HP iPAQ 614 Business Navigator - 2. pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Zamčeno
Jacob77
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned dub 27, 2008 9:25

Příspěvek od Jacob77 » ned dub 27, 2008 9:26

čau lidi, chtěl jsem se zeptat, pls jak dáváte hard reset???? diky :)

smidliboy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte dub 15, 2008 7:57

Příspěvek od smidliboy » ned dub 27, 2008 9:29

Voice recorder + power button

Jacob77
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned dub 27, 2008 9:25

Příspěvek od Jacob77 » ned dub 27, 2008 10:06

super smidliboy, diky moc :) a ještě bych měl jednu otázku, nemáte někdo nějakej sw, co by dovolil využívat blesk jako svítilnu??? dik moc za dodpověď :)

matoh
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř dub 16, 2008 20:51
Zařízení: Samsung Galaxy S

potvrdenie o doruceni sms

Příspěvek od matoh » ned dub 27, 2008 19:05

Chcem sa spytat ci je mozne nastavit automaticke potvdenie o doruceni sms. Teraz to musim pri kazdej sms nastavit samostatne.

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » ned dub 27, 2008 21:07

V nastaveniach SMS je predsa zaškrtávacie políčko, ktoré som zaškrtol a doručenky chodia stále.

Stačí zapnúť foťák a potom blesk a už to svieti trvale. Je to trochu dlhšie (asi 10s), ale vyzerá to tak, že je to jediné zmysluplné využitie toho "foťáku".

Presne tak, sníma to dáta z čipu po riadkoch. Krásne to vidieť, ak nafotíte biely hárok papiera osvetlený žiarivkou bez elektronického predradníka (typicky v stolnej lampe) a na papieri krásne vidno svetlé a tmavé pruhy, čo zodpovedá menšiemu a väčšiemu jasu žiarivky v dôsledku jej striedavého napájania s frekvenciou 50 Hz. Takže je samozrejme jasné, že to SW napraviť nepôjde.

ftakgabo - najrýchlejšie to nie je, to je pravda, ale vzhľadom na široké možnosti to iPAQu rád odpustím. Vzhľadom na tie fantastické možnosti (po doinštalovaní všakovakých programov) by som sa k Symbianu vracal už len veľmi ťažko. Tak zostávam pri WM a budem dúfať, že sa koncom roka skutočne objavia avízované viacjadrové mobilné procesory taktované na 1 GHz a s malou spotrebou energie. Už sa teším. Čo sa týka telefónu, tak na tie odozvy som si zvykol úplne v pohode, takže až keď po zdvihnutí hovoru počujem jemné šumenie, tak viem, že sa mám ozvať, inak by ma opačná strana ešte nepočula.

S 3G sieťou nemám žiadne problémy, a to využívam ako dáta, tak aj hovory. Pritom často jazdím autom, takže sa aj často premiestňujem z oblastí pokrytých 3G do GSM.

matoh
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř dub 16, 2008 20:51
Zařízení: Samsung Galaxy S

sms dorucenka

Příspěvek od matoh » ned dub 27, 2008 21:27

to Diamant : dik za radu, len problem je v tom ze som musel pri kazdej novej sms to policko zaskrtnut znova. Po odoslani a prijati dorucenky sa mi to opat vyplo.
Uz som to vyriesil prepisanim hodnoty 0 na 1 v registroch. Teraz je to tam uz natrvalo.

Uživatelský avatar
Pavtul
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: stř bře 19, 2008 21:43
Bydliště: Vlašimsko

Příspěvek od Pavtul » pon dub 28, 2008 21:18

Take se zeptam: nejde mi trvale ulozit velokost zobrazeni " lupa "dokumentu word. Musim stale dokola zmensovat ..nejde to nejak ukotvit plese?

Dále mi celkem chybí možnost upomínky, kdy jsem si dříve na mobilu nastavil upomínku " volat Novák" . Nováka jsme samozřejmě vyhledal v seznamu a bylo automaticky prirazeno telf. cislo.
Je to zde prosim take mozne?? Osobne jsem na to neprisel. Vim, ze je to parkrat kliknout po upomince a proklikat s edo telef. seznamu, ale kdyby to slo dotahnout k dokonalosti - bylo by to super :-)

Diky - fajn den!

Uživatelský avatar
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv bře 15, 2007 8:15
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Bydliště: Přerov

Dotázek

Příspěvek od Strunečka » úte dub 29, 2008 6:03

Přátelé, mám takový problém, nesynchronizuje se mi s PC na tomto zařízení vůbec čas, ale co je horší zdá se mi, že během čtyř dnů co ho mám, se mi zrychlil asi o 30 sekund. Stává se to také někomu? Mám ho teprve 4 dny a nechce se mi kvůli tomu ho nosit do servisu nebo co já vím čím to je :-(? Máte nějakou radu? Děkuji.

Uživatelský avatar
Funlife
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: sob dub 05, 2008 18:25
Zařízení: HTC HD, dříve HP 614C
Bydliště: Praha-východ

Příspěvek od Funlife » úte dub 29, 2008 21:23

Taky se mi předchází asi tak o minutu za 10-12 dní. po připojení se mi ale sám synchronizuje s PC, kde mám přesný čas.

Měl bych jeden speciální dotaz, snad se to tu neřešilo. Využívá někdo nějaký program pro nastavení zvonění pro konkrétní kontakt, nebo jiný zvuk pro každý mailový účet?? Nebo je nějaká možnost nastavit to přímo v 614C a já to přehlídl?
Díky

Edit: Aplikace která spňuje moje požadavky na 90% se jmenuje Ringo mobile. Ještě tak kdyby někdo věděl o programu který dokáže nastavit i jiný zvuk pro jednotlivé mailové účty, vím že si už vymýšlím blbosti, ale dost by mi to pomohlo. Chodí mi totiž nofikace poruch zařízení z práce, někdy i 10-20 za den, tak bych chtěl odlišit zvukem, kdy se mám plašit a kdy mám být v klidu...

jardasy
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 23, 2008 19:25
Bydliště: Ústí n.L.

Příspěvek od jardasy » úte dub 29, 2008 23:12

Funlife-jsi to přehlídl. V 614 v detailech kontaktu je přímo pod jeho mobilem Ring tone, který si můžeš navolit = každý kontakt může mít vlastní vyzvánění.

Uživatelský avatar
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv bře 15, 2007 8:15
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Bydliště: Přerov

Ach jo

Příspěvek od Strunečka » stř dub 30, 2008 6:08

JJ diky, no je to asi problem snad vsech nebo já nevím :-(. Jinak s tim vyzvanenim je to jak píše Jardasy.

Přátelé, volal jsem na HP helpdesk a prý je nová rom pro HP 614c. Můžete to prosim nekdo zjistit, popripade dat sem odkaz? Musim do prace :-(, nemam moc casu to zjistovat :-(. Dekuji a hezky den. Jo ten cas je pry v norme ze to tak leti :-(.

Uživatelský avatar
xthomas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: úte bře 11, 2008 16:37
Bydliště: Zlín

Příspěvek od xthomas » stř dub 30, 2008 7:29

já osobně jsem žádnou novou ROM na stránkách HP nenašel..

1979
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: čtv pro 22, 2005 22:10

Příspěvek od 1979 » stř dub 30, 2008 13:24

dá se nějak nastavit, kam ukládat po napsání poznámky? našel jsem pouze možnost ukládat buď do přístoje, nebo na kartu nebo na iPaq file storage...rád bych ale měl v dokumentech vytvořenou složku poznámky a v nich všechny uloženy, ať se mi jen tak neválí někde "v prostoru"...
jde to nějak?

Uživatelský avatar
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv bře 15, 2007 8:15
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Bydliště: Přerov

Příspěvek od Strunečka » stř dub 30, 2008 18:06

No ja jsem taky ted nic noveho jako nova Rom nenasel :-(, nevadi no poznamky a adresare se vyborne delaji na PC pokud muzu radit

vencax
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř dub 30, 2008 21:51

Rychlost zvednutí hovoru

Příspěvek od vencax » stř dub 30, 2008 22:00

ftakgabo píše:Tak dnes ma ipaq vylozene nastval.. kamarat mi volal asi 20sekund.. ukazalo mi to 4 neprijate hovory. Myslel som ze mi prezvana... tak som mu zavlal ze co blbne. A on na to ze mi volal ale raz pocul zvonenie a raz nie.. Toto bola posledna kvapka. Asi na tom WM nic nefunguje tak ako ma.. Predavam a uz sa ku Wm nevratim... Odpuste mi.

Ale
1. Ovldadanie abosolutne nelogicke
2. Aplikacia telefonu neuveritelne pomala
3. Bojim sa hocico nainstalovat, lebo co ked mi to rozhadze system
Já mám docela problém s rychlostí upozornění na příchozi hovor. Pokud je přepnuto na vibraci a telefon v klidovém režimu (vypnutý displej), trvá tři (!!!) zazvonění - vyzváněcí tóny, než se poprvé rozvibruje. Používám PBS Phone Suite, může to být tím ? Začíná mě to obtěžovat, protože lidi, co mi volají, většinou nevydrží zvonit, protože jsou zvyklí, pokud nevezmu do 5-6 zvonění, tak už to nezvednu.

Uživatelský avatar
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv bře 15, 2007 8:15
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Bydliště: Přerov

Re: Rychlost zvednutí hovoru

Příspěvek od Strunečka » čtv kvě 01, 2008 7:58

Ja tam nic neinstaluji a nezda se mi ze by neco bylo v neporadku, zvoneni normalne jede a vyzvani i vibruje okamzite, nemam tam zadnou aplikaci. Je fakt taky ze ja mam telefon na hrani a ne na volani.

Uživatelský avatar
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned dub 13, 2008 11:18
Bydliště: Pardubice

Problém

Příspěvek od Petras.18 » čtv kvě 01, 2008 13:02

Včera jsem si nastavil buzení na půl páté ráno a vůbec mi telefon nezazvonil. Když jsem se podíval na telefon, který byl v zapnutém stavu, čas ukazoval 00:00, pak se aktualizoval na aktuální čas a teprve potom zazvonil. Přemýšlel jsem nad tím, čím to může být, a jediné, co mě napadlo, je souvislost se začátkem dalšího měsíce. Vždycky před tím mi zazvonil, kdy měl, jen teď jsem se potýkal s tímto problémem. Nemáte s tímto problémem nějaké zkušenosti? Dá se tento problém vyřešit prostřednictvím nějakého programu na buzení? Předem díky za odpovědi

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » čtv kvě 01, 2008 16:41

problemy s casom mozem potvrdit aj ja. ale mne zase meska. nestihol som kvoli nemu autobus a skoro ani vlak

Uživatelský avatar
hxg614
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob bře 15, 2008 16:26

Příspěvek od hxg614 » čtv kvě 01, 2008 17:01

vencax: Ja vibrovanie nepoužívam, no všimol som si niečo podobné - ak mi volá človek, ktorý má nastavenú svoje vlastné zvonenie, tak vždy sa najprv na cca. 0,5 sekundy ozve default zvuk zvonenia (nastavený v Settings->Phone) a až následne začne zvonenie podľa priradenej mp3 v danom kontakte...

Uživatelský avatar
Funlife
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: sob dub 05, 2008 18:25
Zařízení: HTC HD, dříve HP 614C
Bydliště: Praha-východ

Příspěvek od Funlife » čtv kvě 01, 2008 18:11

S tím časem pozoruji problémy také. Zatím mě to však vzbudilo vždy správně. Já používám SPB time, kde mám standartně u budíku v závorce +1 hodina. Někdy jsem si všimnul že se ten udaj změní sám od sebe na +2. Proč tomu tak je a za jakých podmínek to jsem nezjistil...

Chtěl jsem se zeptat, několikrát se tu řešil zálohovací soft. Vyšla nová verze Sprite Backup 6.2.2 a já se někde na webu dočetl, že by měla být přímo vhodná pro 614C. Zkoušel jste to někdo?? Trial jsem si stáhl, zálohu jsem udělal, ale bojím se jí obnovit :o)))
Nebo ještě jinak, pokročil někdo v hledání zálohovacího softu natolik, že našel takový, který provede korektně veškerou obnovu ze zálohy??
Díkes

Zamčeno

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti