iPAQ 614 - aký Bluetooth headset / handsfree v aute

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

iPAQ 614 - aký Bluetooth headset / handsfree v aute

Příspěvek od Diamant » úte dub 08, 2008 9:24

Zaujímalo by ma, či už niekto neobjavil nejaký dobrý BT headset, ktorý by bol po ergonomickej stránke prijateľný, ktorý by mal na nabíjanie zhodný konektor s iPAQom (teda miniUSB) a zároveň by dokázal vyzváňať v slúchadle rovnakým tónom, ako samotný telefón? Ja zatiaľ takýto hľadám márne.

V aute mám handsfree sadu Nokia CK-15W. Na nej mi bohužiaľ nejde načítať kontakty z iPAQ-u. Inak to funguje. Neobjavil niekto program, ktorý by dokázal sprístupniť kontakty z iPAQ-u na tomto handsfree?

Uživatelský avatar
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát bře 07, 2008 14:22
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horst Fuchs » stř dub 09, 2008 22:11

No ja mam v aute (jak uz jsem zde nekde psal) HF Nokia CK-7W a vse funguje OK. Drive jsem mel E-Ten X500 a po sparovani s CK-7W jsem mel na vyber pouze profil headset, coz se pak projevovalo vyraznou ozvenou (echem) na strane volajiciho, u me v aute to bylo vzdy bez echa.
Nyni po sparovani 614c s CK-7W mam navolen profil handsfree a druha strana si jiz na ozvenu absolutne nestezuje.
Cili ja jsem se spojenim 614c a CK-7W naprosto spokojen.

Jinak drzak v aute pouzivam ten Nokia univerzalni a 614 v nem sedi jak ulita :-)

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » čtv dub 10, 2008 7:45

A korektne ti to dokáže načítať aj kontakty?

Uživatelský avatar
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát bře 07, 2008 14:22
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horst Fuchs » čtv dub 10, 2008 19:28

CK-7W je relativne jednoducha HF sada, nema zadny display, takze o zobrazeni kontaktu nemuze byt rec :)

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pát dub 11, 2008 21:01

Aha, tak CK-15W zobrazuje aj meno zariadenia, silu signálu, stav batérie, kontakty, resgistre hovorov a podobne. Ale s iPAQ-om to nefunguje úplne korektne.

standa77
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: čtv bře 20, 2008 13:37

Příspěvek od standa77 » sob dub 12, 2008 11:22

Tak ja mel prave s CK-7W - volajici slysel neprijemne echo. Tak jsem vymenil handsfree za nejlevnejsiho parrota a je to naprosto ok.


S.

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » sob dub 12, 2008 16:47

Pokiaľ zoženiem ešte jedno originálne káblové handsfree, tak si z toho pokojne tú redukciu vyrobím. Ale rozhodne tie pribalené slúchadlá strihať nehodlám. Už 2 telefóny som vrátil, teraz už aj iPAQ, tak rozhodne si nechcem zavrieť vrátka, keby bolo potrebné iPAQ vymeniť resp. vrátiť mi peniaze. Je potrebné mať komplet balenie.

Stále sa tu rieši iba handsfree do auta. Nikto si ešte nekúpil nejaký šikovný BT headset?

jardasy
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 23, 2008 19:25
Bydliště: Ústí n.L.

Příspěvek od jardasy » pon kvě 19, 2008 9:32

nemáte někdo zkušenost s Parrot MK6000 a HP ipaq 614?
http://www.mshop.cz/shop/detail.php?id= ... efid=31218
Hledám nějaké handsfree fungující přes repráky autorádia a umožňující přehrávat mp3 soubory (mám staré rádio)

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Příspěvek od Pipa » úte kvě 20, 2008 18:28

Já mám Parrota Minikit - BT HF na stínítko, spokojenost s užíváním a má pro dobíjení taky mini USB, takže používám adapter pro tuhle sadu pro nabíjení obojího :grin:

maxwell
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř kvě 14, 2008 21:15

Příspěvek od maxwell » čtv kvě 22, 2008 14:08

Zdar. Mám Headset Jabra 5010 a je slyset potichu. Není nejaký soft který umí zvednout hlasitost ? Při testu na jiném telefonu i PDA byla hlasitost vpořádku.

sendy07
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 14, 2007 23:10

Žádost o radu s připojením BT handsfree

Příspěvek od sendy07 » pát kvě 23, 2008 22:26

Po spárování a připojení BT handsfree se ze sluchátka ozývá pouze silný elektronický řev - doslova Nepomáhá ani ztlumení na tel. Nevíte někdo co se s tím dá dělat ? Jinak BT na datové přenosy funguje normálně a handsfree na jiném telefonu taky Vyzkousel jsem už dvě sluchátka ale se stejným výsledkem Díky

zajmi
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: pát úno 29, 2008 20:10

Příspěvek od zajmi » ned čer 01, 2008 19:54

Sendy07- pravděpodobně máš nastaveno u MIC enable AGC to odškrtni a mělo by být po problému.
Používám Bluetrek X2 a je to v něm slyšet taky potichu, musím dát na max, ale pak je slyšet i šum. Takže kdo používáte nějaký sluchátko se kterým jste 100% spokojený, dejte vědět ...

Uživatelský avatar
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: stř bře 07, 2007 11:40
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jivo » pon čer 02, 2008 19:46

Ja pouzivake spokojenosti Motorolyy Rady 500.Na nejvetsi hlasitost to jde a wcho tam neni. I ke to i tak potichu. o jsem si nainstaloval nejaky P_keyy driver, tak funguje i vytaceni apod. VeFrancii stoji ty s hranatym symbolem 24€, ty novejsi 505 a 505 29€. V nemechu kolem49€ a u nas levne za 1600CZK.

sendy07
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 14, 2007 23:10

Příspěvek od sendy07 » úte čer 03, 2008 19:51

Kdepak vyzkoušel jsem všechna nastaveví a nic nepomáhá Včera jsem yase vyzkoušel další BT HF a stále jen přemodulovaný souvislý řev Sluchátko je v pořádku na Cruisovi chodí normálně Začínám to vzdávat Asi půjde ipaq z domu

zajmi
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: pát úno 29, 2008 20:10

Příspěvek od zajmi » stř čer 04, 2008 18:47

Tak jedině zkusit hard reset (jestli ti to nezmrvila nějaká aplikace) a pak asi do servisu. Mě to dělalo taky a právě mi pomohlo odškrtnutí AGC u mikrofonu, ale jak už jsem psal, bluetooth u audia mě celkově zklamalo, pevná HF v autě má echo jako prase a headset je s ipaqem taky nic moc, na jiných tlf. v pohodě. Nevím jestli to je HW nebo ovladačema, snad ještě vyjde nějaký opravný firmware.

sendy07
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 14, 2007 23:10

Příspěvek od sendy07 » stř čer 04, 2008 20:03

Díky za radu - ten hard reset me uz taky napadl ale moc se mi do toho nechtelo Vyzkouším a dám vědět To odškrtnutí u mic. je znát - bohužel jen nepatrně BT HF je i tak absolutne nepoužitelné Jdu na ten reset

zajmi
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: pát úno 29, 2008 20:10

Příspěvek od zajmi » úte čer 10, 2008 12:21

Určitě dej vědět, jak jsi dopadl- jestli jsi to dal na reklamaci. Jinak jsem dnes reklamoval nabíječku a bavil jsem se s prodejcem ohledně bluetooth, tak podle něj připravuje HP nějaký opravný patch, že už si stěžovalo víc lidí na handsfree. Ještě jak jsi na tom se zvukem co natočíš kamerou, u mě je ten zvuk strašně plechovej a nepřirozenej, a prodejce taky kroutil hlavou, tak možná ho taky pošlu na reklam. kontrolu :-)

sendy07
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 14, 2007 23:10

Příspěvek od sendy07 » sob čer 14, 2008 7:54

Tak HR nepomohl - BT headset nadále nepoužitelný Nemyslím že by tomu pomohla oprava softwaru Spíš je něco špatně odstíněno - nejspíš procesor Zbalim ipaqu fidlátka a půjde do světa Natáčení kamerou a zvuk jsem nevyzkousel - nepouzivam to Jinak celkově je zvuk mizerný - tichej křaplák

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » úte čer 17, 2008 21:43

Medzičasom neprišiel náhodou niekto, ako do Nokiáckych HF v aute dostať telefónny zoznam?

Inak som prišiel na to, že pokiaľ sa ešte nestihlo ukončiť spojenie cez BT na prenos hlasu (autorádio je stíšené), tak príchodzí hovor sa ohlási zvonením zhodným so zvonením telefónu, ale ak sa už prenos hlasu medzi BT sadou a telefónom ukončí, tak HF sada zvoní po svojom. Na toto sa riešenie ešte nenašlo?

tomass
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř črc 02, 2008 17:59

Příspěvek od tomass » stř črc 02, 2008 18:03

Používám HF Motorola T505 (koupil jsem si to speciálně kvůli IPAQu, protože střídám auta) a bylo to nepoužitelné. Jediný důvod pro přechod na WM6.1 bylo zda se to nezlepší. A světe div se. HF se dá použít, protože už rozumím tomu co druhá strana říká. Ještě to testnu na HF Siemens, ale očekávám stejný výsledek.

Odpovědět

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti