Samsung OMNIA LITE B7300

Diskuze o telefonech řady Samsung Omnia (Omnia II, Omnia Pro...)
Odpovědět
IVAN70
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pon pro 28, 2009 15:55
Zařízení: nokia e71

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od IVAN70 » čtv led 14, 2010 11:26

blba nokia nie je pc a zvlada to dokonale!

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv led 14, 2010 11:36

no právě proto

petrcomp
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv led 14, 2010 16:23
Zařízení: Samsung B7300 Omnia Lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od petrcomp » čtv led 14, 2010 16:41

Ahoj, tento přístroj už taky vlastním od poloviny prosince a pár postřehů sem hodím.
Mám nainstalováno: TotalCommander, ClearTemp,ClearRam, .NET Compact Framework 3.5 a SPB Mobile Shell . Mám nastaveny aktualizace emailů a počasí po 4.hodinách a průměrná výdrž je tak 3dny. Zatím spokojenost velká. A ještě k buzení , nebudí když je vypnutý ale toto zařízení nikdy nevypínám. Proto jsem si ho pořídil. V noci se stahují aktualizace, zálohování přes Microsoft My Phone a může se nastavit také SoftReset. Snad všechny zařízení s WM až na pár vyjímek je na tom stejně.
karta : 16 GB Micro SecureDigital (SDHC) Class 6 - A-Data,
http://www.mironet.cz/16-gb-micro-secur ... +dp101216/" onclick="window.open(this.href);return false;
pouzdro : Krusell pouzdro Orbit flex - Samsung B7300 Omnia LITE
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/090PKR ... -lite.html" onclick="window.open(this.href);return false;
fólie: invisibleSHIELD pro Samsung Omnia Lite B7300 (celé tělo)
http://www.bezobalu.eu/invisibleshield- ... o/d-70546/" onclick="window.open(this.href);return false;
redukce na sluchátka : Samsung kabel s redukcí na 3,5mm JACK, micro USB
http://www.x-store.cz/samsung-kabel-s-r ... -micro-usb" onclick="window.open(this.href);return false;

IVAN70
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pon pro 28, 2009 15:55
Zařízení: nokia e71

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od IVAN70 » pát led 15, 2010 1:26

je to trochu od veci,ale musim to spomenut:teraz sa mi toto forum zacina pacit,na rozdiel od prispievatela logitech,ktory ako idiot dokaze poradit len to,ze nebudte "liny" a hladajte na internete.

Skoda,ze ten telefon nebudi vo vypnutom stave.Ako je mozne,ze napriklad ta hlupa nokia,ktora je tiez VYPNUTA! dokaze budik vyuzit.

petrcomp
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv led 14, 2010 16:23
Zařízení: Samsung B7300 Omnia Lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od petrcomp » pát led 15, 2010 2:02

Omnia Lite je tzv. kapesní počítač se zabudovaným telefóním modulem, (pocket PC), který běží na OS WM. Je to stejné, jako by sis koupil modul do stolních PC a počítač vypnul, taky ti nebude fungovat.

IVAN70
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pon pro 28, 2009 15:55
Zařízení: nokia e71

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od IVAN70 » pát led 15, 2010 2:13

to je vsetko pekne,ale preco ten symbian to dokaze a windows nie?Ved pri vypnutom pc ti predsa bezia hodiny a datum,tak kde je problem?Mna len zaraza to,ze iny,hlupy,telefon pri VYPNUTOM stave to dokaze a tento nie.

petrcomp
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv led 14, 2010 16:23
Zařízení: Samsung B7300 Omnia Lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od petrcomp » pát led 15, 2010 2:21

Windows Mobile můžeme přirovnat ke klasickým stolním Windows, u kterých také není možné pomocí softwaru (nainstalovaného v OS) zapnout počítač. Symbian není klasický OS.

IVAN70
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pon pro 28, 2009 15:55
Zařízení: nokia e71

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od IVAN70 » pát led 15, 2010 2:53

este som nedostal konkretnu odpoved.Mas vypnutu nokiu[napriklad],tak ako je mozne,ze ten hlupy budik funguje.Kedze som mal mnoho nokii,kazdy sa ma pri vypnutom stave a pri prebiehacom budiku pytal,ci chcem zapnut mobil!Ale najskor ma ten hlupy budik zobudil.Nechces hadam tvrdit,ze symbian alebo android su niekde vo vyssej kategorii.Ja nepotrebujem mudrosti co vie alebo nevie windows,sprosty symbian to dokaze a tam neexistuje preco naco zaco.Chapeme sa?Ta hlupa nokia je vypnuta a dokaze to,ale na akom zaklade to dokaze???Jednoducho sa vo vypnutom stave dokaze sama zapnut a aktivovat budik,telefon aktivovat nevie,preto sa pyta ci chcem zapnut telefon a musim zadat pin.Mne ale staci ten budik a kedze windows si pamata den aj hodiny,preco by to nemohol dokazat?

petrcomp
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv led 14, 2010 16:23
Zařízení: Samsung B7300 Omnia Lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od petrcomp » pát led 15, 2010 3:04

Řešit budík mě nebaví. Počítač si hodiny taky pamatuje. Tady je to daný prostředím WM. Když to nejde a chci budíka tak se kouknu po něčem co budí - třeba budík a nebudu to řešit. Kupuji zařízení které využiji celkově a mohu si ho doladit k obrazu svému a to mě Symbian moc neusnadňuje. Ale umí budit....

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Lukáš Mano » pát led 15, 2010 7:19

Promazáno od nesmyslů! Myslete na slušné vychování, jsme snad slušní lidé ne?!

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát led 15, 2010 7:45

IVAN70 píše: kedze windows si pamata den aj hodiny


nepamatují si to WIN ale BIOS

OT: jinak díky Lukáši za promazání :wink:

Kubajs
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: stř led 13, 2010 9:20
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Kubajs » sob led 16, 2010 21:23

ahoj jeste sem se chtel zeptat jak aktualizovat WM.nejak se mi nedari pripojit se na aktualizacni servr...

petrcomp
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv led 14, 2010 16:23
Zařízení: Samsung B7300 Omnia Lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od petrcomp » ned led 17, 2010 8:20

Pokud vím tak ta windows update aktualizace nejde nikomu koho znám. Nejen na Omnii Lite.

Kubajs
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: stř led 13, 2010 9:20
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Kubajs » ned led 17, 2010 8:58

aha,ja jen ze si psal ze stahujes aktualizace prez noc...tak sem myslel ze to mam treba jen spatne nastaveny :)
A jeste bych se chtel zeptat na ty ikony...je to takova hloupost,ale nekde na fotkach je ikonka start barevna...ja ji mam bilou nejde to nejak udelat?Stahoval sem i novy ikony,ale nektery zustavaly porad stejny...tak jestli treba nekdo nevite :) diky

petrcomp
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv led 14, 2010 16:23
Zařízení: Samsung B7300 Omnia Lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od petrcomp » ned led 17, 2010 9:48

Já myslel aktualizace emailů, chodí mě jich dost a tak to mám nastavený po hodině stahování a ikony jsem neřešil. Mám SPB Mobile Shell nastavení profesionální layout a černý pozadí. Je to přehledný a je tam vše co potřebuji.

Kubajs
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: stř led 13, 2010 9:20
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od Kubajs » ned led 17, 2010 14:21

aha aha :) tak to sem spatne pochopil :) oki,tak diky

čapik
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon led 11, 2010 8:38
Zařízení: Samsung B7300

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od čapik » ned led 17, 2010 22:00

měl bych dotaz. Jak dosáhnu toho abych při psaní sms měl klávesku jako klavesnici na normálním telefonu 2-ABC 3-DEF ....

Procházel jsem nastavení, možnosti apod. ale nemůžu to ani za nic najít. Díky za radu

miko218
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned pro 06, 2009 12:27
Zařízení: Samsung Omnia Lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od miko218 » ned led 17, 2010 23:04

ako mas normal. qwerty klavesnicu tak vlavo dole je tlacidlo xt9 , ktore ma aj funkciu Mode a to ked dlhsie podrzis tak tam hned mas nastavenie klavesnice....

EmilV
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned led 17, 2010 20:20
Zařízení: K550i

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od EmilV » pon led 18, 2010 5:17

Zdravím!

Hledám nějakého šťastného majitele, který by ověřil, zda na B7300 běží dva šachové programy pro PocketPC.
Bez nich nemá pro mne koupě cenu.

Díky, Emil

fenix32561
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát led 08, 2010 14:50
Zařízení: Samsung Omnia Lite

Samsung OMNIA LITE B7300

Příspěvek od fenix32561 » pon led 18, 2010 8:16

Ahoj,
klidne nahod link na gamesku a ja ji testnu.

Ja prikladam link na programek od Samsungu,ktery je pro Omnii,ale na Omnii lite funguje.

http://uloz.to/3686442/samsungomniaorie ... ection.cab" onclick="window.open(this.href);return false;

Da se s nim nastavit orientace (otaceni) libovolnych programku,tak aby reagovali na speedmeter.
Vyzkouseno a funguje dobre na programy ktere podporuji otoceni (TotalCMD atd). Plocha a menu to neni!
fenix

Odpovědět

Zpět na „Samsung (Omnia)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti