Windows update

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Odpovědět
PetCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: čtv říj 25, 2007 14:17
Kontaktovat uživatele:

Windows update

Příspěvek od PetCZ » pon říj 29, 2007 9:55

funguje nekomu?
Me to ihned napise chyba pripojeni (i kdyz na internet se pripojim)

To je dobry, 20 lidi si tenhle prispevek precetlo, ale ani jeden neodpovedel jestli ano nebo ne. :evil:

Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 434
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

Re: Windows update

Příspěvek od Jakub Karásek » pon říj 29, 2007 19:25

Mne to nevali ani kdyz sem pripojenej

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon říj 29, 2007 20:26

Tahle funkce byla integrovana do WM6 kvuli moznosti stahovani novych updatu pro OS (podobne jako u PC). Zda se ale, ze ji vyrobci prilis nevyuzivaji, a spise nez update je lepsi stahovat primo nove ROM.

Uživatelský avatar
ruzahonza
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát říj 19, 2007 12:00
Bydliště: Třebotov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ruzahonza » úte říj 30, 2007 18:36

A kde se to dá???

Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 434
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

Příspěvek od Jakub Karásek » čtv lis 01, 2007 22:30

Primo v nastaveni je polozka Windows Update

Uživatelský avatar
ruzahonza
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát říj 19, 2007 12:00
Bydliště: Třebotov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ruzahonza » ned lis 04, 2007 18:59

Ale ne myslel jsem aktualizace ROM!!! Jak říkal Jiří Hrma...

Uživatelský avatar
radd
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pon črc 23, 2007 11:06
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radd » ned lis 04, 2007 19:11

na hp ipaq 514 mi to napiše že žadna aktualize neni a ma to pravdu

Kart
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon led 12, 2009 16:51
Zařízení: HTC S710 Vox

Windows update

Příspěvek od Kart » úte led 20, 2009 15:22

PetCZ píše:funguje nekomu?
Me to ihned napise chyba pripojeni (i kdyz na internet se pripojim)

To je dobry, 20 lidi si tenhle prispevek precetlo, ale ani jeden neodpovedel jestli ano nebo ne. :evil:
Mam stejny problem, pripojim to aj na kabel, nastavim, ze je to pripojeno do internetu. Nastavim rucny aktualizacku a dam z mobilu zkontrolovat a da to chybu.

trizzo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 22, 2007 10:33
Zařízení: Samsung OmniaPro B7330

Windows update

Příspěvek od trizzo » stř bře 04, 2009 12:38

ak sa nemylim (kludne ma opravte) az vo verzii WM 6.1 je wundows update povoleny - t. j. sa zapne, pripoji na server a vypise hlasku (No updates..bla bla). V starsich verziach to neslapalo ani mne. Dokonca v oficialnych ROM od HTC to je zablokovane stale....aspon myslim.

VitekS
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned srp 30, 2009 8:09
Zařízení: Gigabyte GSmart T600

Windows update

Příspěvek od VitekS » sob zář 26, 2009 19:59

tak ted vim proc mi ten update nefachci, pac mam WM 6 a zaboha jsem na to nemohl prijit.

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů