Problém Vox

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Odpovědět
Uživatelský avatar
[T]trdlo_s.r.o.
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: stř led 23, 2008 22:32
Zařízení: HTC S710 [Voxík]
Kontaktovat uživatele:

Problém Vox

Příspěvek od [T]trdlo_s.r.o. » pon bře 03, 2008 18:08

Zdar lidi včera som udělal asi pěknu hovadinu... Makal som na voxovi a měl som provil potichu a prosla mi dotoho smska a v pohodě ani se nesekal prostě normál som si ji přečetl vypl všechny programy a že budu spát ale chtěl som si dat prov´fil normalní.... jenomže vono to nešlo vždycky když som dal normální tak to vždycky do pěti sekund spadlo zas na potichu a k tomu nešlo nic změnit v nastavení.... tak som skoušel všechno možé: vypínat, vyndat batreku, ale nic nepomohlo.. tak som vyndal paměťovku a vymazal celou paměť telefonu.... jenomže mobil byl od O2 a byla tam komplet čeština a ta se při tomdle mazání samzala pravděpodobně taky a teď když som tam nastavil v lokalizaci češtinu tak je jen na málo věcech a všude jinde angličtina.... nevíte co s tim ?? Díky moc za radu..... asi som to pěkně podělal..

skardik
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte bře 04, 2008 0:47

Příspěvek od skardik » úte bře 04, 2008 0:48

Já k tomu od O2 dostal cd na kterém byla lokalizace a nastavení. Koukals na to? :wink:

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor » úte bře 04, 2008 16:06

skus zavolat operátorovy at ti pošle O2setings a pak by to snad mělo fachat správně. já jsem zatím ztěch cd nic nepoužil pokud tam něco je

Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ridle » úte bře 04, 2008 16:13

počky říkaš že čeština je na málo věcech ale jinde je angličtina? Tak to nejdřív skus restartnout. me to tak Vox poprvy kdyz sem mu dal CJ.

usak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: pát úno 16, 2007 18:11
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od usak » úte bře 04, 2008 16:25

tak si stahni original nejnovejsi rom z htc eclubu(http://member.htc.com/member/login.aspx?fm=eu&ln=en) a tam je cestina normalne obsazena

Uživatelský avatar
[T]trdlo_s.r.o.
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: stř led 23, 2008 22:32
Zařízení: HTC S710 [Voxík]
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od [T]trdlo_s.r.o. » úte bře 04, 2008 19:04

na ty cd som eště nekoukl to je pravda díky... a s tou rom to taky neni špatný nápad eště se ozvu zatím díky... :) tak som ho resetil a všechno v pořádku...!! :grin: mockrat vam všem díky.... :lol: :!:

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti