GPS navigace programy ,mapy

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Uživatelský avatar
ruzahonza
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát říj 19, 2007 12:00
Bydliště: Třebotov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ruzahonza » stř lis 21, 2007 18:15

jj

smajlik6
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon úno 18, 2008 12:21

Příspěvek od smajlik6 » stř úno 20, 2008 15:25

Nejak nemuzu prinutit TomToma 6.02 k tomu, aby spolupracoval s mojim gps modulem. Modul rozchodim, napr. v aplikaci GPS test najdu satelity, a vse slape v pohode...spustim-li vsak TomToma, tak mi to hlasi "zadny signal gps". V nastaveni TT mam zvoleny "jiny prijimac GPS bluetooth" a port 7 (ktery mam nastaveny pres bluetooth->nastaveni). Netusite nekdo, kde by mohl byt problem? Diky za info...

Edit: Tak problem vyresen, uz to paradne slape :)

micurin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř bře 26, 2008 12:04

Vox

Příspěvek od micurin » stř bře 26, 2008 12:17

Zdar všem přiznivcum HTC vox s 710

poradte něko prosím, natahnul jsem Tom Tom navigator 6 ale hlásí mi že žádné mapy nebyli nalezeny? přitom jseu nakopírovane na pamětovce,tak nevím kde dělám chybu, softík si vytvoří v tel složku Tom Tom ale pro nedostatek místa v telefonu se tam nedají zkopírovat,jsem myslel že není problém mít mapy na kartě,a když spustikm aplikaci zahlásí jen žádné mapy nebyli ......,a nepusti mě dál tlčitkem vybrat?
díky vam za každou info :cry:

Uživatelský avatar
Kozlik86
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned zář 16, 2007 12:16

Příspěvek od Kozlik86 » stř bře 26, 2008 14:07

Pokud nemas potrebny software jako napr FAKECURSOR tak nepotvrdis nic protoze TT6 je hlavne pro PPC a jejich dotykove displaye.Problem s mapamy se tu jiz myslim resil zkus se podivat.Ale o tvem problemu nic nevim pouzivam TT5 a jsem plne spokojen.

micurin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř bře 26, 2008 12:04

Vox

Příspěvek od micurin » stř bře 26, 2008 16:54

http://........................................... odtud jsem ziskal Tom Tom navigator 6 přímo pro voxe, zkuste to někdo třeba se vám zadaří to rozjet , onen Fakecursor je součástí, dohodte někdo odkaz na TT5,nebo bliže popište jak jste rozchodili TT6 z tohoto odkazu díky moc

Žádný WAREZ přečti si pravidla fóra!!! lukasm

Uživatelský avatar
vozkych
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát kvě 25, 2007 18:16

Příspěvek od vozkych » stř bře 26, 2008 23:49

Pokud je mi známo, TomTom potřebuje k nalezení souborů map konfigurační soubor. Zkontroluj následující body:

1) V zařízení je přítomen soubor "\My Documents\TomTom\CurrentMap.dat".
2) V souboru z bodu 1) je uvedena cesta do adresáře s existující mapou. V tvém případě asi něco jako "\Storage Card\PL_CZ_bla_bla_bla".

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » čtv bře 27, 2008 6:55

2micurin: warez zakazan

nevim to jiste, ale mam pocit, ze mi tomtom nasel mapy sam, primo na karte.

micurin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř bře 26, 2008 12:04

vox a mapy

Příspěvek od micurin » čtv bře 27, 2008 21:43

předem se omlouvam za ten odkaz už se tak vážně nestane ;-) dale pak dík za ochotu ale jak píšeš My Documents-Tom Tom tak složka je prázdná,tak prosím další radu,nejlepe opravdu polopaticky tohle vážně není moje parketa Děkuji předem !! mno kdyby někdo potřeboval cokoliv ohledně zahradnich trakturku Partner jo tak to je jiná :tlem:

micurin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř bře 26, 2008 12:04

Příspěvek od micurin » stř dub 09, 2008 19:10

Tak diky za rady problem vyresen :tlem: pokud ma nekdo zajem o Funkcni TT navigator 6.O2..... pro Voxe, pisnete ;-) micurinp@seznam.cz

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů