Rizeni pameti u Voxe

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Odpovědět
Uživatelský avatar
Sigi-ACS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: sob led 05, 2008 16:04
Bydliště: Praha

Rizeni pameti u Voxe

Příspěvek od Sigi-ACS » čtv črc 03, 2008 11:27

mam problem, kdyz zapnu foun mam volnych cca 24mb, po spusteni nekolika programu se mi pamet snizi na 14, po vypnuti vsech bezicich programu mi ale velikost pameti vyleze jen o par mb nad tech 14 a pak ani tuk, kdyz dam jeste ve Smarttoolkitu hibernate povyleze to jeste o 1 mb ale na puvodnich 24 mb se nikdy nedostanu. nevite nekdo nejakej figl? pokud teda existuje, takhle mi nezbyva nez foun vypnout a zapnout abych se dostal na puvodni hodnoty...

Tapinek
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: úte pro 04, 2007 15:37

Příspěvek od Tapinek » čtv črc 03, 2008 12:09

Nooo, ja pouzivam totok. Ale... I tak se mi obsah volne pameti stale pomalu snizuje. NIcmene, pokud pouzivas IE, tak hodne pomaha vymazani pameti teto aplikace. ;-)

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » čtv črc 03, 2008 12:13

Ano OXIOS je výborná utilitka ale na ty původní hodnoty po restartu se horko těžko a spíše vůbec nijak nedostaneš.Na ukončování programů si sežen nejaký Task Manager a čas od času restart samozřejmě softwarový.Také jsem to dříve řešil a nic.Ahoj Olda :wink:

Uživatelský avatar
Sigi-ACS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: sob led 05, 2008 16:04
Bydliště: Praha

Příspěvek od Sigi-ACS » čtv črc 03, 2008 14:48

Aha, takze na puvodni hodnoty se neda dostat... tak to se holt neda nic delat. Task manager samozrejme pouzivam, ten co je obsazeny ve Smarttoolkitu.

Uživatelský avatar
vozkych
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát kvě 25, 2007 18:16

Příspěvek od vozkych » pon črc 07, 2008 23:11

A proč máš vůbec problém s "ukazatelem volné paměti"? To, že ti ukazatel "volné paměti" ukazuje stále méně a méně, samo o sobě žádný problém nepředstavuje.

Neběží ti snad nějaká aplikace z důvodu nedostatku volné paměti? Ne? Tak nech systém, ať si dál v klidu spravuje paměť po svém a na takovéto ukazatele se vykašli :).

monikash
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv srp 09, 2007 7:17
Zařízení: TYTN2 as kriplík 2.
Bydliště: Boskovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monikash » úte zář 30, 2008 6:54

Mě to dělá taky. Ale s poklesem volné paměti třeba na 14 se mi zpomaluje překreslování grafiky, hlavně je to vidět při překreslování okna při vysunutí a zasunutí klávesnice, kdy mi zůstane horní lišta v pravém rohu a nově i nahoře. Smarttoolkit na shazování procesů jsem používala, ale nefungovalo mi přepínání tlačítka Home. Před tím jsem měla Orange C600, ve kterém to normálně fungovalo.

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti