Jde naemulovat java na Voxu?

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Odpovědět
Uživatelský avatar
Matiniela
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: ned led 06, 2008 19:57
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Ostrava

Jde naemulovat java na Voxu?

Příspěvek od Matiniela » stř led 30, 2008 20:32

Čaute jde naemulovat java na HTC VOXU?

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Příspěvek od jenda.69 » stř led 30, 2008 21:10

Už od základu je tam esmertec jeodek emulátor. Když pohledáš na internetu, tak se dá najít třeba JBED nebo třeba jBlend... Bohužel moc mi toho bez problémů nefungovalo.

Uživatelský avatar
Matiniela
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: ned led 06, 2008 19:57
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od Matiniela » čtv led 31, 2008 15:59

Jaké jdou všechny emulatory na Voxu a které použiváš?

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Příspěvek od jenda.69 » čtv led 31, 2008 17:40

Používam ten standardní a pak jBlend, ale nějak nevím, co je to za verzi a dávat to sem nebudu, protože nevím, jestli to není warez.

Uživatelský avatar
Matiniela
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: ned led 06, 2008 19:57
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od Matiniela » čtv led 31, 2008 19:38

Já nemyslel Java emulatory ale všeobecné jake jdou a jake použiváš ty

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Příspěvek od jenda.69 » čtv led 31, 2008 19:53

Já používam jenom ten standardní na javu, protože na něm mam SMS grátis :-D Jinak jsou na gameboy, segu, viděl jsem i playstation... ale nezkoušel jsem nic z toho...

Uživatelský avatar
Matiniela
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: ned led 06, 2008 19:57
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od Matiniela » pát úno 01, 2008 10:15

a jaktoýe ti to bez problému nefungovalo jake problémy se vyskytly?

Uživatelský avatar
Kozlik86
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned zář 16, 2007 12:16

Příspěvek od Kozlik86 » pát úno 01, 2008 17:29

no ja pouzivam gnuboy je to emulator her na gameboy a je supr parim pokemony zkousel jsem i na segu ale to nejak nefungovalo a jeste jsem se nedostal k tomu abych to nejak resil.

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů