Samsung OMNIA LITE B7300

Diskuze o telefonech řady Samsung Omnia (Omnia II, Omnia Pro...)
Odpovědět
Orosena Desitka
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon čer 07, 2010 21:02
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Orosena Desitka » pát čer 11, 2010 19:41

HA! Tak to netuším, čím to může být. Možná to bude nějaká kolize v paměti po nějakém předtím spuštěném prográmku. Zkus vypnout a zapnout telefon a pak spustit TCPMP znovu. Pokud se znovu nespustí, podíval bych se po jiné instalaci. Podle mě by tento player měl fungovat bez problémů.

Petula21
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned kvě 30, 2010 9:55
Zařízení: Samsung B7300 OMNIA LITE

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Petula21 » stř čer 16, 2010 17:16

Zdravím.U tohoto telefonu Samsung b7300 je jak známo dotykové pero mimo telefon.je docela protivné nosit jej zavěšen při telefonu.Když jsem na telefon zakoupil pouzdro Krusel tak jsem přemýšlel jak pero udělat součástí pouzdra.To jsem vyřešil takto.Možná že už to tady někdo řešil a dal fotky ale zatím jsem to nenašel.tak dávám svoíjí verzi kterou mi za 50,-Kč udělaly v sedlářství.Snímky nepotřebují komentář.Pero drží pevně a neplandá vně pouzdra.
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/663 ... .56MB.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/371 ... .94MB.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1499
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Daniel Fibikar » pát čer 18, 2010 19:53

Zdravím, konečně na Modaco vyšel návod na to, jak vypnout TouchWiz pro SMS, takže Vám zde přetlumočím menší návod, stojí to za to, TouchWIZ pro SMS je nechutně pomalý, zlaté WM sms prostředí.

1) Je nutné mít nainstalovaný nějaký editor registrů, já používám PHM RegEdit (vygooglete)
2) Spustíme RegEdit a zajedeme na hkey current user\software\microsoft\inbox\settings\ smsavailable a hodnotu změníme z 1 na 0 a softreset
3) Hotovo. :-) Touchwiz free sms.

Zdroj:

http://www.modaco.com/content/b7300-omn ... -manila2d/" onclick="window.open(this.href);return false;

Další věcí, ačkoliv nevim jak se mi to přesně povedlo je, že jsem díky kombinaci různých návodů dokázal do menu přidat položku "Nastavení", která zkrývá originální nastavení WM, takže žádné osekané Settings z Touchwiz.

Kombinoval jsem to dle návodů :

1) HKEY_CURRENT_USER -> ControlPanel -> LargeDisplay

UseLargeDisplay chage key 0

UseLargeDisplaySub change key 0

It work on M7200(Omnia lite for Korean)

I think it work on B7300..

a

2) http://www.modaco.com/content/b7610-omn ... sung-menu/" onclick="window.open(this.href);return false;


Moje současné nastavení je : HKEY_CURRENT_USER -> ControlPanel -> LargeDisplay

UseLargeDisplay 0

UseLargeDisplaySub 1

a v menu mi přibyla položka Nastavení :-)

Snad to někomu pomůže :-)

tomik1975
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř čer 23, 2010 16:54
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od tomik1975 » stř čer 30, 2010 16:44

Chci se zeptat jak dlouho vám zhruba vydrží nabítá baterka?

IVAN70
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pon pro 28, 2009 15:55
Zařízení: nokia e71

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od IVAN70 » čtv črc 01, 2010 12:37

mne pri normalnom pouzivani [testovane bez hudby a videa,internetu,iba pri volani ] 7 az 8 dni.

tomik1975
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř čer 23, 2010 16:54
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od tomik1975 » sob črc 03, 2010 9:32

Díky za odpověď. Jinak je to supr mašinka jsem moc spokojen. :-)

Orosena Desitka
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon čer 07, 2010 21:02
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Orosena Desitka » ned črc 11, 2010 13:58

to maxxz: to vypnutí TouchWizz pro SMS je fakt super. Dík za tip !!!

MagicQ
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: sob lis 15, 2008 22:22
Kontaktovat uživatele:

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od MagicQ » pon črc 19, 2010 9:34

Zdravím
chtěl bych se vás zeptat, jaký máte kdo zařízení a jestli nevíte jaký je mezi těmito dvěma rozdíl. V ceně je znatelný rozdíl, v designu trochu. Snažil jsem se napsat na ten e-shop, ale zatím neodpověděli

http://www.cesky-mobil.cz/samsung-b7300 ... -2050.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.cesky-mobil.cz/samsung-b7300 ... -2087.html" onclick="window.open(this.href);return false;

zamen
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob kvě 01, 2010 6:40
Zařízení: SAMSUNG B7300 OMNIA LITE

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od zamen » sob črc 24, 2010 8:09

easyhb píše:Dobrý den, měl bych dotaz.
pokoušel jsem se nastavit na tomto telefonu navigaci TomTom ale gps signál to nějak nechytá...ani když jsem to nechal hodinu vyhledávat...mohl by mi někdo poradit jaké tam dát nastavení? zkoušel sem jich hondně dokonce jsme zkoušel i jinou navigaci(igo) která má automatické vyhledávání ale ani ta si se signálem ani neškrtla...
prosím o jakoukoliv radu:-)
igo port 7 rychlost 4800

MagicQ
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: sob lis 15, 2008 22:22
Kontaktovat uživatele:

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od MagicQ » sob črc 24, 2010 9:50

k tý GPS.. najde ti to vůbec GPS příjímač? na netu jsem četl že musíš mít zapnutý telefon (ne režim letadlo) kvůli tomu jsem se taky na několik dní s tím zasekll...

EaU
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob led 02, 2010 15:10
Zařízení: HP iPAQ rx1950

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od EaU » pát srp 06, 2010 10:08

pořídil jsem si samsung b7300
1.Jak vypnout zvuk u spouště fotoaparátu ?
2.V návodu jsem se dočetl že lze použít pamětovou kartu až o vel. 32gb, ale že záleží na typu (značce) výrobce. Zajímalo by mě, jakou tedy mohu použít ?
moc dik

MGee
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř srp 11, 2010 13:25
Zařízení: Samsung B7300

Kalibrace displeje

Příspěvek od MGee » stř srp 11, 2010 13:34

Zdravím, před týdnem jsem si koupil omnii lite a i když jsem skalibroval displej, tak se mi dost často stává, že při rolování prstem v menu telefonu se mi náhodně spustí nějaká aplikace, protože na ni nechtěně kliknu pouhým pohybem prstu po displeji. Dá se to ještě nějak líp odladit, nebo třeba nastavit spouštění aplikací po "dvojkliku"?
Díky

-- doplnění předchozího příspěvku (stř srp 11, 2010 14:54) --

Ještě mě napadlo, nemůže to být tou fólií na displeji? Je to originální fólie, která na tom displeji byla z výroby. Nemám koupit nějakou jinou?

EaU
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob led 02, 2010 15:10
Zařízení: HP iPAQ rx1950

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od EaU » pát srp 13, 2010 15:35

Samsung b7300
Předem se omlouvám za tento dotaz ale dovolte mi malé shrnutí.

1-ZVUKY;je normální,že když vypnu všechny zvuky,že u fotoaparátu jsou stále slyšet ?

2-GPS;pořídil jsem si 2 navigace (TT7 a NDRIVE) ani jedna mi však nechce spolupracovat s vestavnou GPS.Marně pátrám;kde,co a jak nastavit a dokonce už nabývám přesvědčení, že tam žádnou vestavnou GPS nemám.Takže za

3-GPS;lze si nějak jinak toto ověřit zda-li ji tam vůbec mám ? (mobil je nový,zakoupený v obchodě)

4-NAVIGACE;pakliže někomu pracuje tak jak má,děje se tak nezávisle ? Bez poplatků ?

5-INTERNET;lze nějak zabránit NECHTĚNÉMU připojení přes operátora (k vůli poplatkům) ? A jaké přioijení proběhne (je upřednostněno) při použití WIFI ? Nerad bych při použití wifi zjistil, že za to musím platit protože upřednostnil operátora.

Děkuji všem, za vaši trpělivost, za vaše rady a podrobné návody jak mohu výše zmíněné problémy vyřešit.

tomik1975
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř čer 23, 2010 16:54
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od tomik1975 » sob srp 21, 2010 20:50

Jaké používáte uživatelské rozhraní ( HTC Sense,SPB Mobile a nebo jiné) a jak jste s ním spokojeni?

MGee
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř srp 11, 2010 13:25
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od MGee » ned srp 22, 2010 19:10

Zdravím, nevíte někdo jestli se dá pro oznámení nové přijaté zprávy nastavit vlastní oznamovací tón, tak jak je tomu u vyzvánění? Nikde jsem to nenašel a oficiálně to prý nejde, ale vzhledem k tomu, že se jedná WM, bych se tomu divil, kdyby to nějak nešlo.

Roxtoon
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon čer 09, 2008 20:52

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Roxtoon » pát srp 27, 2010 13:55

Zvuk SMS: Nakopirujes svuj soubor do slozky Windows a pak uz si ho v nastaveni zvuku pro SMS pridas,. : o)

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od KVARK » pát srp 27, 2010 14:28

EaU píše:Samsung b7300
Předem se omlouvám za tento dotaz ale dovolte mi malé shrnutí.

1-ZVUKY;je normální,že když vypnu všechny zvuky,že u fotoaparátu jsou stále slyšet ?

2-GPS;pořídil jsem si 2 navigace (TT7 a NDRIVE) ani jedna mi však nechce spolupracovat s vestavnou GPS.Marně pátrám;kde,co a jak nastavit a dokonce už nabývám přesvědčení, že tam žádnou vestavnou GPS nemám.Takže za

3-GPS;lze si nějak jinak toto ověřit zda-li ji tam vůbec mám ? (mobil je nový,zakoupený v obchodě)

4-NAVIGACE;pakliže někomu pracuje tak jak má,děje se tak nezávisle ? Bez poplatků ?

5-INTERNET;lze nějak zabránit NECHTĚNÉMU připojení přes operátora (k vůli poplatkům) ? A jaké přioijení proběhne (je upřednostněno) při použití WIFI ? Nerad bych při použití wifi zjistil, že za to musím platit protože upřednostnil operátora.

Děkuji všem, za vaši trpělivost, za vaše rady a podrobné návody jak mohu výše zmíněné problémy vyřešit.
1. Ne. Pokud vypneš zvuk pomocí HW kláves, neměla by se ozvat ani spoušť fotoaparátu.
2. Pro obě tebou zmíněné navigace je nutné použít speciální pomocný program GPS Gate. Jelikož Samsung vyrábí odlišné GPS ovladače. Mnohem lepší je navigace iGO 8. Jede i bez pomocných programů a má lepší grafiku.
3. Neboj je tam :grin: . Prostě jen potřebuješ funkční navigaci abys ji odzkoušel. Viz. iGO.
4. Ano, bez poplatků. Jenom pozor na Google Maps. Tam se stahují data z internetu.
5. Ano. Použij program NoData. Najdeš ho na netu. Používám ho už dlouho a nechtěná připojení už neřeším.

keras
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob zář 04, 2010 15:56
Zařízení: B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od keras » sob zář 04, 2010 16:23

- - - - - - -

MGee
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř srp 11, 2010 13:25
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od MGee » pát zář 10, 2010 16:52

Zdravím, našel jsem nejjednodušší způsob, jak zrušit zobrazování sms formou četu bez jakékoliv aplikace nebo zásahu do registru. Stačí kliknout v menu nebo vidgetu na ikonu zpráva. Po otevření zpráv kliknout v horním levém rohu na tlačítko a zobrazí se "Účty". Pak kliknout na "Menu" a vybrat položku "Rozhovor" a vypnout zobrazení zřetězení zpráv SMS. Toť vše.

Deww
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř zář 15, 2010 14:52
Zařízení: Samsung

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Deww » stř zář 15, 2010 14:57

Zdravím,

s tímhle telefonem jsem zatím spokojenej, akorát mi nejde nastavit jako neutrální klávesnice Samsung keypad. Po každým spuštění se mi jako první objevuje Thai keypad a když najedu do nastavení/metody zadávání a nastavím jako default tu Samsung, tak se to nikdy neuloží. Prostě dám ok a když se do nabídky vrátím, zase je tam jako neutrální ta thajská. Už mně to nebaví po každým spuštění přepínat.

Není na to nějaký tweak nebo cokoliv?

Díky

Odpovědět

Zpět na „Samsung (Omnia)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti