ZÁVADY - REKLAMACE

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Odpovědět
krivacek
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát čer 24, 2005 15:34
Bydliště: České Budějovice

ZÁVADY - REKLAMACE

Příspěvek od krivacek » pát čer 29, 2007 18:34

Tak můj stroječek pojede asi na výlet do servisu. Taková malá vada, nelze telefonovat. Zprávy sms chodí oběma směry, ale hovory lze jen přijímat. Navíc start telefonu občas trvá mnoho minut a na displeji problikávají loga htc a windows mobile.

Dnes večer mi navíc nešla hudba do BT sluchátek ač to při první zkoušce dříve šlo. Hraje jen do reproduktoru




Co vy? Už měl někdo vážnou vadu?

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » pát čer 29, 2007 18:59

Jeste bych zkusil hard reset.

Navod zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3472

krivacek
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát čer 24, 2005 15:34
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od krivacek » pát čer 29, 2007 19:36

není to zásah, který poruší záruční podmínky, případně neztratí se čeština?

EDIT: neni treba citovat prispevek nad sebou!

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 223
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od Jiří Hálek » pát čer 29, 2007 19:58

Neboj, o zaruku neprijdes a cestina se neztrati. Jen se telefon uvede do stavu v jakem si si ho koupil...

krivacek
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát čer 24, 2005 15:34
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od krivacek » pát čer 29, 2007 20:13

Děkuji za info, pomohla funkce z Experta! Volám

Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od triball » sob čer 30, 2007 17:03

taky se mi neco podobneho stavalo s tou hudbou, akorat ne do bezdratovych sluchatek ale ke standartne prilozenych, napul hraly sluchatka a napul repracek, tak jsem dal hard reset a je to vpoho :-)

krivacek
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát čer 24, 2005 15:34
Bydliště: České Budějovice

Další

Příspěvek od krivacek » pát črc 06, 2007 13:38

tak ten reset asi bude třeba provádět častěji, nyní mi displej zcela nezhasne dokud nezamknu klávesnici,chjo

Uživatelský avatar
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 137
Registrován: pon lis 06, 2006 14:34
Zařízení: HTC One S (Ville)
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od nowizz » pát črc 06, 2007 20:11

to by ale melo jit nastavit .........

krivacek
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát čer 24, 2005 15:34
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od krivacek » pát črc 06, 2007 21:24

to samozřejmě mám nastaveno v řízení spotřeby,ale displej mírně svítí neustále, pohasne jenom silné osvětlení

Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od triball » sob črc 07, 2007 7:28

je celkem možné že máš nainstalovany tcmp player a z toho důvodu ti displej nezhasne, podivej se o par topiců níže už se to tu jednou řešilo ;-)

krivacek
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát čer 24, 2005 15:34
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od krivacek » sob črc 07, 2007 8:48

už si vzpomínám, četl jsem o tom (program mám - s manželkou jsme se nasmáli, když se si ji nahrál na záznamník a pak v tomto programu zrychlil, zkuste :-)
nevím jestli zásah do registru zvládnu jako začátečník, možná by mohl vyřešit aut. zámek klávesnice,ale to asi není na WM k dispozici ze?



.............tak se podařilo dle návodu, uprava tech registru bude asi dobra vec, kdyz s tim clovek umi


....................Automatic Keylock (WM5.0) z download sekce taky funguje

sors
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř kvě 30, 2007 15:54

Příspěvek od sors » úte črc 10, 2007 11:11

obcas se podivim, ze mi nejdou odchozi hovory, ale je to tim, ze telefon se nejk zahadne prepne z linky 1 na linku 2 a je treba to rucne prepnout zpet na linku 1..

Uživatelský avatar
ruzahonza
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát říj 19, 2007 12:00
Bydliště: Třebotov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ruzahonza » sob lis 24, 2007 13:23

Tak já už jsem Voxíka měl v servisu,padal mi signal a nikdo se mi nedovolal,ani obnovení systému nepomohlo tak mi tam daly novej soft a vše ok,ale jen tři dny už to dělá zase je to fakt děs. No nic opět do servisu.. Myslím že si asi radši pořídím Kaisra snad to bude lepši...

konradek
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob lis 24, 2007 18:04

Příspěvek od konradek » sob lis 24, 2007 18:12

Stává se mě naprosto stejná závada, telefon se stane nedostupný a dokud nevypnu a znovu nezapnu GSM část, jsem stále nedostupný. Je to tak jednou za 3-4 dny a je to velice nepříjemné. Dokonce jsem pozoroval, že ukazatel signálu zobrazoval plný signál a telefon stejně nedostupný až do restartu GSM. Vyzkoušel jsem to s operátory Vodafone i T-Mobile, naprosto stejné chování. Je to opravdu problém kusu, nebo se to stává i Vám? Díky za postřehy.

Austinek
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon říj 22, 2007 21:31
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Austinek » sob lis 24, 2007 19:24

zatim sem nic takoveho nepozoroval...

Koblih
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: úte črc 17, 2007 22:46
Zařízení: N97 mini

Příspěvek od Koblih » ned lis 25, 2007 19:44

Jo taky se mi to stavalo... Ja jsem volat a poslat zpravy normalne mohl,ale prijmat hovory nebo smsky neslo. az po restart tel.. Ted je to nastesti od posledniho MR v poradku

Marty22
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: úte srp 14, 2007 10:15

Příspěvek od Marty22 » stř lis 28, 2007 12:15

Zkus se podívat jestli se ti nepřepíná linka 1 na linku 2

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host