Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od Jiří Hrma » pon říj 12, 2009 15:17

Dnes se na Xda-developers a serveru HTCpedia objevily odkazy pro stažení údajné oficiální Windows Mobile 6.5 ROM pro HTC Touch Pro2 (Rhodium). Evropská verze ROM má označení 1.86.401.0 (Radio 4.49.25.17) a je pochopitelně v angličtině. Na důvěryhodnosti přidává také fakt, že ROM lze flashovat bez HardSPL unlocku, takže se snad opravdu jedná o oficiální verzi ROM, nicméně potvrzeno to nikde oficiálně není. V ROM je dostupné TouchFLO 2.1 rozhraní, které ještě neobsahuje záložky pro Twitter a Footprints.

Bleskovka
Screenshoty z údajné oficiální WM6.5 ROM

Pokud si ROM chcete vyzkoušet, můžete si ji po registraci stáhnout z této stránky (RUU_Rhodium_S_HTC_Europe_1.86.401.0, 172 MB). Nezapomeňte ale, že zatím nebylo potvrzeno, že se skutečně jedná o oficiální verzi ROM a server SmartMania.cz nenese žádnou zodpovědnost za případné škody, které mohou na vašem zařízení vzniknout.

Aktualizováno: Tak to vypadá, že u zařízení určených pro český trh není ROM možné bez HardSPL unlocku nahrát.

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od niky79 » pon říj 12, 2009 15:56

Vyssi verze se jedine lisi v tom, ze umoznuje pridat ikonky programu na Today. A me to prijde jako OHROMNE PLUS.

pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 419
Registrován: pát čer 20, 2008 9:01
Zařízení: Galaxy S4
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od pk » pon říj 12, 2009 16:15

Este by tam mali byt novsie verzie prehliadaca fotiek a prehravaca hudby

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od Jiří Hrma » pon říj 12, 2009 16:18

Tak to vypadá, že někomu to bez HardSPL stejně nejde (objevuje se chybová hláška "INVALID VENDER ID"). Má někdo stejnou zkušenost?

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od blondes » pon říj 12, 2009 16:22

Německá ROM Vodafon na D2 byla na htc.de už 1.10. Je taky s TF 2.1 ale základ je bílý.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od Jiří Hrma » pon říj 12, 2009 16:26

Německý T-Mobile vydal WM6.5 ROM pro Vario V (brandovaný Touch Pro2) tuším 7.10., bohužel tato verze je v němčině.

Uživatelský avatar
WhiteFaust
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: sob zář 12, 2009 21:44
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od WhiteFaust » pon říj 12, 2009 16:39

Tak já to jdu stáhnout a vyzkouším to.

RUU_Rhodium_S_HTC_Europe_1.86.401.0 - právě se stahuje :-P

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od htcjirka » pon říj 12, 2009 16:40

Tez vyzkousim ac nejsem WM6.5 naklonen.

iasi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: úte lis 04, 2008 11:24
Zařízení: SGN

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od iasi » pon říj 12, 2009 16:41

K diskusii k rozdielom medzi TF3D 2.1 a TF3D 2.5 len toľko, že v 2.5 verzii je aj vylepšený kalendár a to je už použiteľná funkcia,mám pocit, že v TF3D 2.1 je kalendár po starom teda len mesačný a denný náhľad.

prague77
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: stř úno 06, 2008 8:43

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od prague77 » pon říj 12, 2009 16:47

je rozdil mezi diamond 2 a Pro 2 ROM?
Aneb - mohu zkusit na svem Diamondovi 2?

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od Radek Hübl » pon říj 12, 2009 16:49

Nezkoušej! Nebude šlapat a můžeš telefon zabít ;-)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od htcjirka » pon říj 12, 2009 17:06

Jiz instaluji,doporucuji mit novejsi HardSPL ve verzi 2.00R3 ktere udajne lepe podporuje WM6.5

Uživatelský avatar
WhiteFaust
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: sob zář 12, 2009 21:44
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od WhiteFaust » pon říj 12, 2009 17:08

Lítá to šílenejch 80kB už bych psal recenzi kdybych to stahnul:-D, ale trvá to skoro už půl hodiny..

Doplněno: Mě se také při 8% na chvíli sekne a na 9% se zobrazí tricolora, pak to jede už rychle.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od htcjirka » pon říj 12, 2009 17:10

Me to letelo 380,stazeno to bylo hned.

Jinak zajimavost,pri flashi se v 9% restartovala trikolora a pak flash opet pokracoval dal.
Tak vy ostatni se nelekejte a nezmatkujte kdyz se pri 9% restartuje trikolora.

Flashnuto,verze rom,radia(pri bootovani) atd se nyni zobrazuje na leve strane.
Jinak boovani trva velice dlouho po flashi,takze vydrzte to a telefon neresetujte.
Po opravdu dlouhem,nebojim se rict ze 5 - 10 minutovem bootovani system nabehne.
Na uvodu se nabidne nastaveni klavesnice,wifi,email,casu a na konci odkaz na stranku podpory Touch Pro 2

EDIT:

Tak se vracim zpet,proste WM6.5 pro me ne.Naskakuje me z nich husi kuze ve spatnym slova smyslu.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od romčo » pon říj 12, 2009 19:49

Má už niekto nejaké info + skúsenosti ohľadne tejto údajne oficiálnej ROM?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od Jiří Hrma » pon říj 12, 2009 19:59

Před chvílí jsem se konečně dostal k tomu ji naflashovat, tak jdu zkoušet. Ten "restart" v 9% při flashování potvrzuji také. Jinak bez HardSPL mi to stejně nejelo, při najetí do systému mě přivítala nová konfigurační nabídka (kdo používal jiné neofiko ROM, tak ji zná). Nabídne vám konfiguraci Wi-Fi, e-mailů, času atd... V ROM je po HR volných cca 225 MB, RAM cca 80 MB s aktivním TouchFLO 3D. Rychlost mi přijde dobrá, ale zatím mám nahozeno jen pár minut.

iasi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: úte lis 04, 2008 11:24
Zařízení: SGN

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od iasi » pon říj 12, 2009 20:13

Restart po 9 % som si nevsimol,nesedel som som pri tom :-), inak subjektivne sa mi to zda byt dobra ROM...

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od blondes » pon říj 12, 2009 20:15

Ten restart jsem měl i na TD2 při flashování na německou WM6.5 ROM.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od Jiří Hrma » pon říj 12, 2009 21:17

Překvapilo mě, že je v systému dostupný navigační software CoPilot Live 7, který vám dovolí na webu výrobce stáhnout mapy a pak je můžete 15 dní bezplatně používat. Stejně to HTC praktikuje i u modelu HTC Touch2 (recenze bude v pondělí 19.10.), a co jsem ten program zkoušel na Touch2, tak mi přijde docela dobrý. Jinak zatím jsem s rychlostí také spokojený, podle mě je takhle ROM od HTC opravdu dobře odladěná a celkem svižná.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2

Příspěvek od romčo » pon říj 12, 2009 21:28

Jirko a ako je to s tým HardSPL? Mám HTC Touch Pro2 a chcel by som si teda upgradnúť WM 6.1 na WM 6.5
Pôjde mi to? Trocha sa toho obávam, aby som niečo nepokazil.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů