WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Odpovědět
skalpind
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 12, 2008 14:09
Zařízení: HTC S710

WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Příspěvek od skalpind » pát pro 12, 2008 14:15

Od 5.12. se na mém HTC S710 nebomu připojit na wapový portál live.vodafone.com . Pokud se chci připojit, objeví se informace že stránka obsahuje chyby a nelze jí zobrazit :-( Technik vodafone mi potvrdil že o problému ví,že se na tom pracuje ale ani po týdnu se nic nezměnilo a jen mne odkazují, abych si správně nastavil telefon. Chci se tedy zeptat zda má někdo obdobný problém či zda se někomu ho podařilo odstranit. Proč to chci , protože posílam přes jejich portál sms zdarma a tu JAVA apliaci se mi nepodařilo do mobilu nainstalovat. Takže bych případně uviítal i informaci zda java aplikace v HTC S710 někomu chodí.

Díky moc

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Příspěvek od Jiří Hrma » pát pro 12, 2008 16:18

a zadáváš do Internet Exploreru adresu ve tvaru wsp://live.vodafone.com ? Já když jsem to kdysi zkoušel přes http://live.vodafone.com tak mi to zlobilo (na jednom starém smartphonu) tak třeba to s tím wsp:// pomůže.

skalpind
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 12, 2008 14:09
Zařízení: HTC S710

WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Příspěvek od skalpind » sob pro 13, 2008 9:57

wsp používám od začátku, jak říkám, vše více jak rok v pohodě, vodoafone sám přiznal problém,bohužel to je vše :cry:
Jo doporučili smazat dočasné soubory,což jsem udělal pomocí příslušné volby v exploreru,ale nepomohlo to.Možná ještě někde něco leží ale nevím kde.

Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 434
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Příspěvek od Jakub Karásek » úte pro 16, 2008 0:24

Mne wsp nejelo nikdy, IE vzdycky protestoval. Mam Voxe

skalpind
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 12, 2008 14:09
Zařízení: HTC S710

WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Příspěvek od skalpind » úte pro 16, 2008 6:01

Tak stačilo ho správně nastavit a byl v pohodě, návod tady někde je.

EDIT: Našel jsem řešení ... program WINWAP , funguje výborně :-)

Necituj poslední příspěvek. ziminix
Používej tlačítko Upravit. ziminix

Uživatelský avatar
260590
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned srp 24, 2008 13:08
Zařízení: Palm Treo 750 WM 6.1
Bydliště: Chvalkovice (Náchod)
Kontaktovat uživatele:

WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Příspěvek od 260590 » pon led 05, 2009 16:34

Zdravim všechny
Mam takovej problem u vodafonu s internetem-
Mam aktivovanej internet na 6 měsícu zdarma a nechtěj mě načítat nějaký stránky. Hlavní stránka se načte (např. wsp://m.seznam.cz) ale pak podsložky nenačítaj, skočí tam dole jen a napis "Locating" . A stránka wsp://live.vodafone.com se mi nenabíhá vůbec jen to napíše chybu "This page contains errors and cannot be displayed" ,ale dřív jsem s tím problémi neměl. Používám Treo na wm6.1 v exploreru.
Neví někdo čim to je? :-(

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Příspěvek od matoman » pon led 05, 2009 18:20

namiesto wsp napis http, alebo nechod cez apn data.vodafone.cz, ale normalne cez apn internet. ono ten VL stoji aj tak za dve veci, a na optimalizaciu stranok je aj tak lepsia opera. (-:

Uživatelský avatar
260590
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned srp 24, 2008 13:08
Zařízení: Palm Treo 750 WM 6.1
Bydliště: Chvalkovice (Náchod)
Kontaktovat uživatele:

WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Příspěvek od 260590 » pon led 05, 2009 20:23

Stejně mi to nejde, je to to samé, ale ještě skusim sehnat operu. Ale dík

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Příspěvek od wizaard » pon led 05, 2009 20:33

Jenže Opera Ti WAP stránky nezobrazí...

Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 434
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Příspěvek od Jakub Karásek » stř led 07, 2009 14:18

matoman píše:namiesto wsp napis http, alebo nechod cez apn data.vodafone.cz, ale normalne cez apn internet. ono ten VL stoji aj tak za dve veci, a na optimalizaciu stranok je aj tak lepsia opera. (-:
Ja chodim na internet pres apn internet, at dam do IE http nebo wsp, vzdycky mi to napise: Hledanou stranku nelze najit v dusledku nezname chyby 0x80088000

skopix
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob led 06, 2007 12:14
Zařízení: Lumia 620
Bydliště: ZR City
Kontaktovat uživatele:

WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Příspěvek od skopix » stř úno 11, 2009 22:20

jj taky mam problem.. stranky uplne v pohode se nactou skoro vsechny ale VF Live! ani za mak.. a to presne od 5.12. pekne me to stve... neni aspon nejakej jinej zpusob jak posilat ty smsky zadaca??

Uživatelský avatar
skyluke.
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 85
Registrován: ned pro 28, 2008 21:19
Zařízení: HTC Touch Diamond, HTC Hero
Kontaktovat uživatele:

WAP - LIVE.VODAFONE.COM - má ještě někdo problém?

Příspěvek od skyluke. » čtv úno 12, 2009 20:43

je, já používám http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=7957&, sice to není přes vodafone live, ale zdá se to být jediné řešení ;)

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti