614 - soft

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
1979
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: čtv pro 22, 2005 22:10

614 - soft

Příspěvek od 1979 » čtv dub 10, 2008 8:42

mslím že by bylo dobrý založit vlákno, kde by se řešil jen soft na 614 a v té obecní diskuzi věci ohledně diod, hardwaru a tak...

chci se tedy zeptat...používáte někdo RJV SMS Scheduler v1.4

já ho úspěšně používal i na svě Mpx220, tak jsem si ho nainstaloval...nejdou mi ale posíla zprávy...nastavím si zprávu, kdy ji chci poslat i text, ale po uplynutí stanoveného času mi to v přehledu udělá u zpávy vykřičník (nebo to tak aspoň vypadá) a nic se nepošle...
máte s tím nějaké vlastní zkušenosti???

článek o programu...
http://www.pdamobile.cz/index.php?ind=n ... le&ide=234

aktuální verze, která by měla pracovat i na VW 6
http://www.airfagev.com/

landov
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 141
Registrován: pát pro 07, 2007 10:25
Zařízení: HTC Cruise I

Příspěvek od landov » čtv dub 10, 2008 9:09

neviem preco zakladat osobitne vlakno na soft pre HP 614????? Ved soft pre toto PDA je kompatibilny so vsetkymi podobnymi PDA na baze WM6. A RJV SMS Scheduler si nainstaluj predchadzajucu verziu 1.2 (alebo 1.3 ?) ta chodi korektne...

1979
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: čtv pro 22, 2005 22:10

Příspěvek od 1979 » čtv dub 10, 2008 9:14

neměl jsem na mysli zakládat vlákno pro soft přímo na 614, ale vlákno, kde by byly dotazy ohledně problému se softem na 614tce...tzn. uživatelů, kteří mají tento přístroj a neví si s něčím rady...ve všeobecné diskuzi potom tyto dotazy zanikají...

Uživatelský avatar
bobbik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 109
Registrován: pon říj 08, 2007 14:18

Příspěvek od bobbik » čtv dub 10, 2008 10:25

Me to prijde jako dobrej napad. spousta softu ma sve mouchy a nekompatibility s 614c, tak proc na to nemit vlakno

1979
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: čtv pro 22, 2005 22:10

Příspěvek od 1979 » čtv dub 10, 2008 10:41

hned mám jeden příspěvek...
ta verze 1.2. mi háže chybu systému...
co je zvláštní, že ta verze 1.4. mi umožnila zprávu vytvořit, ale už neposlat v nastaveném čase...

Ondra_cz
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř dub 09, 2008 6:14
Kontaktovat uživatele:

Opera mini

Příspěvek od Ondra_cz » ned dub 13, 2008 9:41

Ma tu nekdo zkusenost s Operou mini? (vyuzivam ji kvuli datovymu tarifu Surf+ od Tmobilu) v podporovanych zarizenich neni tak jsem stahnul "Generic advanced MIDP 2" navic kdyz najedu na stranky IDOSu nebo googlu tak se mi zobrazi jakoby pres WAP nebo se nezobrazi vubec s chybovou hlaskou "pristup ke sluzbe Jizdni rady IDOS z tohoto klienta nebo brany neni povolen"

..na HTC Vox jsem mel takto pres Operu mini vzdycky stranky zobrazeny korektne jako na stolnim kompu a snazim se aby mi to fungovalo i na 614tce.. prosim o pomoc :)

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pon dub 14, 2008 8:36

Aký SW používate na evidenciu prevolaných minút?

Uživatelský avatar
Funlife
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: sob dub 05, 2008 18:25
Zařízení: HTC HD, dříve HP 614C
Bydliště: Praha-východ

Příspěvek od Funlife » úte dub 15, 2008 19:26

Na ce4you se objevil od moderátora diskusního fóra tento příspěvek, cituji:
Objevila se aplikace pro AGPS fix. GPS Quick.
Pro neznalé: Jedná se o program, který stáhne přes internet aktuální polohu statelitů GPS což výrazně urychlý fixaci polohy po zapnutí navigace.
Prozatim jsem nemel moznost vyzkouset. Nadaří se mi stáhnout:-(

http://mobilitytoday.com/forum/showthread.php?t=16767

Zkoušel to někdo???

smidliboy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte dub 15, 2008 7:57

Příspěvek od smidliboy » stř dub 16, 2008 7:01

No já to zkoušel, ale nijak jsem nepoznal rozdíl... Ten prográmek přikládám.
Přílohy
GPS_Quick.zip
(60.42 KiB) Staženo 246 x

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » sob dub 19, 2008 8:03

To fakt nikto nepožíva nejaký SW, ktorý by dokázal evidovať prevolané minúty? Ja som skúšal všeličo, ale nič nebolo celkom podarené. Jediný program, ktorý by mi vyhovoval (LCMinutes) mi zase robil problémy.

landov
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 141
Registrován: pát pro 07, 2007 10:25
Zařízení: HTC Cruise I

Příspěvek od landov » sob dub 19, 2008 8:26

Pouzivam Battery Status (prevolane minuty denne,mesacne + odoslane SMS) a som s nim velmi spokojny...

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » sob dub 19, 2008 19:09

ja pozuivam DKToday. Ma podobne pocitadlo ako BatteryStatus, ale narozdielod neho prevolane minuty pocita spravne. BT mi pocitalo aj prichodzie hovry. Nechapem preco, ked som to mal v nastaveniach vypnute

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » sob dub 19, 2008 22:43

Ďakujem za tipy.

Pozerám, že to DKToday nepočíta dáta. Našťastie sa mi podarilo nájsť novšiu verziu LCMinutes (freeware), ktoré už funguje korektne a počíta ako minúty, tak aj dáta a SMS.

Ešte neúspešne hľadám nejaký today plugin, ktorý by nahradil ten pôvodný na dátum. Hodinky mám totiž v hornej lište a celkom ma irituje, že štandardný plugin zobrazuje deň aj dátum na samostatnom riadku, čo zaberá drahocenné miesto. Tak by mi stačil plugin, ktorý to isté dokáže zobraziť na jedinom riadku. Keby však pridal stopky, nevadilo by.

A ešte riešim aj záznamy z kalendára. Tiež sa mi tie záznamy zobrazujú na Today v dvoch riadkoch, pritom by sa to dalo aj v jednom. Pri jednoriadkovom zobrazení by som mohol mať zobrazené na Today najbližšie 3 záznamy v kalendári. Nestretol niekto taký plugin?

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » ned dub 20, 2008 11:17

Ten LCMinutes vyskusam

Na hodinky mozes vyskusat tuto vecicku z tohto postu: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=15542#15542

copkill
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte bře 11, 2008 9:29

Příspěvek od copkill » úte kvě 06, 2008 9:55

all : takze ludia , po case mam zase xvilku na venovanie sa mojej 614-ke.
rad by som zistil , co pouzivate na otvaranie pdf , nakolko to , co je v masine priamo je strasne pomale , takisto by som rad vedel , aky sw pouzivate / odporucate na prehravanie videi a mp3 - samozrejme videa aj s titulkami + kodeky ...
vdaka.
:roll:

Uživatelský avatar
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned dub 13, 2008 11:18
Bydliště: Pardubice

Programy

Příspěvek od Petras.18 » úte kvě 06, 2008 10:19

Na přehrávání hudby používám Pocket Music a na přehrávání videa Coreplayer, myslím, že to jsou jedni z nejlepších přehrávačů pro Pocket PC. Pokud chceš přehrávat videa i s titulkama, můžeš použít freeware variantu TCMP. Měl jsem ale nainstalovanou nejnovější verzi 0,81 a pozoroval jsem problémy. Videa ve formátu AVI mi to chvílema přehrávalo a chvílema ne. A to jsem vyzkoušel všechny video ovladače.

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » úte kvě 06, 2008 18:40

copkill - na video používam TCPMP a na čítanie PDF používam ako na PC, tak aj na PDA Foxit reader, ktorý je v oboch prípadoch spoľahlivý a rýchly (samo na P/C je PC verzia a na PDA je PDA verzia, len aby v tom bolo jasno).

copkill
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte bře 11, 2008 9:29

Příspěvek od copkill » stř kvě 07, 2008 9:11

kua , TCPMP mi hadzalo errory , a Foxit som skusal , ale pisal , ze nieje spravna verzia ... :(

djaara
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: sob kvě 03, 2008 9:53

Příspěvek od djaara » stř kvě 07, 2008 9:17

Já TCPMP 0.71 instaloval dnes a běží v pohodě, bez problémů.

copkill
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte bře 11, 2008 9:29

Příspěvek od copkill » stř kvě 07, 2008 9:21

diamant : aku verziu foxitu vlastne pouzivas ?? pre ktory os ?? myslim wm

Odpovědět

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů