Návod: Jak dostat do PocketPC Vista skin (VGA/QVGA)

Vaše homescreeny, tipy na pěkná témata, rady, tipy, návody...
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Návod: Jak dostat do PocketPC Vista skin (VGA/QVGA)

Příspěvek od Jiří Hrma » úte zář 19, 2006 19:22

Pro vsechny, kteri si chteji sve PocketPC (QVGA i VGA) prehodit do Vista looku a pritom neodepsat veskerou volnou RAM mam pripravene toto tematko.

Jak na to?
K aktivaci skinu je potreba nainstalovat aplikaci WisBar Advance (download zde).

Dale si stahnete TSK soubor (theme), QVGA verzi zde, VGA zde. TSK soubor presunte do slozky My Documents ve vasem PPC a aktivujte jej na Today (dejte pozor na to, aby jste nemeli nactene externi pozadi, pokud ano, odskrtnete tuto volbu - Use this picture as the background).

Nyni si stahnete samotny Vista Skin pro WisBar Advance, QVGA verze je zde, VGA verze zde. Po nainstalovani WisBaru presunte stazeny skin (slozka Windows Vista obsahujici spoustu grafickych souboru) do /Program Files/Lakeridge/WisBar Advance/Skins (nebo tam, kde mate WisBar nainstalovany). Pote se presunte do nastaveni samotne aplikace WisBar, kde na zalozce Moje tema (My theme) vyberte Windows Vista Portable Edition (Dark ed.)... Aktivujte a hotovo :-D


Today si dale muzete vylepsit pluginem iLauncher 3.0, ktery si muzete stahnout v nasi Download sekci.


Nahled VGA verze:
Obrázek
(tsk soubory jsou made by me :-), grafika pro WisBar Advance by xcilion )
Mrknete se take na LakeridgeSoftware forum, kde si lze stahnout spousty dalsich skinu pro WisBar !

patrik.25
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv pro 14, 2006 8:41

Příspěvek od patrik.25 » čtv pro 14, 2006 8:44

Zdravim .... mam problem s nainstalovanim tohoto tematu a vzhledu :-( .... mam Mio a701 a kdyz nainstaluju WisBar a vyberu prislusna tema, tak se mi zobrazi hlaska ze se Vista nacita, ale nic se nedeje ... jenom jakoby tato obrazovka "trci" na displeji a nic .... kdyz kliknu na Start, tak se mi normalne rozbali, ale prekresli se mi obrazovka, ze se VIsta spousti ... a nic .... poradte mi nekdo

dik Radek

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv pro 14, 2006 9:56

to je divne, zkousel si z webu vyrobce stahnout posledni verzi WisBaru Advance? A pouzivas opravdu QVGA verzi toho skinu; pripadne funguji ti jine temata pro WisBar normalne ?

patrik.25
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv pro 14, 2006 8:41

Příspěvek od patrik.25 » čtv pro 14, 2006 11:02

Uz jsem to rozchodil ;-) ... vsechno je OK

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » čtv pro 21, 2006 0:09

Prosím mám problém s programem wisbar abych mohl mít them vista když chci nainstalovat wisbar napíše mi to chybu win32 tak v pc extrahuju soubor wisbar jenomže ja prenáším do mého ppc přes bluetooth a když sem extrahoval program tak se mi vytvořila složka a složka přes bluetooth nejde odesílat tak nevím jak mám ten program do mého ppc dostat? :oops:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv pro 21, 2006 0:14

A proc nepouzijes synchronizacni kabel? Nebo muzes cab soubor treba pres ctecku dat na pam. kartu a pak nainstalovat ve Wizardovi, nebo si cab stahnout z netu (lakeridgesoftware.com)... moznosti je spousta

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » čtv pro 21, 2006 0:18

Já sice mám kabel usb od mého ppc ale mám problém v tom že nevím jak přes kabel přenášet soubory atd. do ppc když napíchnu ppc do pc dá signál že se připojil jenomže já ppc moc dlouho nevlastním tak se v tom moc neviznám a myslel jsem že se mi ukáže např.nový disk kde budou data na moji kartě ale jak vidím tak ne prosím poraďte :oops:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv pro 21, 2006 0:31

Podminkou je, aby si mel na PC nainstalovany ActiveSync, bez toho se moc veci delat neda... A pak si projdi sekci navody (napr. tento clanek), a budes vedet vice.

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » čtv pro 21, 2006 0:40

Super už mi to de díky moc sem ti hodně dlužnej už mi to jede akorát ten wisbar trochu spomaluje ale jinak super mockrát děkuju :tlem:

TOMBY
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon zář 25, 2006 18:53
Bydliště: skoroBrno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY » pon dub 02, 2007 12:07

Tak jsem se také dokopal a změnil jsem si vzhled Wizardika.
Narazil jsem u Vista skinu do WA2 na tento problém.
Veškerá indikace v horním indikačním řádku je nepodbarvená. Jediné co je v barvě je indikátor paměti a baterie. Signál GSM se zobrazí když zapnu GSM a vypnu zapnu MDA. Ikonka zvuku je stále šedá, poze na vibraci je to v barvě. Indikace datových spojení taktéž šedá, když se připojím na G/E, tak to je v barvě a když se odpojím, vypadnou barvy i na indikaci signálu GSM. naskočí po vyp a zap MDA. Jsem z toho magor. Zkoušel jsem všechno možné.
Nemáte někdo s tímto problémem zkušenosti?

domcas
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned říj 14, 2007 21:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od domcas » ned pro 09, 2007 0:00

JE TEN DSGN I PRO HTC TOUCH PLS ODPOVĚĚĚĚD

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » ned pro 09, 2007 0:07

pokud použiješ qvga verzi, tak proč ne?
btw: nepiš velkými tiskacími, UŘVANÉ lidi nemáme rádi ;)

domcas
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned říj 14, 2007 21:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od domcas » ned pro 09, 2007 0:08

ok díky za radu hned zejtra to vyzkoušim a velkym písmem taky už nebudu psát :-D

domcas
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned říj 14, 2007 21:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od domcas » ned pro 09, 2007 0:10

ještě něco jak mam použít tu qvga verzi jsem totiž v tom antitalent předem díky ale už jdu spát dobrou noc

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » ned pro 09, 2007 0:12

Čo ako použiť? Však choď presne podla návodu na qvga, nič ťažkého :wink:

domcas
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned říj 14, 2007 21:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od domcas » ned pro 09, 2007 12:02

mam problem s nainstalováním wisbaru když si wisbar stáhnu do ppc tak to ještě předtím rozbalím potom to stáhnu do ppc a kliknu na to ukazuje mi to ze wisbar neni platna aplikace systímu ppc. poradte pls

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned pro 09, 2007 12:10

Protoze urcite do telefonu stahujes a snazis se spustit soubor s koncovkou exe.Primo v pocket pc muzes spoustet soubory s koncovkou cab.

domcas
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned říj 14, 2007 21:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od domcas » ned pro 09, 2007 12:28

Přesně :-D Malá chybička o tom sem neměl ani páru ale jinak díky :lol:

kofola173
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv říj 25, 2007 6:11

Vista skin

Příspěvek od kofola173 » úte pro 11, 2007 11:38

Muzete mi nekdo poradit, jak toto tema dostat do HTC Kaiser? Mám Wisbar 3, nainstaluju, navolím, ale na displeji nic, jen tam mám motiv VistaQVGA.
Nejde mi vůbec žádné téma.

Dzonis
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon pro 24, 2007 16:28
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzonis » pon pro 24, 2007 16:32

sthánul sem wisbaradv3.wm5.cab, protože mi na MDA Vario nešel spustit přes exe soubor( nainstaloval sem přes PC ale wisbar se pořád spouštěl ale nespustil) přes wisbaradv3.wm5.cab se mi podařilo wisbar spustit ale žádná záložka My Theme tam neni a v Záložce Theme je úplně jiné nastavování (WisBar Theme, System Sounds, Animation Tool) a ani v jednom z nich Neni Windows wista ani nic podobného :( help plzz

Odpovědět

Zpět na „Témátka a skiny“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti