Skype a Vox

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Odpovědět
Snowii
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob kvě 12, 2007 12:27

Skype a Vox

Příspěvek od Snowii » stř čer 13, 2007 21:17

chtel bych se zeptat, jak to je s uzitim skypu pro volani na voxovi

a) jde to vubec?
b) pri pripojenem headsetu jde zvuk do sluchatek?

diky!!

PS: vyhledavat v dosavadnich prispevcich sem zkousel, ale vysledkem bylo jedno tvrzeni, ze skype jede bez problemu a druhe, ze se volat neda vubec...

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » čtv čer 14, 2007 12:32

a) mělo by to jít když se vox přetaktuje, někde sem aj slišel že existuje verze pro 200MHz PPC, možná bude i pro SP. Okrem toho vyhledávání dívakl ses na datum/čas napsání příspěvku?
(nevim proč všichni musiou mít toho pomalého šita, diť existuje technologie zvaná VoIP a zatím neznám nikoho, kdo by se připojoval na skypeho jinak než přez WiFi, takže...)

Snowii
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob kvě 12, 2007 12:27

Příspěvek od Snowii » pát čer 15, 2007 9:59

dik, jj s tim pretaktovanim vim...

vyhledaval jsem v dizkuzi HTC Vox.

lidi, co Voxe mate muzete sem napsat nejaky zkusenosti se Skypem z praxe pls?

tumek
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte kvě 22, 2007 7:58
Kontaktovat uživatele:

skype

Příspěvek od tumek » ned čer 17, 2007 10:53

Mrkni sem: http://www.modaco.com/Skype-for-HTC-VOX ... 55826.html
-je tam diskuze nejake mensi diskuze ohledne skypu na Voxovi a odkaz na program skype, ktery udajne dobre s Voxem chodi, nemam to vsak vyzkousene. Kdyz tak napis postrehy.

iSaver
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon čer 04, 2007 20:04

skype na vox

Příspěvek od iSaver » čtv čer 28, 2007 21:56

skype funguje bez problemu. Pouzil jsem verzi pro S620. Zvuk jde bud z repracku a nebo pri pouziti handsfree do sluchatek.
Pokud mas vic dotazu tak se ozvi.

iSaver

Keff
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: stř kvě 31, 2006 16:07

Příspěvek od Keff » pát srp 17, 2007 19:56

Mam htc tornado taky s wifi a stejnym procesorem a wm6 a v pohode bych to zas nenazyval... po pretaktovani na 260+ MHz se to jakztakz da pouzit, ale na luxusni olani by to chtelo spis 300-400MHz...

Wishmaster
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř lis 14, 2007 13:17

Příspěvek od Wishmaster » čtv lis 29, 2007 21:33

Stáhl jsem si přímo ze stránky Skype - Skype pro SmartPhone a na Voxovi úplně bez problému. Jsu zvědavý, jaké to bude např. ve městě při horším signálu, ale doma to jede bez jakéhokoliv problému.

milo
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv lis 29, 2007 14:39

Příspěvek od milo » pát lis 30, 2007 11:38

presne tak, taky jsem vcera stahl skype for smartphone a uplne bez problemu (byl to release 36)

Uživatelský avatar
charlie42
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: sob zář 22, 2007 6:12
Zařízení: Sony Ericsson XPERIA X10

Příspěvek od charlie42 » sob pro 01, 2007 6:41

Skoda jen ze nejde zvuk klasicky do sluchatka jako pri telefonovani ale do repracku.. Ne vzdycky je pohodlny mit headset:/ Kdyby to slo do repracku tak je to genialni:) Jinak nedavno vysla nova verze pro ppc, takze mozna muzeme cekat i pro smarty

Uživatelský avatar
ruzahonza
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát říj 19, 2007 12:00
Bydliště: Třebotov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ruzahonza » stř pro 05, 2007 20:24

Já s tim i krásně telefonuju na zahradě nebo v garáži..

jezisek
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned říj 28, 2007 14:14

Příspěvek od jezisek » čtv pro 06, 2007 13:40

Já používám FRING, a jsem s ním velice spokojen. Mam tam nastavený účet skype, zaroven icq a voip telefonovani. Bohuzel pri telefonovani jdou hlasy taky jen z repracku.

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Příspěvek od jenda.69 » sob led 05, 2008 3:32

Já nevím, co mam kde nastavit, ale prostě a jednoduše mi u Voxe nefunguje mikrofon. Zavolam tam na nějaký Echo, to mi řekne, že mam nahrát zprávu, tak jí řeknu, ale pak to přehrává jenom ticho...

// tak mi to jde, jen v tom echu ne... divný :grin:

jirka 3
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte lis 20, 2007 20:55

Příspěvek od jirka 3 » sob led 05, 2008 11:42

Volám i z kavárny,naprosto v pořádku,samozřejmě přez wifi...

msabrsula
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv led 24, 2008 22:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msabrsula » pát led 25, 2008 9:55

mám na VOXovi nejnovější verzi přímo ze skype stránek a všechno v nejlepším pořádku. S ostatními programy jsem měl problémy

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů