Jde prehrat film?? 700MB

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Dejv
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 28, 2007 1:22

Jde prehrat film?? 700MB

Příspěvek od Dejv » ned pro 02, 2007 0:28

Hi,

mam prehravac TMCDnebo tak nejak nejde spusit vetsi soubor teda jde ale hodne se seka? jde to v necem jinem dobo to musim nejak upravit? diky

Wishmaster
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř lis 14, 2007 13:17

Příspěvek od Wishmaster » ned pro 02, 2007 2:02

To je celkem pochopitelné. Zkoušel jsi někdy přehrávat filmy (v moderní komprimaci) na počítačích kolem do např. 600MHz? Bez nějaké grafické akcelerace to také není žádná sláva. Co by jsi pak čekal od 200MHz mobilního CPU? Určitě se to bude muset upravit. Také to bude výhodnější pro kapacitu paměti. Na VOXovi stejně rozlišení jako 512x..., 720x... apod. nepřehraješ (leda by jsi chtěl při sledování filmu scrolovat :-D).

Dejv
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 28, 2007 1:22

Příspěvek od Dejv » ned pro 02, 2007 3:13

ok a doporucilby jsi nejaky program ktery by to skrouhl na rozliseni voxe tak aby to jelo a aby to zabiralo mene?
dik

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned pro 02, 2007 10:13

já to tuním přez VirtualDub, umí aj vlepovat titulky :wink:

Uživatelský avatar
KejmlRX8
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: čtv črc 05, 2007 10:00
Zařízení: HTC TyTN II
Bydliště: Morávka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KejmlRX8 » ned pro 02, 2007 12:12

Klasicke (avi, mpeg, wmv, atd..) převadim pomoci programu "Super" a DVD přes "Xilisoft DVD to 3GP Converter" Ale ten je již bohužel placeny...

Uživatelský avatar
dragunov87
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: pát bře 09, 2007 17:56
Zařízení: Asus P525, nokia E71, HTC HD2
Bydliště: Skalica
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dragunov87 » ned pro 02, 2007 14:31

napis mi na ICQ, poslem ti pocketDivX Encoder. ja to konvertujem cez neho a v super kvalite. nejaky 700 MB film ma potom iba menej ako 200 MB. A uz ked sme tu nej konvertor z DVD do avi nepoznate?

bob.bobo
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte lis 06, 2007 21:28
Bydliště: Praha 4

clon dvd mobile

Příspěvek od bob.bobo » ned pro 02, 2007 21:55

Já mám na kartě lovce pokladů a šlpou super. Přeformátováno v ClonDVD Mobile na 3gp. Super kvalitka, vůbec se to nekouše, vše super.

Uživatelský avatar
aaronCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte lis 20, 2007 18:56
Bydliště: Vaasa, Finland
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aaronCZ » pon pro 03, 2007 11:38

>bob.bobo: a mas pretaktovanej procak ? :)

bob.bobo
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte lis 06, 2007 21:28
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od bob.bobo » pon pro 03, 2007 20:07

Ne, vše mám jak bylo od výrobce.

dziko
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř říj 17, 2007 20:12
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dziko » pon pro 03, 2007 20:08

stáhni si pocket divx encoder, je celej v češtině a mrtě jednoduchý ovládání... až to nainstaluješ a pustíš, tak dej místo pro smartphone pro PDA dej si tam rozlišení 320x240 a pak to fikni... hodí se ti to do .avi a funguje to arádně i bez přetaktovanýho procáku... taky sem s tím měl zprvu problém ;-D

Dejv
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 28, 2007 1:22

Příspěvek od Dejv » pon pro 03, 2007 22:45

hi
mam ten divx encoder a uplna parada!! jednoduhe kvalita super!! akorad pri kopirovani do voxe mi nabihaji kosticky jako ze kopiruje a pak se vymazou a jede to znova porad do kola? mate s tim taky nekdo takovy problem? musim to nahravat pres adpter SD karty.
diky

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon pro 03, 2007 22:55

jj tohle je celkem normalni jev pri kopirovani velkych souboru pres ActiveSync. Doporucuju pouzivat ctecku a nebo alespon WinCE plugin do Total Commanderu (viz download sekce, je freeware).

Dejv
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 28, 2007 1:22

Příspěvek od Dejv » pon pro 03, 2007 23:01

diky

dziko
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř říj 17, 2007 20:12
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dziko » úte pro 04, 2007 10:55

přesně tak... používám čtečku a total commander... nemám ríd kopírování z oken do oken we windows...

br4dek
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: sob pro 22, 2007 20:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od br4dek » ned pro 23, 2007 1:10

Ahoj, jak to řešíte s titulkami? Jdou nějak automaticky (VOBsub, nebo tak něco :) ) Nebo nějaký prográmek na to? Díky za rady

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Příspěvek od jenda.69 » pát pro 28, 2007 1:21

Do tcpmp je plugin na titulky (dá se najít na netu, ale umí jen *.smi, takže se to musí něčim převést - třeba Subtitle Workshop).
Jinak ten Pocket DivX encoder ty titulky umí zakomponovat přímo do obrazu.

To jen pro úplnost.. :)

br4dek
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: sob pro 22, 2007 20:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od br4dek » pát pro 28, 2007 11:42

To už jsem také zjistil, díky.
Ale když to zakomponuje do obrazu, tak to vyhodí české znaky, takž eještě vyzkouším ten plugin ;)

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Příspěvek od jenda.69 » pát pro 28, 2007 12:39

No, s těma českýma znakama. Když jsem to dělal já a měl jsem tenhle problém, tak jsem soubor titulků otevřel v PSpadu, vybral Formát - UTF-8 a uložil. Pak už to bylo v pořádku, jestli si to správně pamatuju. ;)

br4dek
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: sob pro 22, 2007 20:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od br4dek » pát pro 28, 2007 14:22

Super, tak díky ;)

d.lord
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte úno 05, 2008 20:55

Příspěvek od d.lord » stř úno 06, 2008 16:13

ahoj mam problem s tim pocket divx encoder - mam Visty a jakmile spistim konvertovani, tak mi ten program prestane fungovat a zhrouti se.... nemate nekdo nejakou radu??

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti