WM 6.1 Pro HTC S710 VOX

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
mitchino
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát kvě 16, 2008 11:00

Příspěvek od mitchino » pát kvě 16, 2008 21:01

No ja som tiez vsetko robil podla navodu a v pohode islo, tak neviem kde bude chyba

jankas
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: stř kvě 14, 2008 16:30

Příspěvek od jankas » pát kvě 16, 2008 22:00

Taky jsem šel podle návodu a funguje to, ale na co mi je v mobilu wm 6.1, když pořád nemůžu odemknout síť :cry:

Uživatelský avatar
Spiderr
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob úno 09, 2008 11:34

Příspěvek od Spiderr » pát kvě 23, 2008 16:01

Je pravda, že ta instalace, resp. readmy soubory nejsou zrovna povedené.
Mi se to povedno až na 5 pokud pro různé kombinace spouštění.

Je tady někdo, kdo má WM 6.1 a program Jeyo Mobile Companion 2.0???
Zdá se, že tento perfektní program nějak nekomunikuje s 6.1 verzí, což mne docela mrzí. Rád bych věděl, jestli je chyba na mé straně, nebo je to opravdu nekompatibila programu s ROMkou. Připádně pokud by tady byl někdo s 6.1 verzí ale bez JMC2 a chtěl by to vyzkoušet, tak ať mi pošle PM, domluvíme se.
Předem díky.

mitchino
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát kvě 16, 2008 11:00

Příspěvek od mitchino » sob kvě 24, 2008 20:41

Tak ja som skusal ten Jeyo mobile a mne to funguje ale mam verziu 2.1 tak skus aj ty 2.1 mozno to bude len v tom

Uživatelský avatar
Spiderr
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob úno 09, 2008 11:34

Příspěvek od Spiderr » pon kvě 26, 2008 15:35

Možná se mi to zdá, ale po nainstalování 6.1 jako bych měl mnohem větší spotřebu, tj. baterka vydrží podstatně méně. Máte taky někdo podobnou zkušenost nebo pocit...?

mitchino
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát kvě 16, 2008 11:00

Příspěvek od mitchino » pon kvě 26, 2008 17:43

Mne sa to vobec nezmenilo, proste vydrzi tak isto ako predtym

Uživatelský avatar
Spiderr
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob úno 09, 2008 11:34

Příspěvek od Spiderr » pon kvě 26, 2008 18:04

Kolik máš curretn drain v Tornadu...?

//necituj poslední příspěvek, tslany

mitchino
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát kvě 16, 2008 11:00

Příspěvek od mitchino » úte kvě 27, 2008 9:51

No pohybuje sa mi to od 90 do 160mA

Uživatelský avatar
Spiderr
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob úno 09, 2008 11:34

Příspěvek od Spiderr » úte kvě 27, 2008 10:09

Hmm, tak to máme stejné. Asi se mi to opravdu jenom zdá... :???:

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Toolbar s posledně použitými aplikacemi

Příspěvek od ronny77 » stř kvě 28, 2008 14:24

Nevíte někdo, jestli jde na ten HS "Sliding Panel" přidat lištu s posledně použitými apps? U některých HS to jde, ale ty jsou ošklivý.
btw. teď jsem koukal, že 6.1 jdou i na mpx200 :) asi ho vytáhnu ze šuplíku a zablbnu si

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ronny77 » pát kvě 30, 2008 6:51

Tak HS už jsem vyřešil tak, že jsem tam hodil jinej z nectunu http://www.nectun.com/galerie.php?langu ... pe_skin=-1 . Tam jsou fakt pěkný práce. Jinak install v pohodě. Kdo si neví rady, tak jsem tu přeložil návod

Návod na flash Voxe
Platí pro všechny neoficiální romky 6.0 nebo 6.1
Telefon má být nabitý, zapojený do USB.

Během flashe se nesmí telefon odpojit
Udělejte si zálohu dat, pokud potřebujete

1. Odblokování přístroje
(Platí pro instalaci necertifikovaného softwaru – neplatí tedy pro ofic. ROM - pozn. ronny77 - nic se nestane, když odblokujete telefon vždycky - je to jistější)
adresář VOX_USPL a SDA_ApplicationUnlock a spusť SDA_ApplicationUnlock.exe.
Objeví se okénko, klikni na Remove Lock. Po vyskočení hlášky o úspěšným odbloku restartuj telefon.

Pozn.: na základě zkušeností greena - pokud někomu v tomto okamžiku vyskočí nějaká chybová hláška (270 ...), může vyzkoušet jiný postup, a to tento - vyndat SD kartu, restart, unlock, pak bez restartu pokračovat dál)


Pozn. od Majkeeho: pokud někomu zamrzne Vox po objevení tučňáka, je třeba odpojit kabel, displej zčerná, potom připojit kabel a pustit RUU.

Jdi do VOX_USPL a v podadresáři VOX_USPL spusť uspl_116_jockyw.bat
Objeví se dosovské okno
(Další návod je překopírovanej text z návodu, prostě vždycky děláte, co vám vyskočí na dalším řádku dosovskýho okna a počkáte až se na obrazovce objeví další hláška, od-enter-ujete a takhle postupujete až do konce)


<batfile>
REM USPL 1.16 for Vox - Patched by JockyW (jockyw2001)
Did you already remove SD card and reboot?
(Vyjmul jsi SD kartu a restartoval jsi telefon?)
Press Enter

Is your Vox application unlocked?
(Je tvůj telefon odblokovaný?)
Press Enter

Copy haret.exe to Vox root directory
(Zkopíruj soubor haret.exe do kořenového adresáře VOXe)
Press Enter

Copy USPL 1.16 to Vox - this is beta and untested - use at your own risk !!
(Zkopíruj do VOXe soubor USPL 1.16)
Press Enter

Execute SPL now - screen should turn nearly black or sometimes bright white
(Spusť SPL - obrazovka telefonu zčerná, někdy zbělá)
Press Enter


Now start a MTTY session or use RUU to flash any ROM
(Spusť aplikaci - v našem případě ROM Update Utility)
</batfile>

Na displayi se krátce objeví tučňák a pak display zčerná
ActiveSync se může sám odpojit. Je to normální

NEODPOJUJTE TELEFON !!!
Ve stejném adresáři, kde byl .bat(VOX_USPL/VOX_USPL)je i soubor „ROMUpdateUtility.exe”
spusť ROMUpdateUtility.exe. Umožní ti nahrát i neoficiální romky

Následuj instrukce – flash proběhne velmi rychle a telefon se restartuje
Po naběhnutí systému neuvidíte žádné změny
Z kořenového adresáře (na PC) spusťte “FLASH.exe”
Tento soubor nahraje soubor *.nbh. V našem případě: “windows mobile 6.1 v1.1.nbh”.

tomes001
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte čer 03, 2008 16:38
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomes001 » úte čer 03, 2008 16:40

cau ja se chi zeptat jestli se nemuze s mim voxikem treba neco stat? A jestli jo jestli to jde nejak opravit. Kdyz tam mam wm 6.1 da se tam zpatky nahrat 6.0? diky za odpoved tom :roll:

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ronny77 » úte čer 03, 2008 16:54

Stát se s ním nic nemůže. Stačí dodržet postup. Dát si tam můžeš jakýkoliv ROMky, udělaný pro VOXe. Já za minulej tejden flashoval asi 5 - 6x. Doporučuju ale udělat si třeba pomocí Sprite Backup zálohu stávajícího systému. Nemusíš pak nic nastavovat nebo doinstalovávat, což je gut. V návodu píšou, že by instalačka měla trvat do 30 minut, já ji měl ani ne za 10.

tomes001
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte čer 03, 2008 16:38
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomes001 » úte čer 03, 2008 17:11

dobre, tak ja to v sobotu zkusim :lol:

tomes001
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte čer 03, 2008 16:38
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomes001 » stř čer 04, 2008 19:44

ještě se chci zeptat když si udělaám tu zálohu wm 6.0 a dám si tam wm 6.1 a zase to dam dam ale do jinyho windowsu pujde to? diky

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ronny77 » čtv čer 05, 2008 13:03

Tak to nevim. Spíš si myslím, že ne. Že záloha půjde jen na ten samej systém, kterej je i v záloze. Ale při tý záloze si zase můžeš vybrat, co všechno chceš zálohovat, takže kdybys tam zaškrtnul třeba jen kontakty apd., tak by to možná šlo.
Ale fakt to nevim, to jen tak hádám

LordWasill
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon čer 09, 2008 20:38

Příspěvek od LordWasill » pon čer 09, 2008 20:44

Ahoj :) Asi to nektery lidi rozhodi ale mam dotaz :). Je ten WM 6.1 c CZ nebo je stale anglicky? Ja premyslim jestli se mi to vyplati nebo ne :). Dik :)

Risho
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát bře 28, 2008 15:44
Zařízení: HTC Universal, HTC s710

Příspěvek od Risho » stř čer 18, 2008 15:28

Zdravim....snazil som sa dat do voxa tu Gonzovu romku ale pise to ze nevie nakopirovat itsutils.dll.....skusal som to aj rucne :)....nepomohlo
siel som presne podla navodu ale neviem kde robim chybu....vie ma niekto zachranit?

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ronny77 » stř čer 18, 2008 15:37

tady to resili na xda
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=287776

jinak bych to osobne zkusil jeste jednou. HR a pak znova odblokovat foun atd

ja flashoval uz x-krat a vzdycky bez problemu. a to zrejme diky tomu, ze vzdycky ctu vsechny navody az do konce. spouste lidi se to nepovedlo,protoze se vybodli na odblokování telefonu

Risho
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát bře 28, 2008 15:44
Zařízení: HTC Universal, HTC s710

Příspěvek od Risho » stř čer 18, 2008 17:30

som rad ,ze casto flashujes a ze vsetko citas od hora po spodok....asi ako ja....problem nebol v tom ze by som necital navod, ja som ho cital...z hora aj z dola trikrat.....uz to tam mam....ale aj tak dik za ochotu

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů