Windows 6CE

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Odpovědět
dajin
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob úno 13, 2010 13:34
Zařízení: S730 wings

Windows 6CE

Příspěvek od dajin » ned úno 21, 2010 13:06

Ahoj . potřeboval bych poradit s Win CE . Chci dat novou rom ale pořad se mi nedaří odblokovat tel . už jsem zkoužel spoustu navodu , ale pořad mi to hlasi neplatna aplikace , a že to neni pro tuto verzi windows .
nema někdo s tim zkušenosti ??
Help help prosím

Uživatelský avatar
Sigi-ACS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: sob led 05, 2008 16:04
Bydliště: Praha

Windows 6CE

Příspěvek od Sigi-ACS » ned úno 21, 2010 16:13

navod na Voxe...

Návod na flash Voxe
Platí pro všechny neoficiální romky 6.0 nebo 6.1
Telefon má být nabitý, zapojený do USB.

Během flashe se nesmí telefon odpojit
Udělejte si zálohu dat, pokud potřebujete

1. Odblokování přístroje
(Platí pro instalaci necertifikovaného softwaru – neplatí tedy pro ofic. ROM - pozn. ronny77 - nic se nestane, když odblokujete telefon vždycky - je to jistější)
adresář VOX_USPL a SDA_ApplicationUnlock a spusť SDA_ApplicationUnlock.exe.
Objeví se okénko, klikni na Remove Lock. Po vyskočení hlášky o úspěšným odbloku restartuj telefon.

Pozn.: na základě zkušeností greena - pokud někomu v tomto okamžiku vyskočí nějaká chybová hláška (270 ...), může vyzkoušet jiný postup, a to tento - vyndat SD kartu, restart, unlock, pak bez restartu pokračovat dál)

Pozn. od Majkeeho: pokud někomu zamrzne Vox po objevení tučňáka, je třeba odpojit kabel, displej zčerná, potom připojit kabel a pustit RUU.

Jdi do VOX_USPL a v podadresáři VOX_USPL spusť uspl_116_jockyw.bat
Objeví se dosovské okno
(Další návod je překopírovanej text z návodu, prostě vždycky děláte, co vám vyskočí na dalším řádku dosovskýho okna a počkáte až se na obrazovce objeví další hláška, od-enter-ujete a takhle postupujete až do konce)


<batfile>
REM USPL 1.16 for Vox - Patched by JockyW (jockyw2001)
Did you already remove SD card and reboot?
(Vyjmul jsi SD kartu a restartoval jsi telefon?)
Press Enter

Is your Vox application unlocked?
(Je tvůj telefon odblokovaný?)
Press Enter

Copy haret.exe to Vox root directory
(Zkopíruj soubor haret.exe do kořenového adresáře VOXe)
Press Enter

Copy USPL 1.16 to Vox - this is beta and untested - use at your own risk !!
(Zkopíruj do VOXe soubor USPL 1.16)
Press Enter

Execute SPL now - screen should turn nearly black or sometimes bright white
(Spusť SPL - obrazovka telefonu zčerná, někdy zbělá)
Press Enter


Now start a MTTY session or use RUU to flash any ROM
(Spusť aplikaci - v našem případě ROM Update Utility)
</batfile>

Na displayi se krátce objeví tučňák a pak display zčerná
ActiveSync se může sám odpojit. Je to normální

NEODPOJUJTE TELEFON !!!
Ve stejném adresáři, kde byl .bat(VOX_USPL/VOX_USPL)je i soubor „ROMUpdateUtility.exe”
spusť ROMUpdateUtility.exe. Umožní ti nahrát i neoficiální romky

Následuj instrukce – flash proběhne velmi rychle a telefon se restartuje
Po naběhnutí systému neuvidíte žádné změny
Z kořenového adresáře (na PC) spusťte “FLASH.exe”
Tento soubor nahraje soubor *.nbh. V našem případě: “windows mobile 6.1 v1.1.nbh”.

dajin
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob úno 13, 2010 13:34
Zařízení: S730 wings

Windows 6CE

Příspěvek od dajin » ned úno 21, 2010 21:39

no jo , navod je pěkny ale ja mam wings a orginalni Windows CE :-( a podle toho navodu mi to pořad nejde :-(
je nějaka jina varianta ?
děkuji

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Windows 6CE

Příspěvek od IkE Blaster » ned úno 21, 2010 22:47

Ale v HTC Wings je Windows Mobile Standard, ne Windows CE. Teda ten tam je taky, jako jádro, ale ne rozhraním.

Uživatelský avatar
Sigi-ACS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: sob led 05, 2008 16:04
Bydliště: Praha

Windows 6CE

Příspěvek od Sigi-ACS » ned úno 21, 2010 23:45

Ja jsem Wingse nikdy neflashoval... jinak podle toho navodu to na Voxovi funguje naprosto skvele. Vcera jsem vyzkousel snad 6 romek, abych se ve finale vratil k te, kterou jsem tam mel, WinMobile6.1 clean rom v 1.4 od Fireburneda z XDA.

dajin
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob úno 13, 2010 13:34
Zařízení: S730 wings

Windows 6CE

Příspěvek od dajin » stř úno 24, 2010 16:28

No jo , asi jo , ale mi to tak ukazuje :-(
Ale to je jedno , když nikdo nevi jak to obejit a nainstalovat :-((( :-((

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti