ROM 1.01.04 pro HP 614c

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
lamauser
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon črc 07, 2008 8:11

ROM 1.01.04 pro HP 614c

Příspěvek od lamauser » čtv srp 07, 2008 17:55

Skusal niekto z vas toto ? http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/T ... h-63048-1

FIXES:

1. Enables cell broadcasting through channel 50 for Brazilian and Mexican carriers.
2. Enables active subscription when using Optus Australia 3G Dual Subscription SIM.
3. Enables device to dial '000' when device is in SIM PIN Locked state.
4. Fixes the issue that Wi-Fi connection cannot be used if a new GPRS connection is added or modified.
5. Enables full Unstructured Supplementary Service Data (USSD) messages display.
6. Enables HP DataConnect application to update network settings after changing the SIM card.
7. Corrects the phone signal strength indicator i.e. Received Signal Strength Indicator(RSSI).
8. Fixes pre-paid SIM card compatibility with Vibo 3G (Taiwan operator).
9. Enables the user to receive MMS When using FETNET (Taiwan operator) network.
10. Fixes SIM card compatibility issues for the following carriers: Vodafone Spain, PCCW Hong Kong, Comcel Columbia, Tigo Columbia, Bouygues Telecom France.
11. Enables the user to make and receive 3G voice calls without call drops when using both Google Maps and the iPAQ Trip Guide navigation software (sold separately) concurrently.

Supported SKU IDs: FA986AA#ABA,FA988AA#ABB,FA988AT#ABB,FA990AA#ABA,FA992AA#ABB,FB136AA#ABB,FA992AT#ABB

Mam HP614C FB136AA#ABB, no pri overovani zariadenia ma to vyhodi .....

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » čtv srp 07, 2008 20:32

FA992AA#ABB update bez problemu

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Příspěvek od ikoala » ned srp 10, 2008 6:39

jj, taky mam FB136AA#ABB a taky mne to napise, ze to neni podporovany, pritom v tom dokumentu to jako supported maji

Martin@
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned srp 10, 2008 10:23

Příspěvek od Martin@ » ned srp 10, 2008 10:36

Moje HP614C FB136AA#ABB tiez nepodporuje, chcel som to flashnut pre slabu vydrz na aku. Rano 100% a 9:00 82%. Je to normalne?

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » ned srp 10, 2008 16:04

Pokiaľ máš ráno u 4:50 tak to normálne je. Resp. ak to hojne využívaš, alebo máš nejaké trvalo bežiace aplikácie (aj today pluginy, mapovače tlačidiel a čo ja viem čo ešte), tak môžeš mať ráno aj o 7:00 a bude to normálne.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » ned srp 10, 2008 16:21

ty jo chlapy :) ted budu asi jak z jiny planety ale muj pracvni den pro pda vypada asi takto: 8:00 budicek via MP3 (zvoni tak 2minuty), nasledne synchro pres WiFi na exchange at mam vsecko na cely den po ruce... nasleduje par kratkych telefonatu cca 4x10min po obede jeden 30min hovor, sms moc nechodi tak 5 za den... sem tam mrknuti na mejla v terenu via wifi/gprs co je zrovna po ruce a zadani dat na server pres http a kolem 5te odpoledne synchro pda s exchange abych dostala aktualni data z pda zase na server (kvuli pocitani hodin)... mno a takhle mi ipaq vystaci 2,5 dne :) jsem spokojeny... radio se me na noc vypina (00:00-07:00) dobijim kazdy druhy den a nestalo by se mi zech umrel na nedostatek energie, v aute jedu na nabijecku neustale...

Martin@
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned srp 10, 2008 10:23

Příspěvek od Martin@ » ned srp 10, 2008 18:46

Rano o 7:00, 100% 2min. a mam 2% dolu. Mal som Eten X500 a tomu vydrzala bateria ovela dlhsie. Pri 614c mam problem vydrzat cely den. Je pravda ze WIFI vyuzivam cca 30-40 min. denne, ale Eten to zvladal bez problemu. Mozno to bude vyssi vykon 614c. A este nieco, este asi nebude naformatovana bateria, mam ho len 1 tyzden.
Na pozadi mi skoro nic nebezi, okrem WkTASK.

zapalkam
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 94
Registrován: úte dub 22, 2008 9:40
Zařízení: SE Xperia X2; Samsung G Note 2, Blackberry Classic
Bydliště: Olomouc

HP dotaz

Příspěvek od zapalkam » úte srp 12, 2008 14:12

Kontaktoval jsem s dotazem HP podporu v ČR - bylo mi řečeno, že update kompatibilita spíše souvisí se sérií základní desky než s čílsem FB136AA-ABB - což není nikde uvedeno. Takže ač máte update ROM na ROM s podporou FB136AA-ABB - tak máte stejně smůlu - update nefunguje. Doporučení HP zní - počkat na další update. Jsem lehce zklamán...

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » úte srp 12, 2008 14:17

mno hp ma pravdu ale pritom mele nesmysly :grin: prave podle onoho cisla se ridi jaky kus hw do zarizeni bude montovan (tzv. serie?) :)

zapalkam
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 94
Registrován: úte dub 22, 2008 9:40
Zařízení: SE Xperia X2; Samsung G Note 2, Blackberry Classic
Bydliště: Olomouc

Příspěvek od zapalkam » úte srp 12, 2008 14:54

To je to co nyní vůbec netuším - mám FB136AA-ABB a nekompatibilní update pro FB136AA-ABB. Takže informace, které odlišují jednotlivé kusy jsou pravděpodobně ve složce "hidden" kterou nevidíme...nebo ne ?

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » úte srp 12, 2008 15:04

omrknu tu rom, mozna tam jen zapomeli pridat sku id pro ten typ ktery uvedli jako kompatibilni :)

Martin@
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned srp 10, 2008 10:23

Příspěvek od Martin@ » stř srp 13, 2008 6:16

Ja na FB136AA-ABB uz mam tuto novu rom, ale chcel som to flashnut s toto stiahnutou rom a neslo to.

vavca
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pon bře 10, 2008 17:26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vavca » stř srp 13, 2008 11:43

nemuzete nekdo tu romku hodit na rapid ci uloz to? na stránkách hp daný update již není :-( děkuji

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » stř srp 13, 2008 11:53

ale je tam :)

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » stř srp 13, 2008 12:01


Miro7
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: čtv úno 28, 2008 16:54

Příspěvek od Miro7 » stř srp 13, 2008 13:31

Registracia

Pouzivatel sa musi pre stiahnutie ROM najskor zaregistrovat. Inak sa na danu stranku nedostane.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » stř srp 13, 2008 13:34

tim to nebude, viz. priloha... (nikdy jsem se neregistroval)
Přílohy
Bez názvu.JPG
(96.41 KiB) Staženo 139 x

vavca
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pon bře 10, 2008 17:26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vavca » čtv srp 14, 2008 9:14

dík, už se zadařilo, děti mi u fw blokly porty na ftp..... :oops: a holt jsem se nepodíval.... proto nestahoval....

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » čtv srp 14, 2008 12:23

/oft start
asi ti chtely zabranit warezu :-D sikulky...
/oft end

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » čtv srp 14, 2008 19:57

tem co to nejde, rozbalte update a prepiste ROMUpdate.dll timhle -> http://uloz.to/663508/ROMUpdate.dll a puste znovu update, je tam patchle SkuID .

Odpovědět

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů