Jaký homescreen / tematko používáte ?

Vaše homescreeny, tipy na pěkná témata, rady, tipy, návody...
Odpovědět
beenox
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob srp 22, 2009 12:11
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od beenox » čtv lis 12, 2009 6:12

carnero: OK ;-) A nemáš někde tu ikonku prosím? Nebo vlastně všechny ikonky? Vyzkoušel bych to...

Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 301
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od berczo » čtv lis 12, 2009 8:48

Jestli myslíš tu horní lištu, tak to je tuším TSOWEN ...

beenox
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob srp 22, 2009 12:11
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od beenox » čtv lis 12, 2009 16:15

Koukal jsem na to na XDA a nenašel :/ Nemáš prosím link na stažení?

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od Nolf » čtv lis 12, 2009 22:04

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=522080" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.ppcgeeks.com/showpost.php? ... tcount=725" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.ppcgeeks.com/showthread.php?t=65911" onclick="window.open(this.href);return false;

plus homescreen SPB Mobile Shell 3.5
Obrázek

beenox
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob srp 22, 2009 12:11
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od beenox » pát lis 13, 2009 12:10

Nolf: Paráda, ale koukal jsem na ty odkazy a nikde jsem nenašel ty ikonky, co používáš ty. Pošleš mi prosím přímý odkaz na stažení, díky.. Třeba mejlem na Ovomocil@gmail.com ;-)

Díky moc..

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od Nolf » pát lis 13, 2009 12:59

Ty odkazy jsou funkční.
Nevím jaké se ti líbí ani jaké wm máš.
V odkazech je popis pro jaké wm to je a dole pod tím je cab ke stažení - pokud jsi registrován
na těch fórech - není s tím problém(zřejmě nejsi že ?).
Ty ikony co jsou u mne na screenu jsou origo z rom EnergyRom co mám v podpisu.
Dříve jsem měl Misfortune - tsowen na wm 6.1 hlavně kvůli baterii - kulatá ikona s číslem uvnitř.

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od tompec » stř lis 18, 2009 10:04

Aktuální téma... SPB Shell mě už nebavil a tohle je opravdu praktičtější.
Obrázek

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od radospol » stř lis 18, 2009 21:18

Tiez som po vyskusani vsetkych moznych nadstavieb spravil navrat na klasiku.
Přílohy
Screen01.jpg
Screen01.jpg (29.36 KiB) Zobrazeno 2146 x

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od tompec » čtv lis 19, 2009 13:43

to radospol: Copak to používáš za programy na plochu a v taskbaru ??? Vypadá to efektně !

medved.m
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř lis 04, 2009 12:19
Zařízení: HTC Rhodium (uz :-)

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od medved.m » čtv lis 19, 2009 14:21

OT: prosim, prominte mi off-topic, kdyz jsem vcera vecer znuden stalym cekanim na TP2 listoval forem, zachytil jsem tohle :idea:
Přílohy
jaky homescreen...666_99999.jpg
(12.99 KiB) Staženo 2 x

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od tompec » čtv lis 19, 2009 14:27

Jo toho jsem si taky všimnul, ďábelská čísla :twisted:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv lis 19, 2009 14:40

medved.m: Pěkné, to se ti povedlo =) zajímavá kombinace čísel.

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od KVARK » čtv lis 19, 2009 18:18

Týden jsem čekal až se to přehoupne přes tu magickou hranici, bohužel jsem to ale zmeškal a dnes už tu čtu: 100096
Každopádně to vypovídá, že ze Smartmanie se stává stále větším a frekventovanějším webem....a to je jedině dobře :grin:

Uživatelský avatar
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 167
Registrován: pát srp 25, 2006 11:53
Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
Bydliště: Slovácko
Kontaktovat uživatele:

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od Chrono Leggionaire » čtv lis 19, 2009 18:45

Obrázek


takové podzimní :)

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od radospol » pát lis 20, 2009 0:06

tompec píše:to radospol: Copak to používáš za programy na plochu a v taskbaru ??? Vypadá to efektně !
hore je "homescreen++" pod nim je "SPB pocket plus" v nom mam na prvej zalozke "resco phone today" "spb weather" "face contact"
V druhej zalozke spb pocket pluse mam len zastupcov apps.
v tretej mam "sbsh pocket breeze"

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od tompec » pát lis 20, 2009 7:52

to radospol: Hmm, hmm, zajímá mě hlavně to co máš mezi hodinama a počasím, nějak to nemůžu najít... :???:

edit: už jsem to asi našel, je to součástí Resco contact manažeru ???

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od radospol » pát lis 20, 2009 10:11

Ano.je to sucast toho.

Uživatelský avatar
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 204
Registrován: ned kvě 11, 2008 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Bydliště: Česká republika

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od pavliicek » úte lis 24, 2009 15:11

Tak jsem se po dlouhy dobe a docela casty vymene pristroju dostal k tomu, abych si trochu pohral:-)

Cely to je postaveny na WM 6.1 + Wisbar Advance 2.0 + rlToday.

Titanium samozrejme neni funkcni, vicemene to je jenom atrapa, ale na jednotlivy napisy se da klepnout a spusti se prirazena aplikace. Citace hovoru, sms a emailu ale jedou. Akorat jsem bohuzel neprisel na to, jak je ukrejt, kdyz neni zadna zprava neprectena. No, nakonec tam ale ty nuly nevypadaj az tak spatne.
Přílohy
WOW.jpg
(177.87 KiB) Staženo 114 x

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř lis 25, 2009 16:22

Pěkný , koukám, že sis dal dost práce. Líbí se mi ten font na softkeys :)
Co WisBar? Nezpomaluje ti moc systém?

Uživatelský avatar
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 204
Registrován: ned kvě 11, 2008 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Bydliště: Česká republika

Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od pavliicek » stř lis 25, 2009 21:05

Farokh: Covece, ani moc ne. Trochu jsem se toho bal, pac kdyz jsem s nim poprve prisel do styku (bylo to s IPAQem 214, kterej je relativne nabusenej), tak se mi zdalo, ze to zpomaluje dost.

Ale na Aceru to jede vicemene jako nativni wokna (plus to ma x vychytavek - treba nemusim instalit wktask, ikony spustenejch programu to hazi na hlavni panel samo:-) a vypada to samozrejme nesrovnatelne lip. Navic si to ukroji asi jenom 2 MB RAMky, coz se da bez problemu zkousnout. No, uz mam ale v hlave neco jinyho, chci si jeste trochu pohrat s tim rlToday, to je fakt mocnej plugin.... .

Odpovědět

Zpět na „Témátka a skiny“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti