Jaký homescreen / tematko používáte ?

Vaše homescreeny, tipy na pěkná témata, rady, tipy, návody...
Odpovědět
Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » stř úno 14, 2007 22:29

Ty obrazky je program Spb Mobile Shell.

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 407
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » čtv úno 15, 2007 10:14

Ano Ty ikonky jsou SPB Mobile Shell a jinak to je je přes Wisbar Advance... :roll: ale pokud chceš nějaký otiksky, tak Ti je můžu poslat...

Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1499
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

Příspěvek od Daniel Fibikar » čtv úno 15, 2007 11:32

jj o ty otisky mám zájem :) kdyžtak na meila :) maxxz@centrum.cz

Uživatelský avatar
Alesh
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: stř čer 22, 2005 15:24
Zařízení: HTC Wizard, Samsung Galaxy S
Bydliště: Čelákovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh » stř úno 21, 2007 19:30

tak ještě sem hodím to moje na WM6 vypadá to podstatně líp.. akorát se omlouvám že některý ty texty... třeba ty červeně nejdou číst ale to jejenom na tom screenu protože to jeyo mobile companion líp neumí... na displayi to de číst vpohodě

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » stř úno 21, 2007 19:34

To Alesh:Mohl by jsi mi prosím říct jak jse jmenuje ten program myslim ten kalendář je rosšířený a máš na ploše víc řádků než jeden napi jsem prosím jak jse to jmenuje a ja si to pak pořídím díky předem :P

Uživatelský avatar
Alesh
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: stř čer 22, 2005 15:24
Zařízení: HTC Wizard, Samsung Galaxy S
Bydliště: Čelákovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh » stř úno 21, 2007 19:39

to je SPB Diary a je k tomu doplněný SPB Weather a SPB Finance

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » stř úno 21, 2007 22:02

Tak už jsem konečně dospěl ke konečný verze mý today obrazovky :wink:
Přílohy
capture001.jpg
capture001.jpg (22.81 KiB) Zobrazeno 7794 x

Uživatelský avatar
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 137
Registrován: pon lis 06, 2006 14:34
Zařízení: HTC One S (Ville)
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od nowizz » čtv úno 22, 2007 8:52

vypada zajimave.......a to mas na WM5 nebo crosbow?

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » čtv úno 22, 2007 9:54

To je jedno,jestli WM5,ci WM6. Tohle ma nahozene na WM5, myslim.

Uživatelský avatar
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 137
Registrován: pon lis 06, 2006 14:34
Zařízení: HTC One S (Ville)
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od nowizz » čtv úno 22, 2007 12:16

mit takovyhle sqely ikonky na svym stroji to by byla pastva pro oci..........

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » čtv úno 22, 2007 12:20

jj to bude screen z Univerzala, tedy z VGA displaye

Uživatelský avatar
Alesh
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: stř čer 22, 2005 15:24
Zařízení: HTC Wizard, Samsung Galaxy S
Bydliště: Čelákovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh » čtv úno 22, 2007 14:59

nn je to z wizarda

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » čtv úno 22, 2007 20:38

Tak pánové některé musím sklamat jak už říkal Alesh tak je to na HTC Wizard a na wm5.A kdyby jste se náhodou někdo chtěl inspirovat.Tak mám them s varia2 pak spb diary2 a spb pocket plus 3.1.0 :wink:

Lukáš Weber
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pon čer 20, 2005 15:55
Bydliště: Praha-8 Čimice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš Weber » pát úno 23, 2007 15:01

HTC Wizard:
koukam ze ty hraje CAUNTER STRIKE, to je nejaky datadisk pro COUNTER STRIKE??? :lol: :lol:

Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuriG » pát úno 23, 2007 15:12

Taky sem si toho vsiml :-D :-D :lol:

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » pát úno 23, 2007 18:10

Caunter strike source hraju každej den mam teď 3 nabídky do klanu tak ještě uvidím a WOW pařím jen tak pro zábavu :wink:

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » pát úno 23, 2007 18:33

OT: Tak posledni prispevek me dost pobavil. :)

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » pát úno 23, 2007 20:24

Tak jak už jse mě někdo ptal přes icq či SZ tak COD2 na HTC Wizard opravdu nejde takto jsem jen píšu aby jste to už věděli tedy jako ty co to neví :P

Lukáš Weber
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pon čer 20, 2005 15:55
Bydliště: Praha-8 Čimice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš Weber » sob úno 24, 2007 13:00

HTC Wizard píše:Caunter strike source hraju každej den mam teď 3 nabídky do klanu tak ještě uvidím a WOW pařím jen tak pro zábavu :wink:
:offtopic: Myslim ze jsi to nepochopil! CAUNTER STRIKE NEEXISTUJE pise se to COUNTER STRIKE 8-)

Uživatelský avatar
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 137
Registrován: pon lis 06, 2006 14:34
Zařízení: HTC One S (Ville)
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od nowizz » sob bře 17, 2007 19:45

ahoj bando...........tak jsem se rozhodl ze se pochlubim se svymi dvema pseudovariacemi..........sice to hodlam v dohledne dobe vylepsit, ale chybi mi nejake hezci ikonky do smartmonitoru, takze kdybyste mekdo mel, tak mi dejte, prosim vedet pres SZ
Přílohy
screens.gif
screens.gif (127.13 KiB) Zobrazeno 7562 x

Odpovědět

Zpět na „Témátka a skiny“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti