FM tuner na HP614c

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Odpovědět
s.yety
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv čer 26, 2008 13:59

FM tuner na HP614c

Příspěvek od s.yety » čtv čer 26, 2008 14:02

S novým Win 6.1 není náhodou také odblokován FM tuner? Protože Qualcom chip ho má standartně i s RDS ve stereu. Je to blokované v ROM. Neví náhodou o tom někdo něco?

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pát čer 27, 2008 19:00

To je zaujímavá informácia, predpokladám však, že taký FM tuner potrebuje aj anténu a obávam sa, že tú mikto do iPAQu neosadil.

Uživatelský avatar
xthomas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: úte bře 11, 2008 16:37
Bydliště: Zlín

Příspěvek od xthomas » sob čer 28, 2008 13:41

teoreticky by to snad šlo ne? mám za to že jako anténa většinou slouží kabel od sluchátek ne? možná kecám.. :)

smidliboy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte dub 15, 2008 7:57

Příspěvek od smidliboy » sob čer 28, 2008 13:52

Teoreticky mozna jo a bylo to i super, ale obavam se, ze i kdyz nejaky chip ma neco uz implementovano, zalezi na vyrobci HW, jestli tu vlastnost pouzije... Co kdyz zrovna ty piny u toho chipu nejsou vubec nikam vyvedeny?

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

FM tuner na HP614c

Příspěvek od Honza Bouma » úte kvě 12, 2009 22:13


Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

FM tuner na HP614c

Příspěvek od Z80 » stř kvě 13, 2009 13:56

Qulcomm MSM6280 coz ma nase 614c je pomerne zastaraly chip 2004-5 pochybuju ze mam neco jako FM, TMC ... v datasheetu nic neni a qualcomm diagnostic utility taky nic nenaznacuji .. to maj mozna nove chipy MSM7XX ale muzu se mylit :)

Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: ned kvě 18, 2008 10:49
Zařízení: SE Xperia X10
Kontaktovat uživatele:

FM tuner na HP614c

Příspěvek od Honza Bouma » stř kvě 13, 2009 16:23

Tak treba Siemens SXG75 má taky Qulcomm a neni to zadny novy stroj a FMko ma..

Odpovědět

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů