WM 6.1 Pro HTC S710 VOX

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
LordWasill
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon čer 09, 2008 20:38

Příspěvek od LordWasill » stř říj 15, 2008 20:25

Zkousel jste nekdo tuto romuku
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=401587 ?
NEO ROM v1.1 for Vox

Ja bych ji chtel zkusit ale nevim jak presne...poradite nekdo pls? Dik moc

Thewolf001
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte črc 15, 2008 20:42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thewolf001 » čtv říj 16, 2008 15:11

Zkoušel jste někdo na Wingsovi WM6.1 standart??? Už je CZ???

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ronny77 » čtv říj 16, 2008 17:30

to Lord Wasill:
NEO jsem zkousel, je udelana celkem pekne, ale nebyla zrovna nejrychlejsi v reakcich, navic telefon dost dlouho bootoval. ale implementovany apps jsou fajn. ja mam ale stejne nejradsi, kdyz mam naposledy pouzity apps v liste na HS, takze ted jedu na 6.1 Clean ROM a spokojenost naprosta

LordWasill
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon čer 09, 2008 20:38

Příspěvek od LordWasill » sob říj 18, 2008 15:37

to ronny77: to se tam nahrava uplne stejne jako win 6.1 ? Jak das unlock, pak pustis to dos okno a pak das flash tim novym? Nebo jak? Nemohl by jsi mi dat odkza? Nekam to upnout?

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ronny77 » sob říj 18, 2008 15:55

Flash na 6.1 je stejnej u vsech verzi (pokud vim). Tzn. navod, kterej je k nalezeni v tomhle tematu se tyka clean, neo, gonzo, hikey a jakychkoliv dalsich 6.1 i 6.0 romek. Nektery ROMky maj instalacku udelanou primo jako setup u normalnich apps, takze staci parkrat odklikat next a je hotovo. Ale ja radsi vzdycky unlocknu atd. Ted se na xda objevily porty 6.1 z htc 740. uvidime, jak to vychytaj. az budou bez bugu, tak nejakou zkusim

zdenda.cottage
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned čer 03, 2007 14:28

Příspěvek od zdenda.cottage » čtv říj 23, 2008 16:25

Takže já jsem také bojoval s flashováním wm 6.1 od Gonza a úspěšně. Nejdříve jsem měl problémy a končil jsem na 3% jako někteří, potom jsem si přečetl přiložený textový soubor přímo od Gonza, kde je přesně toto:
1, Run the SDA Application Unlock.exe, it will greet you with "SDA successfully unlocked".
= Spusť SDA Application Unlock.exe, objeví se hláška "SDA successfully unlocked".

2, Turn off your Vox and remove the storage card.
= Vypni Voxe a vyndej paměťovou kartu

3, Turn your Vox on and connect it to active sync/windows mobile device center.
= Zapni Voxe a připoj ho k activesync

=> microSD kartu vyndat až po odblokování!!!
Jinak jsem se již řídil podle návodu od ronnyho a vše byla záležitost 10-ti minut :-D

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ronny77 » čtv říj 23, 2008 20:17

Pokud budete mit kdokoliv nejaky podobny podnety nebo zkusenosti z flashe, muzete mi to hazet jako PM a ja to budu (pokud to bude nutny) dopisovat do toho navodu na s. 3, at je tam vsechno pohromade

Uživatelský avatar
Spiderr
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob úno 09, 2008 11:34

Příspěvek od Spiderr » úte říj 28, 2008 13:24

Ty ROMky jsou vážně ošemetná záležitost. U Gonzo romky mi nefungovala JAVA a spousty šikovných aplikací spolu s ní. :-( Co však byla větší p_del bylo, když mi ve vlaku zkapala baterie při zamknuté klávesnici. Zablokovala se mi SIMka na PUK, teď se nemohu dostat do kontaktu a celý systém se chová, jako bych měl podtaktovaný procesor (což není, kontroloval jsem to). Tak teď vážně nevím, kterou ROMku tam dát, když vás tak poslouchám... :wink:

phortos
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon pro 31, 2007 16:50
Zařízení: HTC S710
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phortos » úte říj 28, 2008 14:02

já nyní mám WM6.1 CLEAN ROM v1.1 a jsem plně spokojen, touto nic nezkazíš :wink:

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=414416

amavet7
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob lis 01, 2008 1:48

Příspěvek od amavet7 » sob lis 01, 2008 1:51

zdravim,nestalo se vam nekomu ze mu po flash rom padla pametovka?mel jsem ji pri flashu venku.jeden den mi to slapalo cele v poho,ale po jednom dni to kikslo a nejde nacist pametovka.bohuzel nemam moznost ji nekde vyskouset ani skusit v mem jinou

Uživatelský avatar
Spiderr
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob úno 09, 2008 11:34

Příspěvek od Spiderr » sob lis 01, 2008 8:24

Ne e, tohle se mi nestalo. A fičí někomu v tom WM 6.1 JAVA? Cokoliv se tam snažím spustit, tak nejde. :-(

amavet7
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob lis 01, 2008 1:48

Příspěvek od amavet7 » sob lis 01, 2008 10:56

jj,v te clean rom ta javav fici

UfON
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř úno 13, 2008 11:10

Příspěvek od UfON » sob lis 01, 2008 14:04

poradite mi prosim nekdo kde hledat ROM pro HTC s730 ?? potreboval bych aby to mluvilo cesky. Nejak to tady nemuzu najit a na xda-dev se moc nevyznam tak bych tam nerad nahral neco co tam nepatri. Chci ten system prehrat protoze se mi posledni dobou pri bootu stava ze se objevuji barevne pruhy pres display ( asi flashovaci rezim ). Diky moc

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

ROM

Příspěvek od ronny77 » sob lis 01, 2008 18:29

ofic. ROMky jsou na http://www.htc.com
regni se tam a stahuj.

UfON
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř úno 13, 2008 11:10

Příspěvek od UfON » sob lis 01, 2008 18:52

No tam jsem uz taky byl ale na htc s730 tam neni vubec sekce pro stazeni rom. nebo jsem slepej?

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ronny77 » sob lis 01, 2008 18:59

To je divny :( Na VOXe tam ROMka ke stazeni je. Nejdriv zkus hard reset. Na xda by fungujici ROMka mela bejt http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=383617 , ale s CZE to asi bude tezsi. Zkus nekde pohledat nejaky language packy, ktery se nebudou tykat jen T9, ale komplet founu

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

WM 6.1 Pro HTC S710 VOX

Příspěvek od jenda.69 » čtv pro 18, 2008 15:25

To to vážně nehodlá vyjít česky bez language packu? To je docela škoda... :(

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

WM 6.1 Pro HTC S710 VOX

Příspěvek od olda » sob led 24, 2009 17:07

Tak dnes nahrána nová rom ze servru XDA Developers WM6.1 CLEAN v1.4 By design XDA Developers.Rychlost ůžasná,oproti poslední originál to je prostě nářez,počkám jak bude stabilní ale zatím je to fofr.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=414416 Ahoj Olda :wink:

zlejdacan
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob led 31, 2009 2:18
Zařízení: Kaiser

WM 6.1 Pro HTC S710 VOX 1.4

Příspěvek od zlejdacan » sob led 31, 2009 2:31

Nemuzu nez souhlasit, sice mam S710 VOX teprve asi tyden, ale stale me stvalo hlavne pomala reakce pri vysunuti/zasunuti QWERTY klavesnice. Tady jako zazrakem s 6.1 v1.4 z puvodnich cca 4sekund se stalo jen asi 2s.

Teprve jsem ROM doinstaloval, takze mam jen prvni dojmy: zvladl jsem to napoprve a vypada to ze i bez chyb :grin: , takze to zvladne kazdy
"ztlously" vsechny nabidky v uvodnim menu
z programu zadne nepribily


Jsem radioamater a vic Vam toho nereknu spise naopak, casem se tu asi budou objevovat moje dotazy :wink:

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

WM 6.1 Pro HTC S710 VOX

Příspěvek od olda » čtv bře 05, 2009 17:51

Tak dnes nainstalována nová ROM z XDA WM6.1 NeoRose v1.0 by frauhottelmann.Jdu testovat a dám vědět jak šlape a hlavně mám od autora příslib že tam hodí kompletní češtinu + další jazyky,tak uvidíme.Tady je odkaz http://forum.xda-developers.com/showthr ... 527&page=2 Ahoj Olda :wink:

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti