Java hry na HTC s710

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
d.lord
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte úno 05, 2008 20:55

Java hry na HTC s710

Příspěvek od d.lord » stř úno 20, 2008 19:20

ahoj. Tak jsem hledal na foru a moc jsem toho k tomuto tematu nenasel. Mam spis konretnejsi problem. Mam hru v rozliseni 320x240 nebo 240x320. Instalace probehne v poradku, ale pos spusteni se objevi hlaska a bud ukoncim midlet nebo ne. Pokud dam ne tak samozdrejme hra nenaskoci. Coz me teda vadi. Ne ze by muj zivot stal na tom, jestli mi na Vixikovi pujdou hry, ale chtel bych aby me aspon nejaky sly.

Podle me je zavada v tom, ze se ty hry nehodi na full screen - nahore zustane zelenej pruh s napisem java.
Pokud jste to nekdo vyresil tak napiste dik ;-)

phortos
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon pro 31, 2007 16:50
Zařízení: HTC S710
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phortos » čtv úno 21, 2008 16:42

mám stejný problém! pomocte pls!!
předem dík

Uživatelský avatar
SULiik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv zář 06, 2007 21:09
Bydliště: Sokolov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SULiik » pon bře 03, 2008 19:03

Spíš to bude tím, že původní java emulátor moc her nezvládne. Můžu ti poslat jeden lepší, kterej zvládne docela dost her, i 3D. Ozvi se na mail, nechci tu být pohlavkován za warez :) Ačkoliv je ten emulátor možná freeware, nevim...

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor » úte bře 04, 2008 16:13

prosím prosím také by jse mi to hodilo,nainstaloval jsem si 3d wolfa ale stejně jej musím spouštět z průzkumníka hledal jsem nějakou možnost jak udělat odkaz někam do start menu ale nic.

phortos
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon pro 31, 2007 16:50
Zařízení: HTC S710
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phortos » čtv bře 20, 2008 17:26

opravdu to funguje!!! mockrát díky :wink:

dziko
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř říj 17, 2007 20:12
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dziko » čtv bře 20, 2008 21:52

heej já to chci taky ten emo... emu.. emulátor... prosíííím

Uživatelský avatar
alkhazali
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned úno 24, 2008 14:16
Zařízení: HTC DHD
Bydliště: Praha

Příspěvek od alkhazali » pát bře 21, 2008 11:47

A kde vubec shanite hry? A co za hry na Vox/Wings jede?

d.lord
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte úno 05, 2008 20:55

Příspěvek od d.lord » pát bře 21, 2008 16:00

hry se daji sehnat asi takhle - napises do googlu free java games. Takhle jsem jich nasel spoustu.

Uživatelský avatar
alkhazali
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned úno 24, 2008 14:16
Zařízení: HTC DHD
Bydliště: Praha

Příspěvek od alkhazali » ned bře 23, 2008 18:40

me spis zajimalo neco konkretnejsiho od lidi, co maji uz nejaky zkusenosti. Treba primo nejaka stranka. Vygooglil jsem toho metraky. Konkretne na S730 nula bodu.
Ze zbytku pulka nefunguje, druha pulka skoro vsechno samy voloviny. Kdyby sem lidi hodili obcas link nebo aspon jmeno hry, ktera jim funguje a libi se jim, tak by to urcite potesilo nejen me.

klenovcok
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát led 04, 2008 14:38

Příspěvek od klenovcok » ned bře 23, 2008 18:52

Co třeba tenhle odkaz
http://www.getjar.com/software/HTC/HTC_S710
nebo
http://www.ce4you.cz/software/list.asp?p=2
nebo
http://www.phonesoft.cz/kategorie.php?sekce=java
nebo
http://www.smartphone-freeware.com/

To, že hodně JAVA aplikací nejde, je bohužel fakt, se kterým se nedá nic dělat. :???:

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » ned bře 23, 2008 20:36

tak java hry jsou univerzalni, kdyz predpokladam, ze si hru koupis, tak shanis jen verzi na velikost displaye - 240x320 v terminologii znacena jako QVGA.

warez je zde zakazany, jenom muzu rict, ze tohle je jedno z nejvetsich odvetvi warezu v poslednich letech na internetu a tezko se s tim bojuje, protoze na vydani java titulu v CR muzes cekat i pul roku od zahranici.

klenovcok
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát led 04, 2008 14:38

Příspěvek od klenovcok » pon bře 24, 2008 11:40

Nevím jakou má souvislost, že nejde např. demo verze Stalkera v Javě na Wingsu a třeba na všech novějších SE jde bez problémů, s tím jestli to je warez nebo ne. Jde tady o slabou JAVU na VOX/Wings telefonech v kombinaci s nedostatkem paměti !!!

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pon bře 24, 2008 12:03

tak pro stalkera staci 1mb, jde o slaby java emulator.

stalkerem nejspis myslis 3d verzi, nevim ja je na tom jbed na SP, ale na PPC funguje i stalker pres nej.

tady mas jinak navod na vetsinu 2d javy http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... le&ide=450

Mixers
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: čtv dub 03, 2008 18:26
Zařízení: Xiaomi Hongmi

Příspěvek od Mixers » čtv dub 03, 2008 18:28

zdarec... mohli by jste mi taky nekdo poslat ten jawa emulator... uz me to celkem stve.... dik moc

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » čtv dub 03, 2008 19:27

nemohli, warez je zakazany. a ten emulator neni freeware

Mixers
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: čtv dub 03, 2008 18:26
Zařízení: Xiaomi Hongmi

Příspěvek od Mixers » pát dub 04, 2008 15:54

sak nemusi se to davat sem..treba na mail... pls (ksk1@seznam.cz)

Uživatelský avatar
Sigi-ACS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: sob led 05, 2008 16:04
Bydliště: Praha

Příspěvek od Sigi-ACS » čtv dub 17, 2008 18:06

me by spis zajimalo jestli se da nejak zbavit pri spustene hre ty listy s napisem Java

Spekulant
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon kvě 05, 2008 14:46
Bydliště: Praha

Příspěvek od Spekulant » pon kvě 05, 2008 15:02

Mám dotaz mám voxe asi pět dní. Našel jsem spousty(no asi čtyři) emulátory javy na WM6, všechny slibovali 3D javu. Na žádnym jsem 3D javu nerozjel. Chtěl bych se zeptat jestli se někomu podařilo na voxovi/wingsovi rozjet 3D java hru a když tak přes jaký emulátor. Pokud ano napište název emulátoru. Warez po nikom nechci vim že je to zakázaný

Uživatelský avatar
jane.h
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř črc 05, 2006 9:49

Příspěvek od jane.h » čtv kvě 08, 2008 20:20

kdyžtak alespoň jak se ten java emulátor jmenuje ;) hodil by se :grin: beru ho mailem :) janeh(at)volny.cz

Uživatelský avatar
SULiik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv zář 06, 2007 21:09
Bydliště: Sokolov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SULiik » ned kvě 11, 2008 21:51

jane.h: Ja pouzivam Esmertec Jbed 3D mod, ne ten co je v telefonu, ale nejaky vylepseny a funguje skvele :wink:

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů