GPS navigace programy ,mapy

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
dizi
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon kvě 21, 2007 20:50

GPS navigace programy ,mapy

Příspěvek od dizi » pon čer 04, 2007 18:45

stahl sem si aplikaci smart2go rozjel jsem ho v pohode ale nemuzu tam dostat mapy v Maploaderu mi to furt pise ze neni mobil pripojen k PC nevite co s tim??? mam S710 VOX nebo neznate nejakou jinou aplikaci pro gps navigaci??? Kdyztak icq 335666776 dik moc

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon čer 04, 2007 19:19

TomTom existujte i ve verzi pro smartphone telefony.

dizi
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon kvě 21, 2007 20:50

jj

Příspěvek od dizi » pon čer 04, 2007 23:13

jj to vim dokonce ho mam i nainstalovany v mobilu ale po spusteni to chce nejaky klic kde ho najdu popripade koupim?????

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte čer 05, 2007 7:36

TomToma si zakoupis temer v kazdem internetovem obchode, pak dostanes legalni verzi vcetne serioveho cisla.

Pripadne mrkni na http://www.tomtom.com/ (v menu si prepni na Ceska republika)

tumek
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte kvě 22, 2007 7:58
Kontaktovat uživatele:

re:

Příspěvek od tumek » úte čer 05, 2007 19:21

JJ TOMTOM funguje bezva, ještě bych doporučl GPS DASH, gps aplikace pro statistity a fajnšmekry. :grin:

jirkab
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob úno 24, 2007 19:11
Bydliště: Praha

Re: GPS navigace programy ,mapy

Příspěvek od jirkab » stř čer 06, 2007 20:00

dizi píše:stahl sem si aplikaci smart2go rozjel jsem ho v pohode ale nemuzu tam dostat mapy v Maploaderu mi to furt pise ze neni mobil pripojen k PC nevite co s tim??? mam S710 VOX....
Aplikaci jako takovou nainstaluj na kartu a tu pak vyjmi z VOXe a dej ji do čtečky a tu připoj k PC, kterým budeš stahovat mapy. Pak by ti ji měl Maploader najít. Přesně jak je napsáno v postupu instalace. Připrav se, že stahování jde opravdu pomalu bez ohledu na rychlost připojení (alespoň před dvěma měsíci tomu tak bylo). Hodnotit aplikaci jako takovou fakt nebudu :-D .

Maverick
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř kvě 30, 2007 15:55
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maverick » ned čer 10, 2007 22:52

Zdravim...hoši poraďte kde stáhnout nebo koupit navigaci pro HTC S710 Vox (WM6)...díky moc
:wink:

tenten
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv čer 28, 2007 19:54

Kterou verzi TomToma pro HTC VOX?

Příspěvek od tenten » čtv čer 28, 2007 20:03

Jiří Hrma píše:TomToma si zakoupis temer v kazdem internetovem obchode, pak dostanes legalni verzi vcetne serioveho cisla.

Pripadne mrkni na http://www.tomtom.com/ (v menu si prepni na Ceska republika)
Muzu se zeptat, ktera verze TomTomu funguje na HTC VOX? Mel jsem problem s tim, ze chybejici dotykovy display aplikaci citelne schazi.

Mel jsem tyto problemy:
1. Sipkama se nelze pohybovat v menu.
2. Nektere volby nejde funkcni klavesou aktivovat.
3. FakeCUrsor nelze z aplikace spustit, protoze treba na hlasovou volbu, ktera jedina funguje, skocim do tel. seznamu a nezustanu v aplikaci.
4. Vysuvna klavesnice ma namapovane znaky uplne jinak, takze pise nesmysly, ktere backspacem nejdou smazat.

Muzete mi prosim poradit, po jake konkretni verzi se mam poohlidnout? Diky.

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » pát čer 29, 2007 7:50

Musíš použít verzi pro smartphone jak napsal nahoře Jiří Hrma a ne verzi pro pocketpc-pda. :wink:

STomko
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob srp 25, 2007 20:40

Příspěvek od STomko » sob srp 25, 2007 20:44

A existuje aj novsia verzia ako 5.20? Skusal som verziu 6.02 spolu s aplikaciou fakecursor, zial nevie mi najst mapy. Napriklad mi to nainstaluje cast do telefonu, hoci vyberiem instalaciu do Storage card. Nevraviac o tom ze netusim, ako premapovat HW key. Nenajde sa niekto kto by mi s tym pomohol? Mam VOX S710 (Icq 276 569 632) Diky

Uživatelský avatar
laurel
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát srp 03, 2007 9:31
Zařízení: HTC HD2, ASUS Transformer
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

verze WinMobile + gps

Příspěvek od laurel » stř srp 29, 2007 20:16

Panove, mam externi GPS, BT ji najde nicmene jak nainstalovat TOMTOM? Pise mi to ze aplikace se nedoinstalovala a nebo ze pro tuto verzi Windows CE to neni... co vim tak mam WM6, tek nevim kde vzal CE... jinak mam VOXe asi den.. a par aplikaci mi stale hlasi ze to neni pro WinCE (((

stryc
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv zář 06, 2007 6:39

Příspěvek od stryc » pát říj 05, 2007 20:01

Jaké verze TomToma funguje na HTC S710. Funguje ta co na WM5?

Uživatelský avatar
ruzahonza
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát říj 19, 2007 12:00
Bydliště: Třebotov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ruzahonza » ned říj 21, 2007 18:31

Náhodou Mio mam na smartphone neni? A ještě prosbička nemáte někdo aspoň toho TomToma já jsem stáhnul blb jen mapy a nemám ten program na mého VOXE kdyžtak email ruzanokia@seznam.cz nebo skype : ruzahonza stačí odkaz moc díky

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » ned říj 21, 2007 18:42

To zavani poptavanim warezu, radsi si tom tom kup!

Uživatelský avatar
ruzahonza
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát říj 19, 2007 12:00
Bydliště: Třebotov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ruzahonza » ned říj 21, 2007 20:42

Tak mám prosbu nemůžu tam nandat jinou mapu nez Francii?? Prosim o každou radu díky moc.

Uživatelský avatar
ruzahonza
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát říj 19, 2007 12:00
Bydliště: Třebotov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ruzahonza » pon říj 22, 2007 11:18

Tak fakt nevím skoríruji soubory na kartu tam dám tomtom a piše to failed to start máte s tim někdo skušenost prosím.

Uživatelský avatar
Kozlik86
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned zář 16, 2007 12:16

vox a tom tom 6

Příspěvek od Kozlik86 » stř lis 07, 2007 19:22

Ahoj lidi nekde na foru jsem cetl ze na voxika funguje tom tom 6 ale jen s nejakyma upravama.Zkousel jsem hledani ale to nepomohlo vite nekdo o tom neco??dekuji za odpoved

Uživatelský avatar
ruzahonza
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát říj 19, 2007 12:00
Bydliště: Třebotov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ruzahonza » stř lis 07, 2007 19:48

Že by fachala šestka??? To by bylo slušný kdybý ses něco dozvěděl dej mi echo na SZ

Uživatelský avatar
ruzahonza
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát říj 19, 2007 12:00
Bydliště: Třebotov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ruzahonza » úte lis 20, 2007 21:24

JJ tak je to odzkoušený TomTom 6.02 na tom jde..

Uživatelský avatar
charlie42
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: sob zář 22, 2007 6:12
Zařízení: Sony Ericsson XPERIA X10

Příspěvek od charlie42 » stř lis 21, 2007 8:38

a 6.02 jede ale s fakecursorem ne?

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti