WIFI + net

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Odpovědět
marty.cz
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv kvě 17, 2007 10:15

WIFI + net

Příspěvek od marty.cz » čtv kvě 17, 2007 10:20

potreboval bych, prosim, poradit jak pripojit HTC vox k siti internet za pomoci wifi v domaci siti. Telefon bez problemu najde domaci sit a prihlasi se do ni. Ale jakmile se chci pripojit na internet tak napise ze je bud stranka nenalezena nebo chybne nastaveni pripojeni. uz se stim morduju dva dny a porad nic:D pripojeni probiha pres router a k serveru. ktery je dale pripojen taky na wifi na ovanet nebo neco takeho. dekuji za pomoc :-)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv kvě 17, 2007 10:32

Pokud mas (jako ze asi ano) fifinu zabezpecenou, tak je potreba v nastaveni WiFi pridat klicovani a dalsi bezpecnosti parametry. Pak to pojede jak po masle

marty.cz
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv kvě 17, 2007 10:15

Příspěvek od marty.cz » čtv kvě 17, 2007 11:54

klicovani nastavene mam.. teda pokud to je to jak se tam zadava ten klic... to je tam nastavene vsechno delal to tatka. k wifi se teda pripoji ale problem je rozchodit net. prijdu domu s prace a budu opet resit :smile:

Uživatelský avatar
Karel Bachura
VIP
VIP
Příspěvky: 153
Registrován: sob dub 21, 2007 8:03
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel Bachura » čtv kvě 17, 2007 14:28

zalezi, jestli to je taky na tom serveru dobre nastaveny. nevim, jak mate tu sit zabezpecenou, takze ti moc neporadim, ale muze to delat plno veci. Hlavne dobre nastavit MAC adresy + sifrovani v routeru a popripade FW nebo smerovani na serveru... me treba jednou doma takhle blbla DNSka.. IP adresy serveru jsem pingnul, ale FW mi nepropoustel DNS pakety..

Maverick
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř kvě 30, 2007 15:55
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maverick » sob čer 02, 2007 19:20

Existuje vlastně někdo, kdo se za pomocí Wi-Finy připojil a brouzdal na netu???
:roll:

e-v@n
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: sob zář 30, 2006 22:46

Příspěvek od e-v@n » sob čer 02, 2007 21:37

Ja na net chodim len cez Wifi (ale nemam Voxa). Treba sa pozriet ci tam na routri nie je nastaveny MAC filtering. Taktiez sa treba pozriet ci je IE spravne nastaveny.

krivacek
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát čer 24, 2005 15:34
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od krivacek » úte čer 12, 2007 22:52

Maverick píše:Existuje vlastně někdo, kdo se za pomocí Wi-Finy připojil a brouzdal na netu???
:roll:
mám ho první den, net i mail funguje bez problémů a to nejsem v nastavování zrovna přeborník, zatím se zase nedaří nastavit svou melodii pro sms a kalendář (mp3 ani wav, sou v paměti telefonu)

Maverick
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř kvě 30, 2007 15:55
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maverick » pát čer 22, 2007 12:28

A co všechno jsi nastavoval pro to aby ti chodila Wi-Fina?

krivacek
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát čer 24, 2005 15:34
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od krivacek » pát čer 22, 2007 13:10

Maverick píše:A co všechno jsi nastavoval pro to aby ti chodila Wi-Fina?
sit to naslo samo, tak sem jenom zada wep klic a hotovo

Keff
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: stř kvě 31, 2006 16:07

Příspěvek od Keff » pát srp 10, 2007 21:34

mam stejny problem na qteku 8310 s WM6 - pomaha jen kdyz spustim skype, ten se prihlasi na online a pak uz jede net vsade, ale bez skypu to hlasi akorat problemy s pripojenim a nestahne ani bajt :/

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti