MicroSd pamet pro Vox

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Stempi
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv zář 27, 2007 23:19
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

MicroSd pamet pro Vox

Příspěvek od Stempi » pát zář 28, 2007 16:30

Cau mam dotaz ohledne MicroSD pameti.
Jsme takovy vseneumle , ze jsme se nikde nedocetl kolik se da dat max do Voxe myslim si ze to bude asi 2gb , ale nejsem si jisty :( dyztak napiste i ktera pamet by byla nejlespi myslim tim znacku

Koblih
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: úte črc 17, 2007 22:46
Zařízení: N97 mini

Příspěvek od Koblih » pát zář 28, 2007 18:47

Ja mam 2GB od firmy Kingston a funguje naprosto skvele.. Muzu doporucit

Uživatelský avatar
scorpi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned led 29, 2006 20:44
Bydliště: Olmik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scorpi » pát zář 28, 2007 18:57

Funguje i 6GB MicroSD

Obrázek

Stempi
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv zář 27, 2007 23:19
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stempi » sob zář 29, 2007 9:36

Hm 6gb to by mohlo stacit :D diky kluci myslite ze bych tam narval 8gb?

majklsan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned zář 16, 2007 10:40

Příspěvek od majklsan » pon říj 01, 2007 18:55

scorpi píše:Funguje i 6GB MicroSD

Obrázek
SCORPI....Jak udělám to, abych měl tu Programovou pamět volnější. Já ji mám uplně zaflákanou. Nemám žádný volný místo. Aspon jako tu...pul na pul.

Dík

Uživatelský avatar
charlie42
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: sob zář 22, 2007 6:12
Zařízení: Sony Ericsson XPERIA X10

Příspěvek od charlie42 » pon říj 01, 2007 18:59

nekde jsem videl ze tam nacpali 8gb:)

majk
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned zář 30, 2007 12:55
Bydliště: nivnice

Příspěvek od majk » úte říj 02, 2007 13:54

pls nikde nemohu najít ty informace o systému, napíše někdo kde to najít?

keybee
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv říj 04, 2007 14:10

Příspěvek od keybee » stř říj 10, 2007 18:14

majk píše:pls nikde nemohu najít ty informace o systému, napíše někdo kde to najít?
task manager (v CZ asi správce aplikací, nevim, mám EN) / info přes menu na pravém tlačítku

Uživatelský avatar
ruzahonza
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát říj 19, 2007 12:00
Bydliště: Třebotov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ruzahonza » pon říj 22, 2007 13:32

Tak to je super já když jsem chtěl vetší než 2GB tak mi řekl že by to ten přístroj nezvládnul.. šikovnej to prodavač .. Jinak kingstone 2GB jede jak má..

havo
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon lis 05, 2007 21:19

Příspěvek od havo » pon lis 12, 2007 13:15

Zdravim, chci se zeptat jestli mi v HTC Vox pujde 4GB Micro SDHC Kingston - class 4.. Jo a kdbyste nekdo chteli 2gb tak se ozvete

bob.bobo
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte lis 06, 2007 21:28
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od bob.bobo » pon lis 12, 2007 23:07

Já měl 8GB a šlapala slušně, ale netestoval jsem ji při plném využití. Byla využita asi jenom na 50%

Uživatelský avatar
aaronCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte lis 20, 2007 18:56
Bydliště: Vaasa, Finland
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aaronCZ » úte lis 20, 2007 19:01

Zdravim,
chtel sem se zeptat kde nejlepe koupit microSDHC (ktera by do Voxu šla) s velikosti 6GB nebo 8GB. Dik

tom.hajek
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát lis 30, 2007 17:01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom.hajek » pát lis 30, 2007 17:14

scorpi píše:Funguje i 6GB MicroSD

Obrázek
A to máš SDHC class 6. Jako je tahle nebo nejakou jinou? Je mi spíš o ten class.

tom.hajek
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát lis 30, 2007 17:01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom.hajek » ned pro 02, 2007 14:09

Jestě jsem našel tuhle ( http://pametove-karty.pametova-karta.cz ... s-734.html )cena se mi zdá dobrá, tak se chci zeptat jeslti bude fungovat, protože s tema třídama (class) si nejsem vůbec jistej

PS: adresa je to cely v zavorce. Forum nejak nechce překousnout tu zavorku tam no :(

dziko
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř říj 17, 2007 20:12
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dziko » pon pro 03, 2007 20:15

sandisk ... šlape famfárově a mrtě rychle!!!

dziko
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř říj 17, 2007 20:12
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dziko » pon pro 03, 2007 20:15

2 Gb

tom.hajek
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát lis 30, 2007 17:01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom.hajek » pon pro 03, 2007 21:30

No to jo ale zase si tak říkám, blíží se vánoce, tak proč si pořizovat 2gb, když by tam mohla fungovat i ta 4gb. Já vím je to hamounství, ale prostě si nemůžu pomoct. Stejně budu mít problém zaplnit ty 2GB, no ale i tak no...proste....chapete me ne?

Uživatelský avatar
sdk
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte lis 27, 2007 19:00

Příspěvek od sdk » úte pro 04, 2007 8:29

Zdravim...
No já mám objednanou tuto...http://www.alza.cz/sandisk-micro-secure ... d83577.htm

měly by mi dnes nebo zítra přijít.....tak sem zvědavej jak se to bude k sobě s Voxem chovat

Uživatelský avatar
aaronCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte lis 20, 2007 18:56
Bydliště: Vaasa, Finland
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aaronCZ » úte pro 04, 2007 12:00

ja planuju 6GB a i tak bych tam nejradeji dal 8GB ale ty sou uz fakt moc drahy. navic ty 6GB se daji koupit v zahranici za stejnou cenu jako tady 4GB. tak proc ne :)

Whoor
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř lis 28, 2007 15:40

Příspěvek od Whoor » úte pro 04, 2007 22:24

Mám problém s memory kartou - mám 2 GBkartu, mobil mi jí správně ukazuje jako 2GB ale použitelné je jen 1GB, osattní je jakoby zaplněno. Jak se to dá řešit?

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host