PDA v tahu

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Delaron
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: pon srp 18, 2008 17:19

PDA v tahu

Příspěvek od Delaron » pát říj 31, 2008 19:01

zdravim natiahol som si toto HP612_WM6.1_OS 5.2.20721 ROM: English - Elegant Black - Clean: by NGSEE do svojej 614 ale nemal som baterku na 100% nabitu prehodil som to a prebehla instalacia po instalacii naskocilo nacitavanie zaciatocneho nastavenia a nic ......... ani prd od vtedy mi naskoci len uvodny obras HP a nic sa nedeje viete mi niekto pomoct pls

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pát říj 31, 2008 19:18

Prehraj nejakou jinou ROMkou, ne?

Delaron
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: pon srp 18, 2008 17:19

Příspěvek od Delaron » pát říj 31, 2008 20:08

keby to slo ale nechce loadnut nic som chcel original dat ale nejde keby mal niekto chut tak mi pomoct tak pridavam aj svoje icq vdaka zap pomoc 213871930

Delaron
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: pon srp 18, 2008 17:19

Příspěvek od Delaron » pát říj 31, 2008 21:20

len aby som doplnil moj problem ked dam clean boot tak naskoci ale nie a nie skoncit je to asi v pi...i ked mate niekto skusenosti z tym dajte vediet

Delaron
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: pon srp 18, 2008 17:19

Příspěvek od Delaron » pát říj 31, 2008 21:23

ked dam SD loader ties naskoci ale nie a nacitat este dodam ze sa mi to stalo pri tejto romke vystrihajte sa jej
August 28th
HP612_WM6.1_OS 5.2.20721 ROM: English - Elegant Black - Clean: by NGSEE

This one is using the newest 20721 base (AKU 1.4), the XIP and SYS were all transplanted from the Samsung I-908 Hong Kong edition English ROM, served up hot and fresh. As for software, there isn't any difference from the past clean releases, I've kept using the newest official HP 1.01.04 OEM. This time I've even updated the "boot", I can't feel any difference, friends that want to try something new can give it a shot.

PS: There's a small bug, if the list of recently opened programs is empty there will be a white bar, expect a fix. Eh, I figure there aren't that many people who have that space empty anyway.

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Příspěvek od Pipa » pát říj 31, 2008 23:42

Tuhle romku mam a jede v poho.
Tim to asi nebude.

Uz jsi nejakou romku uploadoval?

Zkus to s jinou SD kartou.

Delaron
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: pon srp 18, 2008 17:19

Příspěvek od Delaron » sob lis 01, 2008 14:38

neviem ci nieje problem ze som mal cca 30 % baterie uz som si romky daval vzdy to slo ok ale teras sa to dajak dojebalo a mi nejde vobec loadnut sd kua a nepoutivam sdhc

EDIT: jezis ja som idiot uz viem kde som chybu urobil teda myslim si to som stiahol ti romku ale mi stiahlo rarko a ja som to prepisal na flash .dio (som nemam rarko nainstalovane ) kua moze byt ze sa to takto dojebalo ??lebo uz fakt neviem a ak ano ako to mam opravit ??
:smile:

//Používej tlačítko Upravit, tslany

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Příspěvek od elcrys » ned lis 02, 2008 18:22

Jestli jsi to udělal jak píšeš, tak ti můžu říct, že se nedivím tvým problémům :lol: Doporučoval bych ti přepsat ten archiv zpět na *.rar, rozbalit, dát na kartu a modlit se, aby ti naběhl update.

Delaron
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: pon srp 18, 2008 17:19

Příspěvek od Delaron » ned lis 02, 2008 19:26

uz som to tak urobil a modlenie mi nepomohlo davam na reklamacku a uvidim co sa bude diat a budem hrat blbeho no teda este viac ako som xaxa

Delaron
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: pon srp 18, 2008 17:19

Příspěvek od Delaron » úte lis 04, 2008 23:28

pda uspesne zreklamovane HP ma super servis

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » stř lis 05, 2008 19:37

Kdy si volal na reklamaci? Kurňa připadám si diskriminovaný, výměna telefonu kurýrem v CZ nejde, nejdříve musím poslat a pak oni pošlou nové zařízení, tak jsem se na doporučení HP suport vydal do prahy do servisu, tam uznali vadu (přehřívaní), ale musím počkat, musí pro mě objednat nové zařízení a pak mi ho pošlou, odhad technika cca do 14 dnů. Včera mě HP servis velice zklamal (šel jsem do HP hlavně kvůli podpoře) když se mi telefon vrátí, tak jde do světa. To přehřívání mi až tak nevadilo, ale říkal jsem si proč to nevyřešit, ale servis včera -100 bodů :( . Technici absolutně otrávený, způsob komunikace, jednoslabičné odsekávání na otázky... prostě konec s HP :(

Delaron
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: pon srp 18, 2008 17:19

Příspěvek od Delaron » čtv lis 06, 2008 15:15

kamarat tak to nechapem ja som dojebal jeden zavolal som a za dva dni mi prisile druhy aj ten som dojebal a vplal som 3 11 a prisiel mi 5 ,11 HP ma skveli servis ja som vola na hp ze mi nejde nech mi poradia a ma prepojili na reklamacie a obratom mi poslali novy a to podotikam ze som ho dojebal ja lebo som nerozbalil .fio len som rarko premenoval a pda v tahu ale teras je to ok vsetko

landov
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 141
Registrován: pát pro 07, 2007 10:25
Zařízení: HTC Cruise I

Příspěvek od landov » čtv lis 06, 2008 15:52

sorry za OT...Delaron - ty mas ale vyjadrovanie...

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Příspěvek od Pipa » čtv lis 06, 2008 18:53

osobne mam s HP servisem nejlepsi zkusenosti,
terminy oprav a atd, krome plotru mame v kanclu temer vse od HP - pro praci potrebuju predevsim skvelou podporu a tu HP rozhodne ma, kdyz se neco pose.... tak je to do tydne v cajku

i ipaq uz jsem reklamoval a cca za tyden jsem mel novy

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » čtv lis 06, 2008 21:48

No to je právě ono Pipo do týdne, ale na slovensku to funguje opravdu tak, že ti kurýr přiveze novou mašinku a starou si odveze, takže nejsi bez zařízení, jen tady to prostě nejde. A kdybych posílal a nevěděl o způsobu výměn v SK tak budu taky spokojený, jenže to si měl vidět ty znuděný a otrávený lidi v HP servisu Jeremenkova 88 Praha 4, to jsem fakt nezažil.

Teď OT celkově mě štve přístup servisů v CZ. U nás funguje jeden opravdu velký prodejce Škoda, VW, Audi a tam jsem byl vždy velmi spokojený s přístupem, jenže koupil jsem FIAT a servis byl opravdu katastrofa, pak vzal ten prodejce VW i zastoupení FIATU tak jsem měl radost, že budu jezdit tam kde mají o zákazníka zájem, do nového zastoupení vzal nové lidi a servis (nezatížené starým chováním) a oni se chovaj tak jako v konkurenčním FIATU prostě hnus. Už jsem se rozhodl, že budu bohužel jezdit 100km do servisu do Prahy kde vím, že to funguje, prostě proč to nejde všude stejně vstřícně? A co mě zaráží tak rozdílný přístup i v rámci jednoho majitele.

Teď zpět, kurňa proč nemůže ten kurýr jezdit i v CZ do kdy si z nás budou dělat jen dojné krávy. Vrátí se to ze servisu a kašlu na celý HP s rozdílnou servisní politikou. Za týden bude k mání 614c s 8GB SDHC ... v inzerátech budou podrobnosti. Opouštím celkově platformu WM.

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Příspěvek od Pipa » čtv lis 06, 2008 23:41

Fajn tak si kup ACER nebo neco podobnyho a budes rad kdyz se ti neco vrati po mesici.

Nechci samozrejme nikoho omlouvat , taky bych chtel spoustu veci - brat prachy jako na zapade, servis HP jako na slovensku atd. atd., ale jsme tady. A proto si stojim za svym tvrzenim ze servis HP je s toho co si muzes vybrat zkratka asi nejlepsi.

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Příspěvek od ikoala » čtv lis 13, 2008 11:53

Tak i moje PDA dneska odeslo pres noc asi do kytek, kdyz ho chci zapnout, tak nereageuje, kdyz ho pripojim do nabijecky tak divoce blika oranzova a zelena ikona a po zapnuti to zustane na logo HP. Kdyz vyndam baterku a zapnu ho s pripojenym kabelem do elektriky, tak nabehne. Hardreset nepomaha. Po pripojeni baterie se PDA vypne. Jeste zkusim doma komplet novy flash, ale nevim, zda to bez baterie jen s pripojenym napajecim kabelem pujde. Kazdopadne to vypada, ze za par dni napisu zkusenosti s HP servisem.

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » úte lis 18, 2008 8:55

Tak ještě jedno k vynikajícímu servisu HP v CZ, teď jsem tam znovu volal jak to vypadá a oni ani nevědí kde můj telefon je, když jsem ho dával do servisu tak mi neochotný mechanik řekl, že to vidí tak na týden maximálně dva - kdyby to bylo na dýl tak to tam ani nenechám. Po týdnu jsem volal jak to vypadá, tak prý už zařízení otestovali a objednali nové na výměnu, tak do týdne ho budu mít, volal jsem tam teď a zařízení je asi v zahraničí v servisu, nevím připadám si jako okradený, protože kdo lže ten krade a v servisu HP lžou.

EDIT doplnění:
Tak asi po hodině následoval telefonát, že můj telefon je ještě v Praze a odpoledne má přijít nový telefon na výměnu, že mi odpoledne zavolají, pokud nepřijde tak si asi zítra pojedu pro svůj neopravený. Zaplatím tu lepší záruku a nechám ho vyměnit do druhého dne, koupil jsem to na práci a ne aby to leželo v servisu. Kdyby se alespoň chovali normálně a měli přístroje na zapůjčení.

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Příspěvek od Pipa » úte lis 18, 2008 16:33

No fajn, a který servis se teda chová dle tvého lépe. Rád budu vědět cosi příště koupit - protože dobrej servis je to co člověk v ouzkých potřebuje nejvíc.

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Příspěvek od elcrys » úte lis 18, 2008 18:35

ikoala píše:Tak i moje PDA dneska odeslo pres noc asi do kytek, kdyz ho chci zapnout, tak nereageuje, kdyz ho pripojim do nabijecky tak divoce blika oranzova a zelena ikona a po zapnuti to zustane na logo HP. Kdyz vyndam baterku a zapnu ho s pripojenym kabelem do elektriky, tak nabehne. Hardreset nepomaha. Po pripojeni baterie se PDA vypne.
Z tvého popisu to vidím z 95% na vadnou baterii, to divoké blikání diody je normální při provozu bez baterie.

Odpovědět

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti