HP iPAQ 614 Business Navigator - 2. pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Zamčeno
Uživatelský avatar
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned dub 13, 2008 11:18
Bydliště: Pardubice

Záloha

Příspěvek od Petras.18 » čtv kvě 01, 2008 18:31

Pro zálohování používám Resco Backup. Jsem s ním spokojen.

matoh
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř dub 16, 2008 20:51
Zařízení: Samsung Galaxy S

zalohovaci software

Příspěvek od matoh » čtv kvě 01, 2008 18:47

Ja pouzivam SKTools a som spokojny. Zatial vzdy uplna obnova, nepostrehol som ziadne problemy. Naviac tento software obsahuje kopec uzitocnych nastrojov.

Uživatelský avatar
Funlife
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: sob dub 05, 2008 18:25
Zařízení: HTC HD, dříve HP 614C
Bydliště: Praha-východ

Příspěvek od Funlife » čtv kvě 01, 2008 19:27

Někde v tomto vlákně se popisovaly problémy s obnovou ze zálohy. Někdy nešel smart wheel, jindy zase něco jiného. Já jsem zkoušel spb backup, ale to mi psalo chyby už v logu při vytvoření zálohy. Proto se ptám, nechci laboravat, na to nemám moc času a data která mám, jsou pro mě dost důležitá, než abych o ně přišel, paradaxně při obnově ze zálohy.

Uživatelský avatar
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv bře 15, 2007 8:15
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Bydliště: Přerov

Dotázek

Příspěvek od Strunečka » čtv kvě 01, 2008 22:10

No, jo ten cas to je děs běs :-((. Přátele, nevi nekdo jestli soubory na telefonni seznam vCard funguje i v tomto pristroji? Popripade kam jej nahrat aby se mi z toho nacetl telefonni seznam. Pouzivaly ho treba sony ericssony. Diky a hezky den.

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pát kvě 02, 2008 10:41

Stala sa mi zvlastna vec. iPAQ som zabudol doma. O par hodin som sa vratil a iPAQ povodne plne nabity sa uplne vybil. Po dobiti a zapnuti mi prestala fungovat klavesnica Resco Keyboard. Nefunguje ani po odinstalovani a novej instalacik. Skuszl som aj zmenit miesto instalacie, ale marne. Ma niekto napad, ako to opravit? Pripadne tip na inu klavesnicu s diakritikou?

Uživatelský avatar
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned dub 13, 2008 11:18
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Petras.18 » pát kvě 02, 2008 10:59

A jakou používáš verzi programu Resco Keyboard? Já používám 5,01 a žádné problémy zatím neregistruju.

//necituj poslední příspěvek, tslany

SlavoU
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát bře 21, 2008 20:47
Zařízení: ASUS PadFone
Bydliště: Trenčín

Resco Keyboard

Příspěvek od SlavoU » pát kvě 02, 2008 14:00

For: Diamant
Skús v nastavení TODAY vypnúť všetky pluginy od SPB software. Odíď z menu nastavení. Znovu všetky pluginy zapni a skús zvoliť Resco Keyboard.
Malo by to fungovať.

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pát kvě 02, 2008 21:46

Slavo - díkes, pomohlo to! Už Resco Keyboard funguje. Akurát Pocket Plus sa nejako nechce zobrazovať, hoci je zapnutý.

Uživatelský avatar
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv bře 15, 2007 8:15
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Bydliště: Přerov

Ach jo

Příspěvek od Strunečka » stř kvě 07, 2008 6:57

Pratele nevite kdyz dam stop vsechny programy proc mi porad ukazuje z volnych asi 29 MB ze je 0,01 MB zaplneno? Kdysi jsem dal stop a bylo tam 0,00 MB. Cim to je? Doufam ze nebudu za chvili muset mackat RESET. No je fakt ze tam mam ted zabrane vice pameti, ale vrta mi to hlavou. Diky

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » stř kvě 07, 2008 14:44

29 MB? uff to sa ti ako podarilo :) Ja som pod 60 MB este nebol. Nainstaluj si tMan a v nom zvol zatvorit vsetky programy. Skus este Best taskman a pozri sa ake procesy ti bezia v pozadi a kolko vyuzivaju pamate

Uživatelský avatar
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv bře 15, 2007 8:15
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Bydliště: Přerov

Díky

Příspěvek od Strunečka » čtv kvě 08, 2008 0:36

Díky, no hned to vyzkousim!

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » čtv kvě 08, 2008 1:49

Jsi normalni?

Proc tak spamujes?

1:36 - Díky, no hned to vyzkousim!
1:37 - Díky, no hned to vyzkousim!
1:38 - Díky, no hned to vyzkousim!
1:40 - Díky, no hned to vyzkousim!
1:42 - Díky, no hned to vyzkousim!
1:46 - Díky, no hned to vyzkousim!

Nereknu kdyby se to poslalo naraz, tak by se to dalo odpustit ptz jsi treba uz sel spat a nevidel to, ale behem 10 minut poslat 6 stejnych postu?

Uživatelský avatar
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv bře 15, 2007 8:15
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Bydliště: Přerov

Příspěvek od Strunečka » čtv kvě 08, 2008 7:55

Každý normální člověk asi pochopí, že to nebylo schválně!

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » čtv kvě 08, 2008 10:32

Ja používam AEButton, ktorý má tiež task manager, zobrazí aj inak skryté procesy ako Phone a pod. Namapoval som si tlačidlá tak, že dvojnásobné stlačenie červeného slúchadla vyvolá task manager. A aj bez stylusu sa potom dá prepínať medzi aplikáciami či ich zatvárať. A dvojité stlačenie OK aplikáciu zatvorí, jednoduché stlačenie iba minimalizuje.

Uživatelský avatar
erik.aragorn
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 30, 2007 12:28
Zařízení: HTC Desire X, HTC 7 Mozart, Samsung Galaxy Pocket
Bydliště: Planeta Zem....
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od erik.aragorn » čtv kvě 08, 2008 12:12

nazdar
rozmyslam o kupe tohto zariadenia, zatial co som tu tak cital, tak mam z neho zmiesane pocity.
Oplati sa mi ho teda kupit??
ake ma klady a zapory.

diki moc

Uživatelský avatar
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv bře 15, 2007 8:15
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Bydliště: Přerov

Příspěvek od Strunečka » čtv kvě 08, 2008 12:37

No jako to mas jako s kazdym zarizenim, vse ma sve pro a i proti, ja ho mam a myslim si ze jsem lepe koupit nemohl, chtel jsem treba i kaiser nebo cruise, pak i Asus P750, ale tohle mi prislo fakt nejlepsi a nejpohodlnejsi jsem maximalne spokojeny, kvalita materialu a zpracovani je vyborna, ovladani rychle a bezproblemove, fotak jak kdy nic moc spise, ale neztezuji si uvaž sám.

Jo ještě se chci zeptat, zmizela mi v programech ikona Media Playeru (neni tam proste), da se tam nejak dosadit zpět? Díky

vlakx
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: úte kvě 06, 2008 8:43

Příspěvek od vlakx » pát kvě 09, 2008 19:11

toto zariadenie hodnotim velmi kladne
som spokojny aj s GPS aj s WIFI aj s volanim
akurat co je brutal je vydrz baterky :) ale tak je to dan za mnoztvo funkcionality :)

neviete ci sa da zohnat baterka s "dlhsou vydrzou" ?

myslim tym vyraznejsie pocitenie vydrze ...

a este jedna vec: neviem na to zhnat puzdro ... v beznych mobil shopoch ked som to vytiahol tak sa na mna dost zvlastn epozerali :)))

Uživatelský avatar
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv bře 15, 2007 8:15
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Bydliště: Přerov

Příspěvek od Strunečka » pát kvě 09, 2008 19:16

Výdrž je v pohode, jako kazde pda zere normalne. Kup si pouzdro jako ja FA919AA v hp marketu na netu

comiks
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv dub 10, 2008 17:42

zdarec

Příspěvek od comiks » sob kvě 10, 2008 7:46

tak tohle udelatko vlastnim uz asi mesic a musim rict ze mi vcelku vyhovuje.
dokonce absolvovalo uz dvoumetrovy pad zakonceny nekolika zabkami :(
a funguje:). Co se tyka pouzdra poresil jsem original pouzdrem od HP na opasek. Cradle do auta universal od HP ( s prisavkou ne Brodit ) a zatim se zda byt dobre ( casto prenasim z vozu do vozu ) k tomu autonabijecku taktez do Hp.

Co mne zajima mate nekdo v Ipaqu extented batery? Pokud ano jakou mate zkusenost a meni nejak vyrazne rozmery Ipaqu?


Mejte se

Uživatelský avatar
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned dub 13, 2008 11:18
Bydliště: Pardubice

Baterie

Příspěvek od Petras.18 » sob kvě 10, 2008 13:03

Pokud sháníte baterii s větší kapacitou, v Czech Computeru jednu takovou prodávají. Jedná se o baterii s úctyhodnou kapacitou 3180 mAh. Zde přikládám link: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52783

Zamčeno

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 62 hostů