Nastaveni WiFi na HTC S710

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ridle » ned led 06, 2008 10:09

"Ale kdeže, Roman je moj manžel. Romááánnn" Laughing - co prosim?

Jinak uz sem to nahral ale nepingne mi to ani to 192.168.1.254

DNS je volena automaticky.

Uživatelský avatar
vozkych
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát kvě 25, 2007 18:16

Příspěvek od vozkych » ned led 06, 2008 12:41

to ridle: Neposloucháš Horkýže, nerozumíš vtipu. :smile: Nech to být.

Pokud nepingneš na 192.168.1.254, což je adresa toho tvého routeru, končíme s laborováním. Celý problém spočívá v nastavení tvého routeru. S tím ti tady už neporadíme. Za a) nevíme, jaký model používáš, za b) není fórum na takovou pomoc zrovna nejideálnější. Sežeň si někoho, kdo se v tom vyzná, přijde k routeru fyzicky a nastaví na něm, co je třeba.

Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ridle » ned led 06, 2008 12:45

jo díky za snahu pomoci mi, jinak požívám Zcomax WA 2204.
Kdyby s tím nědko vědel tak helpněte pls.

Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ridle » ned led 06, 2008 13:27

tady je kdyztak manual nevim co zmenit
Přílohy
WBR_G_UM_v1.1_Cz.pdf
(1.72 MiB) Staženo 30 x

ZaT
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob led 12, 2008 17:12

Help ...

Příspěvek od ZaT » sob led 12, 2008 17:14

Neviete mi niekto poradit? Proste mam wifi router Vigor 2700 Htc Vox a vzdy po pripojeny Wifi na HTC s routrom mi ide wifi dakych 10s a potom uz vobec ...Neviete mi dako poradit? :(

ZaT
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob led 12, 2008 17:12

Příspěvek od ZaT » sob led 12, 2008 17:15

a este mi stale ukazuje ze som pripojeny ale uz sa mi na stranku pirpojit neda...po tych 10s.

konradek
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob lis 24, 2007 18:04

Příspěvek od konradek » sob led 12, 2008 18:52

Ten problém vzniká s největší pravděpodobností na routeru Vigor, mám tu samou kombinaci a naprosto totožný problém. Obvykle po novém nastavení wifi na routeru se telefon chová dobře, ale při dalším pokusu už nastává problém. K ostatním wifi se připojuji naprosto bez problémů...

ZaT
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob led 12, 2008 17:12

Příspěvek od ZaT » sob led 12, 2008 23:10

To znamena ze mam ist dat router reklamovat? lebo neni som daky velky manik na routre ale snazil som sa nastavovat ako sa len dalo a nespravil som v podstate s tym nic :-D

RSTEIN
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: ned pro 23, 2007 16:33

Příspěvek od RSTEIN » ned led 13, 2008 14:42

Mne u routeru Vigor u nekterych zarizeni pomohlo zmena stavajiciho wifi kanalu. V konfiguraci routeru vyberte jiny, nejlepe takovy, na kterem nevisi vas soused. :)

konradek
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob lis 24, 2007 18:04

Příspěvek od konradek » ned led 13, 2008 15:31

Jo, kanál opravdu pomůže, bohužel v mém případě jen dočasně - do dalšího připojení. Upřesňuji, že i v mém případě se jedná o Vigor 2700, na ostatních modelech to nemám vyzkoušené, takže nevím. Reklamovat router není proč, ostatní zařízení s ním komunikují bez problému, vypadá to tedy, že se nesnesou korektně tyto dvě zařízení a to na reklamaci není, to se stává i u běžných wifi karet a AP... Zkoušel jsem i na Vigoru vypnout veškeré zabezpečení, ale bez výsledku, takže jsem se s tím smířil. Jinde to běží a doma mám stolní PC a to upřednostním před mobilem.

ZaT
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob led 12, 2008 17:12

Příspěvek od ZaT » ned led 13, 2008 20:45

aha .... :( tak sa s tym idem zmierovat asi aj ja :lol: ale ak by nahodou niekto prisel na to ako to spravit kludne by mohol napisat :-D

ZaT
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob led 12, 2008 17:12

Příspěvek od ZaT » pon led 14, 2008 12:43

Zdravim zas ja :-D Ja sa chcem spytat ze ci moze byt aj daco s HTC lebo som sa skusal spajat s inym wifi serverom(na namesti zadarmo :tlem: ) a tiez islo prve pripojenie a potom uz nic ...uz som zufaly s neho som sa tesil ze hlavne vyuzijem wifi a zatial som z toho len na ervi..neviete co s tym? :-D

pepiho
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř led 16, 2008 19:15

Příspěvek od pepiho » stř led 16, 2008 19:20

Takyy jsem s tím zápolil, pomohlo toto:
- nastavení WIFI - režim napájení - max výkon
- úprava registru - http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=27190

Od tý doby super.

bob.bobo
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte lis 06, 2007 21:28
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od bob.bobo » stř led 16, 2008 21:54

Já se připojím všude net jede vždy, jenom mě občas nejde stahovat pošta, ale jenom v Edenu a tak to bude asi nastavením wifiny.
Doma mám UPC a tak jsem se rozhodl koupit wifi router. Mám noťas a Vox a tak jsem si koupil DLINK DI 524.
Doma jsem to propojil s PC a pak s modemem. Potom jsem vlezl na aktivační stránky DLINKu, zabezpečil.
PC se chytlo hned a Vox mi psal ty hlášky o síti. Druhý den jsem to pustil a vše makalo.
Včera jsem vracel voxe do původního stavu o výrobce a bez problému se chytnul opět.
Tak si myslím, že ty Vaše problémy nebudou v nastavení voxe.

ZaT
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob led 12, 2008 17:12

Příspěvek od ZaT » stř led 16, 2008 23:25

Takyy jsem s tím zápolil, pomohlo toto:
- nastavení WIFI - režim napájení - max výkon
- úprava registru - http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=27190

Od tý doby super.
Súšal som to ale neviem prečo nemožem v registroch pridať té dve hodnoty ani za nič stále mi vypisuje že Error Setting Value Prístup bol odporený... Nevieš čo s tým? :(

Uživatelský avatar
Goose
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned led 27, 2008 13:18

Příspěvek od Goose » ned led 27, 2008 13:28

Ahoj...jsem novym majitelem HTC S710 a zatim jsem z toho jelen...zkousel jsem se dostat pres wi-fi na forum jako je toto...pripojim se,muzu prohlizet,parada...ale jakmile chci napsat prispevek tak nastane problem...kdyz dam odeslat prispevek hodi me to zpatky do psani textu prispevku...nevite co s tim???Prosim kdyztak i nejaky navod pro hloupe,ze vsech zkratek jsem blazen...diky moc...Pavel :wink:

qwwerty
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte úno 12, 2008 0:03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwwerty » úte úno 12, 2008 0:08

no co sem tak zatim vysledoval
doma na APćko v pohodě připojim dostanu se i na HTTP, stejně tak co sem zkoušel v jedný restauračce

ale ve škole se neprokoušu skrz proxy (prostě Network analyzer zvládne všechno kromě Ping HTTP server) přitom v síti sem (kámoš z NTB mě bez problémů napinguje)

režimy sítí sem zkoušel jak Work tak i Internet

teď du zkusit to s těma registrama tak doufam že je tady edit postu ať nemusim psát znova




no tak jediný co se změnilo po dosání registrů je to že mě to oznámí že spojení se nezadařilo a že mám zkontrolovat nastavení (předtim se to tvářilo že to načítá ale nic se nedělo)

lub.x
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv úno 21, 2008 7:44

htc

Příspěvek od lub.x » čtv úno 21, 2008 7:46

hoj kluci nahodou tak brouzdam,mam woxe uz nakej cas manual jak uz nekdo zminil je hroznej pomalu roman ale nic poradnyho :-( wifi jsem skousel doma jede v pohode ale kdyz jsem venku najde mi to akorat site propojim se,chci jit na net akonec nejde to vim zeste to tady rozebirali,ale mohl by mi nekdo pomoct s nastavenim od zacatku jsem v tomhle jelito a wox je na me moooc chytrej :tlem: diik moc

rfcvrcek
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte úno 19, 2008 23:44
Bydliště: Ostrava

Všb - Wifi

Příspěvek od rfcvrcek » čtv bře 20, 2008 14:55

Není tu nahodou někdo z Všb...pokouším se tu připojit na net už po několikáté a nejde mi to.Používal jsem vždy návod na připojení http://idoc.vsb.cz/cit/tuonet/sluzby/wi ... bile6-eap/
ale nejde mi to.Dneska se mi podařilo akorát najet na seznam..a nikam jinam už ne.A jak jsem to skoušel po druhé,tak už nic.Pls..help:-( už si nevím rady.Díky[/code]

msabrsula
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv led 24, 2008 22:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Všb - Wifi

Příspěvek od msabrsula » čtv dub 03, 2008 19:44

rfcvrcek píše:Není tu nahodou někdo z Všb...pokouším se tu připojit na net už po několikáté a nejde mi to.Používal jsem vždy návod na připojení http://idoc.vsb.cz/cit/tuonet/sluzby/wi ... bile6-eap/
ale nejde mi to.Dneska se mi podařilo akorát najet na seznam..a nikam jinam už ne.A jak jsem to skoušel po druhé,tak už nic.Pls..help:-( už si nevím rady.Díky[/code]
Já jsem tady s VŠB. Voxa jsem nastavil podle toho návodu a do sítě se připojím, ale stejně mi vůbec nejde internet. Zkusil jsem úpravu registrů viz výše, tak příští týden uvidím jestli to bude už fungovat

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů