Jaký homescreen / tematko používáte ?

Vaše homescreeny, tipy na pěkná témata, rady, tipy, návody...
Odpovědět
Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuriG » ned říj 08, 2006 20:35

2:Xtriny este sem uploadni ten obrazek a ja se do toho pustim ;-).. Je to dost složitý, ale už se pracuje na komplexní návod pro Vario bude obsahovat jak vyrobit ROM extROM splash screen a spustu dobrej rad a upozorneni atd... :-)

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » ned říj 08, 2006 20:36

Jurig píše:Xtriny: Udelame to trosku jinak..... uploadni sem obrazek jakej chces mit jako splash screen..
!! obrázek musí být rozměrů 240x320 a uložen jako 24Bit BMP. A ja ti ho pak vyrobim ;-)
Díky moc. Omlouvám se, ale obrázek je sice 240x320, ale je v jpegu (bmp mi sem nešlo uploadnout)
Přílohy
Win Glas -02.jpg
Win Glas -02.jpg (33.57 KiB) Zobrazeno 8305 x

Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuriG » ned říj 08, 2006 20:40

ok tak ja du an to dej mi nakej cas nebude to hned....

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » ned říj 08, 2006 20:43

Jurig píše:ok tak ja du an to dej mi nakej cas nebude to hned....
Jasně...zkoušel jsem si ho udělat podle návodu na XDA, ale nějak to nefunguje

Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

is hear

Příspěvek od JuriG » ned říj 08, 2006 21:04

:grin: Tady to je,
je to rar archív.
Archív rozbal a někam zkopči obsah.. Připoj Vario k ActiveSyncu a pak z těch rozbalenejch souborů spusť ,,newromupdateutility_wizard_noid.exe´´
Nelekni se tý španělštiny :lol: . Celý to odklikej a je to...
Mno dál neodpojuj Vario po celej proces flashování (není to jakoby kompletní proces flashování flashne se pouze ten splash screen)...
Hodně úspěchů s novým splash screenem ;-)
Přílohy
splash.rar
(744.89 KiB) Staženo 252 x

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » ned říj 08, 2006 21:09

LOL... Už to je... Super. Díky moc :tlem:

Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuriG » ned říj 08, 2006 21:11

Rád sem pomohl ;-)

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » úte říj 10, 2006 9:11

tez posilam svou today obrazovku ale proti vam jsem socka.ale staci to.cau olda :???: :wink: :tlem: :tlem:
Přílohy
Screen001.jpg
Screen001.jpg (23.1 KiB) Zobrazeno 6828 x

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » úte říj 10, 2006 15:25

Tak už jsem si konečně taky "vybral"
Přílohy
screen.jpg
screen.jpg (32.15 KiB) Zobrazeno 6810 x

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » úte říj 10, 2006 16:01

btw, nevíte někdo, jak ve Wisbaru nastavit, aby se mi téma "aplikovalo" i na spodní lištu? At použiju jakýkoliv téma, lišta je pořád stejná (viz screen)

Edit: ještě jeden screen s jinym tématem, kde se po zvolení témata ve Wisbaru použije i na spodní lištu (viz screen2), ale po resetu je lišta zase jako na prvním screenu). Co s tím?
Přílohy
screen2.jpg
screen2.jpg (31.57 KiB) Zobrazeno 6801 x

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř říj 11, 2006 7:17

To je zvlastni... ja s dolni listou u WisBaru nemam problem (zrovna vcera jsem flashoval novou rom, takze jsem nektere aplikace nahraval znovu) a chodi mi to jako z praku. Mas tu nejnovejsi verzi co je na http://www.lakeridgesoftware.com/ ?

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » stř říj 11, 2006 9:11

Jiří Hrma píše:To je zvlastni... ja s dolni listou u WisBaru nemam problem (zrovna vcera jsem flashoval novou rom, takze jsem nektere aplikace nahraval znovu) a chodi mi to jako z praku. Mas tu nejnovejsi verzi co je na http://www.lakeridgesoftware.com/ ?
Mam tu posledni. Jeste to zkusim přeinstalovat. Snad to pomůže.

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » stř říj 11, 2006 10:48

Tak nepomohla ani nová instalace. A MR se mi kvůli tomu dělat nechce...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř říj 11, 2006 22:51

Xtriny píše:Tak nepomohla ani nová instalace. A MR se mi kvůli tomu dělat nechce...
ted jsem musel provest Hard reset u Universala a tak jsem se nevyhnul nove instalaci WisBaru + Vista skinu. Po aktivaci tohoto skinu byla taky horni lista v poradku a dolni porad stejna (jen nove barvy. Udelal sem soft reset a pri spusteni uz vse najelo v poradku, od te doby to jede bez problemu.

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » stř říj 11, 2006 23:14

Jiří Hrma píše:
Xtriny píše:Tak nepomohla ani nová instalace. A MR se mi kvůli tomu dělat nechce...
ted jsem musel provest Hard reset u Universala a tak jsem se nevyhnul nove instalaci WisBaru + Vista skinu. Po aktivaci tohoto skinu byla taky horni lista v poradku a dolni porad stejna (jen nove barvy. Udelal sem soft reset a pri spusteni uz vse najelo v poradku, od te doby to jede bez problemu.
No a ja mam po resetu spodni listu bez skinu. Musim si restnout Wisbar, pak je to ok. To je divny... Mno, stejne cekam na AKU 3, takze uvidime pak...

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » stř říj 11, 2006 23:38

Tak už to fachá.. Nastavil jsem ve WisBaru startup delay na 2 sec a už to nabíhá v pohodě. Zřejmě toho mam ve startup moc...

TOMBY
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon zář 25, 2006 18:53
Bydliště: skoroBrno
Kontaktovat uživatele:

MUj hmscr

Příspěvek od TOMBY » stř říj 18, 2006 21:01

Pridavam na ukazku ten muj.
Aplikace:
Horni okraj - baterry indikator z spb pocket +
Phone alarm
Spb Pocket + v nem plug-iny (GPRS monitor, spb Beckup)
Battery status

Celkem simple :-)
Přílohy
scrn.jpg
scrn.jpg (33.86 KiB) Zobrazeno 6650 x

Uživatelský avatar
atomion
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: ned říj 01, 2006 17:21
Zařízení: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atomion » stř říj 18, 2006 21:25

Tak taky přihodím něco z mé kuchyně :)
Přílohy
Screen017.png
My Today
Screen017.png (83.54 KiB) Zobrazeno 6652 x

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » ned říj 22, 2006 15:33

Tady ten pouzivam ja,akorat me mrzi,ze nechce ukazovat cislo MMS :-(
Přílohy
plochaQ.jpg
plochaQ.jpg (30.97 KiB) Zobrazeno 6597 x

Uživatelský avatar
SMARTGURU
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: sob zář 16, 2006 8:46
Bydliště: Olomouc

Příspěvek od SMARTGURU » ned říj 29, 2006 16:23

Já používám tenhle je to kombinace tapety palem a homescreenu orange.
Přílohy
Screen001.png
Screen001.png (36.47 KiB) Zobrazeno 7554 x

Odpovědět

Zpět na „Témátka a skiny“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host