Akú klávesnicu používate na iPAQ-u?

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Akú klávesnicu používate na iPAQ-u?

Příspěvek od Diamant » pon kvě 26, 2008 22:21

Zaujímalo by ma, akú SW klávesnicu používate?

Ja som si obľúbil klávesnicu Resco Keyboard, ktorá ale vyžaduje na písanie stylus. Rád by som však nejakú klávesnicu, ktorá by pripomínala rozložením klasickú telefónnu klávesnicu. Proste takú, čo by mala veľké tlačidlá vhodné na písanie aj bez stylusu a písalo by sa na nej rovnakým spôsobom, ako na bežnom telefóne. Nestretol sa s takou klávesnicou niekto?

Uživatelský avatar
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned dub 13, 2008 11:18
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Petras.18 » úte kvě 27, 2008 5:25

I program Resco Keyboard verze 5.0 a vyšší nabízí klávesnici o pro ovládání prstem. Stačí jen změnit v nastavení skin a je to! :)

stano77
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát říj 20, 2006 10:59
Zařízení: HTC Desire HD
Kontaktovat uživatele:

phone pad

Příspěvek od stano77 » úte kvě 27, 2008 6:20

na jeden prst a zaroven ako na telefone je klavesnica Phone Pad... parada.. ja som si moc zvykol... :grin:

czech_Daver
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 07, 2008 12:53

Příspěvek od czech_Daver » úte kvě 27, 2008 7:45

ja pouzivam PCM keybord a je super na psani prstem i za chuze. jen mam teda Cruise a pouzivam jen zminenou PCM keybord a potreboval bych se zbavit tech klavesek od HTC a nastavit PCM jako hlavni ... de to nejak? diky

Uživatelský avatar
permar
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 136
Registrován: ned pro 30, 2007 10:08
Zařízení: SGS 5
Bydliště: Frýdek-Místek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od permar » úte kvě 27, 2008 7:56

Používám výhradně Phone Pad :smt023

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » úte kvě 27, 2008 10:27

Super, vďaka za tip, ten Phone Pad je presne to, čo potrebujem. Ja to nehľadám pre seba, ale pre svokra a to Resco je pre neho stále malé.

Uživatelský avatar
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: stř zář 26, 2007 21:25
Zařízení: HP ipaq 614c
Bydliště: FM

Příspěvek od Ganimed » stř kvě 28, 2008 22:48

Ja pouzivam TouchPal
Přílohy
TouchPal.JPG
TouchPal.JPG (20.7 KiB) Zobrazeno 1602 x

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » čtv kvě 29, 2008 19:58

Tak som otestoval všetky tie klávesnice, ale ani jedna nevedela diakritiku. Tak napokon som nechal Rescko Keyboard. Ale stále hľadám takú klávesnicu, čo by vyzerala ako telefónna, ale vedela by aj diakritiku. Tak ako klávesnice na Nokiách.

Crozz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: pát úno 23, 2007 18:54
Zařízení: Sony Xperia S a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G
Bydliště: Praha

Příspěvek od Crozz » ned čer 15, 2008 22:34

phone pad,ma ceskou T9!!!

Odpovědět

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů