Nová ROM

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Odpovědět
monikash
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv srp 09, 2007 7:17
Zařízení: TYTN2 as kriplík 2.
Bydliště: Boskovice
Kontaktovat uživatele:

Nová ROM

Příspěvek od monikash » úte zář 30, 2008 6:46

Na HTC Clubu jsem našla novou ROMku do 710ky, ale byla jen na anglické mutaci stránek. Když ji natáhnu do Foxíka, bude v ní čeština? Děkuji za odpověď.
Taky se vám tak rychle vybíjí díky neustálemu saovolnému a naprosto neovlivnitelnému zapínání a vypínaní podsvícení displeje (hlavně v noci)? Vyřešila jsem to až zamykáním klávesnice, díky čemuž displej zhasne a rozsvítí se, až když potřebuji já.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte zář 30, 2008 8:12

Podívej se sem http://smartwiki.cz/smartphone/htc/htc-s710-vox

CorePlayer a TCPMPlayer po nainstalování zakazují vypínání displeje, a to je přesně to, co tady ty popisuješ. Pokud si stáhneš tu novou ROM z webu HTC, tak v ní čeština nebude.

monikash
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv srp 09, 2007 7:17
Zařízení: TYTN2 as kriplík 2.
Bydliště: Boskovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monikash » úte zář 30, 2008 8:25

Hmmm, TCPMPlayer tam mám. Tak proto. Děkuji za rady.

EDIT: Tak tam mám "HKEY_CURRENT_USER/Control Panel/Power/LockLevel/display" tam mám, ale v položce Value data je tam nějaké 10místné číslo. Předpokládám, že tohle mám nahradit třeba "20"

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ronny77 » čtv říj 02, 2008 18:03

Presne tak. To cislo v sekundach vyjadruje dobu, za kterou se vypne podsviceni displeje. Vetsinou se dava na 30, ale zalezi to jen na tobe.
Jinak co se tyce aktuality "novy" ROMky na ofic. webu HTC, tak na xda se shodujou, ze je nova jen datem, nikoliv obsahem :) Jinak mam ted na voxu Clean romku 6.1 od LeFaba a telefon beha neuveritelne rychle

monikash
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv srp 09, 2007 7:17
Zařízení: TYTN2 as kriplík 2.
Bydliště: Boskovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monikash » pát říj 03, 2008 16:33

A má češtinu? Měla jsem před tím GB Orange C550 s angličtinou (protože mi s češtinou nejely některé programy) a už mě nebaví louskat nějaké cizozemské hlášky na displeji. ;-)
Jinak jsem s Foxíkem spokojená, jen to WiFi je trochu víc náročnější na spotřebu. Dokonce umí přehrávat i video v neupravené (HDTV) verzi jako kámoščin Asus 525 (zkusila jsem to na 5. řadě SG A). Škoda jen, že už na něj nedělají pouzdra. :-(

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ronny77 » pát říj 03, 2008 16:53

Ty neoficialni 6.1 romky jsou zrejme vsechny jen v ENG, pripadne nejakym jinym svetovym jazyku. Ale na xda jsou ke stazeni nejaky language packy. Nevim, jestli to jsou jen databaze t9 nebo vylozene cestiny. Zkus pohledat na jejich foru. Ja nasel tohle, ale to fakt vypada jen na t9
http://forum.xda-developers.com/showthr ... guage+pack

Jinak snad ani pouzdro by nemelo byt problem. Taky se to tu resilo
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=7964

monikash
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv srp 09, 2007 7:17
Zařízení: TYTN2 as kriplík 2.
Bydliště: Boskovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monikash » pát říj 03, 2008 18:33

To HTC mají tady v Brně u 1m.cz, jenže já myslela Orbit od Krusellu. V Sunnysoftu mají ještě nějaké "alumíniové", ale já mám na většinu kovů (mimo zlata) alergickou reakci. Ale asi to vyřeším zipovým pouzdrem (nebo Dynamic shodných rozměrů), podobně, jak jsem to vyřešila u Orangea.

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Nová ROM

Příspěvek od jenda.69 » čtv pro 18, 2008 15:57

No už je to starší, tak se zeptam, abych v tom neměl chaos a nedal si do Voxíka něco hroznýho, i když některý otázky budou asi neuvěřitelně blbý... Každopádně na fórech mi přijde strašnej chaos v těch verzích:

Je už nějaká WM6.1 ROM česky?
Pokud je jen ENG: vyplatí se to oproti WM6?
Pokud nevyplatí: je nějaká novější česká ROM WM6 než 1.34.405.1? //jak jsm tak koukal, tak podle wiki tady i na xda není.
Nebo: je třeba nějaká neoficiální ROM, která je lepší než ta výše uvedená verze?

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Nová ROM

Příspěvek od olda » čtv pro 18, 2008 17:10

Novější existují ale jen na XDA a všechny jsou ENG.Ahoj Olda :wink:

gaggag
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned čer 26, 2005 17:27
Zařízení: Pápá WM. Welcome Android -> Zatím jen 845ka :)
Bydliště: Chrudim
Kontaktovat uživatele:

Nová ROM

Příspěvek od gaggag » čtv pro 18, 2008 20:29

Jeste bych dodal, ze jinou ceskou, nez tu kterou mas v zakladu asi urcite nesezenes.

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Nová ROM

Příspěvek od jenda.69 » úte pro 23, 2008 3:10

Tak abych doplnil, nahrál jsem tam tu ROM od LeFaba, měl jsem jí dva dny a pak jsem naštvaně vrátil poslední oficiální :)
LeFabovo byla celkem pomalá, ale to by se dalo, přece jsem předtim jsem měl skoro rok neresetovanou ROMku, ale štvalo mě, že v trayi nevidim obálku u SMS, status wifiny... Defaultní WM6.1 homescreen taky na dvě věci... :)
A s nově nahranou ofi romkou jsem nadšenej, chvílema valim oči, jak je ten mobil rychlej :)

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Nová ROM

Příspěvek od ronny77 » úte pro 23, 2008 10:00

kamo, tam byl asi problem nekde jinde. leFabovy ROMky jsou rychly jak blazen. a spolehlivy. ja uz bych ji nedal z founu. vsechny ikony se zobrazujou normalne. je fakt, ze mi ty ruzny skiny, na kterych jsou neofic. romky postaveny, taky nevyhovujou, ale staci si tam nastavit normalni defaultni HS a prostredi je uplne stejny jako u 6.0

Kart
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon led 12, 2009 16:51
Zařízení: HTC S710 Vox

Nová ROM

Příspěvek od Kart » úte led 20, 2009 16:19

Hmm, parada. Tak sem preflesoval: nemam tam cestinu, ztratily se mi vsecky kontakty a vsecky moje stalety zpravy:(((

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Nová ROM

Příspěvek od ronny77 » úte led 20, 2009 19:08

Hmm, tak to je pri flashi normalni. Ale porad se tomu nekdo divi :roll:
Chce to cist a zalohovat

monikash
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv srp 09, 2007 7:17
Zařízení: TYTN2 as kriplík 2.
Bydliště: Boskovice
Kontaktovat uživatele:

Nová ROM

Příspěvek od monikash » pát srp 28, 2009 11:22

Nevím, jestli to nebude touhle ROMkou, ale pokud někomu volám, tak nemám na displeji funkci - ukončit hovor, a nejde to ani přes "červené sluchátko". Mám jen v pravo - Nabídka a tak je Přidržet, Ztlumit, Hlasitý poslech atd, ale ne ukončit hovor. Nemůže to být touhle ROMkou 1.34.405.1, Rádio 4.1.13.54_03.10.90? Podle původní ROMky a manuálu, to jít má.

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host