromě jiného také video.Protože jej často spouštím potřeboval by jsem umístit na plochu(obrazovka dnes)zástupce toho videa.aby jsem nemusel absolvovat postup Start/Soubory/paměť.karta/video.Ale nevím jak na to.Pomůžete?

keras
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob zář 04, 2010 15:56
Zařízení: B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od keras » stř lis 10, 2010 14:27

Deww píše:Po každým spuštění se mi jako první objevuje Thai keypad
Mrknu se do windows/po spuštění a odeber zástupce (název Ti nepovím, ale poznáš to lehce podle názvu buď thai nebo kyboard a tak...) co tu klávesnici spouští :)
Tyhle soft. klávesnice si rádi přidávají spouštěče... 8-)

Deww
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř zář 15, 2010 14:52
Zařízení: Samsung

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Deww » stř lis 24, 2010 21:54

Čau, dík za radu, ale bohužel tam žádnej spouštěč evokující klávesnici není :-(

Petula21
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned kvě 30, 2010 9:55
Zařízení: Samsung B7300 OMNIA LITE

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Petula21 » stř pro 29, 2010 18:57

Hezký večer.Doufám,že jsem ve správném místě.
Se Samsungem B7300 se připojuji doma přes WIFI na mojí IP adresu.Používám k vyhledávání brovser Opera (ve fonu je WM 6.5) a někdy i IE.Jde mi o to jestli se dá nastavit jako domoévská stránka seznam.cz.Nejdříve se mi načte O2 a teprve potom musím zadat http://www.seznam.cz.Jsem" onclick="window.open(this.href);return false; sice u O2 ale to by snad s internetem nemělo mít nic společnýho když se přihlašuji přes WIFI a ne datově od O2.nebo se mýlím? Jde to udělat abby se mi načetl rovnou seznam?A vněm by jsem si teprve hledal třeba You tube,Centrum,Atlas a jiné. Díky

Peterias
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv pro 02, 2010 20:09
Zařízení: Samsung

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Peterias » ned úno 06, 2011 23:43

Čau, už dlouho hledám aplikaci -- APLIKACI -- ne ROM která by nahradila TouchWiz 2.0 za HTC Sense neví někdo o něčem takovým? díky

Fousliez
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř bře 02, 2011 16:00
Zařízení: samsung b7300 omnia lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Fousliez » stř bře 02, 2011 16:03

Ahoj lidi, chci si koupit tenhle founek, ale ještě se rozhoduju mezi ním a omnií I900. Nevíte někdo zda se dá navigace ( třeba igo) zobrazit na šířku? Zobrazení na výšku je hrozné... A ještě něco dá se samé udělat v excelu, aby se tam lépe pracovalo?
Díky za odpovědi ;)

Peterias
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv pro 02, 2010 20:09
Zařízení: Samsung

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Peterias » čtv bře 03, 2011 16:31

Řeknu ti jedno! Sem majitel Omnie Lite a mám tam navigačku iGo Primo a jede na šířku uplně bezvadně no ona taky normálně dat nejde :tlem: jinak pokud bys chtěl Lite, tak tady máš fórko kde najdeš o Lite snad uplně všechno http://www.omnialite.xforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Samsung (Omnia)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host