Rusher homescreen - CZ napis Profil

Vaše homescreeny, tipy na pěkná témata, rady, tipy, návody...
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Rusher homescreen - CZ napis Profil

Příspěvek od Jiří Hrma » sob kvě 06, 2006 15:06

V tomto navodu naleznete dalsi informace + download.

Ovsem po nainstalovani zustava na obrazovce rusky napsano Profil, zde si muzete stahnout upraveny XML soubor, se kterym staci prepsat puvodni a reloadnout homescreen, pak jiz bude napis Profil cesky.
Obrázek
Přílohy
rusher_cz_edit.zip
...upraveny CZ XML soubor...
(1.85 KiB) Staženo 424 x

marash
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát čer 30, 2006 15:26

Příspěvek od marash » pon črc 31, 2006 12:28

chtěl bych se zeptat, jak funguje ten fizz traveller? to asi jede přes gprs, takže se za to platí, co?

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon črc 31, 2006 13:49

jj

marash
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát čer 30, 2006 15:26

Příspěvek od marash » úte srp 01, 2006 0:08

ok, to nevadí-připojim se kabelem přes počítač, každopádně je rusher zatim ten nej HS, co sem viděl :tlem:

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte srp 01, 2006 1:02

Ono to zase tolik dat nežere ;-)

marash
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát čer 30, 2006 15:26

Příspěvek od marash » úte srp 01, 2006 10:33

to je možný, ale pro mě, jakožto chudýho studenta je každá koruna dobrá

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte srp 01, 2006 12:06

tak to jo ;-)

marash
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát čer 30, 2006 15:26

Příspěvek od marash » sob srp 12, 2006 19:02

ještě bych se chtěl zeptat k tomu Rusher HS: jak jsou dole ty ukazatele, tak nevim, co některý znamenaj? třeba to pod stavem baterky-nejdřívm sem myslel, že to je flash paměť telefonu, ale spíš to asi bude RAMka??? jestli jo, tak ty procenta ukazujou zaplnění RAMky nebo volný místo? a co vedle tohoto ukazatele to kolo? to znamená co?

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 223
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od Jiří Hálek » sob srp 12, 2006 20:37

Trefil ses, pod ukazatelem stavu baterky je skutecne ukazatel volne RAMky... :wink: A to kolo pokud si dobre vzpominam ukazuje zaplneni pameti telefonu... (ale uz je to naky ten patek co ten HS nepouzivam, tak je mozny ze uz si to pletu)

Conscious
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát črc 21, 2006 18:55
Zařízení: HTC HD7, Evolve FX-520
Bydliště: nemám

Příspěvek od Conscious » ned srp 13, 2006 15:29

Jako je to nádhera,hned bych to zkusil ale zaráží mě Fizz traveler. V linku se píše že jde jen o pětidenní trial,co nastane pak? Smaže se to komplet nebo jen to počasí nebo to nebude jen fungovat...? Ale fakt se mi to líbí. Vau jako. :banan: :banan:

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 223
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od Jiří Hálek » ned srp 13, 2006 16:06

Je to klasicka trial verze, po peti dnech prestane fungovat, takze zmizi i z homescreenu nez zadas platny reg. kod...

Conscious
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát črc 21, 2006 18:55
Zařízení: HTC HD7, Evolve FX-520
Bydliště: nemám

Příspěvek od Conscious » ned srp 13, 2006 17:56

Aha,takže homescreen pojede dál,akorát bez počasí. To se mi líbí,už sosám. :)

Uživatelský avatar
UmbroR
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv úno 23, 2006 17:07
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UmbroR » pát zář 15, 2006 6:34

ahoj nemuzu nikde v telefonu najit ten soubor RushWM.home.xml uz mam ten homscreen nainstalovany ale porad nemuzu najit tento soubor na prepsani.dekuji za radu

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát zář 15, 2006 6:47

Vzdyt hned v prvnim prispevku mas odkaz na navod....

Uživatelský avatar
UmbroR
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv úno 23, 2006 17:07
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UmbroR » pát zář 15, 2006 6:56

uz jsem prepsal ten xlm a porad tam mam ten rusky nazev?,

Odpovědět

Zpět na „Témátka a skiny“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti