rádio

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Odpovědět
Itecko
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř črc 18, 2007 8:21

rádio

Příspěvek od Itecko » stř črc 18, 2007 8:26

V Start/Nastavení/informace o produktu jsem našel ...verze rádia 4.13......
Má to znament, že by šlo zprovoznit FM rádio? :smile:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř črc 18, 2007 8:43

Ne, to je verze GSM modulu (někdy také Radio modul) :-)

Itecko
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř črc 18, 2007 8:21

Příspěvek od Itecko » stř črc 18, 2007 10:48

Dík, to jsem nevěděl.

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host