HP iPAQ 614 Business Navigator - 2. pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Zamčeno
Uživatelský avatar
ondrasoch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob čer 10, 2006 10:31
Zařízení: HP iPAQ 614c

Příspěvek od ondrasoch » ned dub 20, 2008 13:53

aha, tak to jsem se prekouknul, tak tim je to vyreseno:D

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » ned dub 20, 2008 15:23

nemate problem s hlasitostou pripomienok? Mne to hraje strasne ticho. A pritom zvonenie pri prichodzom hovore hraje dost nahlas

matoh
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř dub 16, 2008 20:51
Zařízení: Samsung Galaxy S

Příspěvek od matoh » ned dub 20, 2008 19:10

Viem ze sa to tu uz preberalo, ale nasiel uz niekto schopny zalohovaci program, ktory urobi plnu a korektnu obnovu systemu, programov a pod? Dakujem

tigonn
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned dub 20, 2008 19:14

Redukce Jack 3,5

Příspěvek od tigonn » ned dub 20, 2008 19:20

Nejsem si teď úplně jistý jestli se to už dořešilo, ale myslím, že tu padl dotaz na redukci na 3,5 jack.
Našel jsem něco na netu, takže určitě je možné něco sehnat.
tady jsou odkazy na stránky, které jsem našel:

http://www.expansys-usa.com/p.aspx?i=151762

http://www.expansys-usa.com/p.aspx?i=151754

Tím samozřejmě nikomu nenakazuju to tam kupovat, ale když to je na těhhle stránkách, tak to musí být i jinde. Trošku dostupnější...
Zdavím.

Uživatelský avatar
Pavtul
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: stř bře 19, 2008 21:43
Bydliště: Vlašimsko

Příspěvek od Pavtul » ned dub 20, 2008 20:35

for tiggon: Kdyz vidim ten jednostranne skoseny mini USB, tak si dovolim tvrdit, ze to nebude to prave orechove pro nase HP :-(

pretender12
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř bře 19, 2008 22:13

Prehrata baterie

Příspěvek od pretender12 » pon dub 21, 2008 16:42

Tak se hlasim do skupiny prehratych baterii stav:
1- cerna obrazovka klavesy nereaguji, baterie hreje
2- vyberu beterii vlozim zapnu
3- jede v pohode stav baterie je cca o 8% dole

smidliboy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte dub 15, 2008 7:57

Re: Prehrata baterie

Příspěvek od smidliboy » pon dub 21, 2008 17:25

pretender12 píše:Tak se hlasim do skupiny prehratych baterii stav:
1- cerna obrazovka klavesy nereaguji, baterie hreje
2- vyberu beterii vlozim zapnu
3- jede v pohode stav baterie je cca o 8% dole
Ja uz jsem provedl ten update, tak uvidime... Snad to je spravene ;-)

Uživatelský avatar
DonJuanKarlos
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon úno 11, 2008 20:22
Zařízení: HP 614c
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DonJuanKarlos » pon dub 21, 2008 18:26

To je zajímavé já jsem XT9 na 614 nikdy zapnuté neměl :???: a nic jsem neupravoval...

Uživatelský avatar
hxg614
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob bře 15, 2008 16:26

Příspěvek od hxg614 » pon dub 21, 2008 22:19

matoh píše:Viem ze sa to tu uz preberalo, ale nasiel uz niekto schopny zalohovaci program, ktory urobi plnu a korektnu obnovu systemu, programov a pod? Dakujem
Mne sa ako jediná osvedčila záloha cez SKTools, niekde som to tu písal. SpbBackup ani SpriteBackup neboli vhodné, jeden znefunkčnil repráčik a druhý zasa smartwheel :oops:

matoh
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř dub 16, 2008 20:51
Zařízení: Samsung Galaxy S

backup

Příspěvek od matoh » úte dub 22, 2008 19:40

Tiez som pouzil SKTools a obnova po update bola uplna. Vsetko funguje ako ma a myslim ze ani nic nechyba. Dik za radu

matoh
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř dub 16, 2008 20:51
Zařízení: Samsung Galaxy S

update biosu

Příspěvek od matoh » úte dub 22, 2008 19:47

Update Biosu som robil priamo cez Vistu a prebehlo to bez akychkolvek problemov. Niekde tu som cital ze pod Vistou sa to neda. V mojom pripade to neplatilo.

Uživatelský avatar
Funlife
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: sob dub 05, 2008 18:25
Zařízení: HTC HD, dříve HP 614C
Bydliště: Praha-východ

Příspěvek od Funlife » úte dub 22, 2008 20:22

Trochu se to tady už naťuklo, ale dovolím si položit otázku znovu. Využívám today téma od HP které se mi líbí, ale štve mě právě ten bílej znak HP dole. Zkoušel jsem změnit odpovídající obrázky ve složce windows, za upravené bez toho loga, ale po restartu se to přehraje vždy nazpět. Existuje nějaký způsob jak vytvořit téma, které pokud přepnu režim displaye na šířku, nebudu muset obrázek v odpovídajícím poměru stran znovu zavádět?? Prostě a jednoduše chci vyrobit taková témata, jako jsou defaultně nahrané v HP a nestarat se o přepínání obrázků tapety na šířku nebo na výšku, pokud zvolím odpovídající režim displaye.... Řešil jste to už někdo??
Jo a samozřejmě nepovažuji za řešení dát tam jednobarevný obrázek, který se může bez újmy otáčet třeba na šišato :o)

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » stř dub 23, 2008 9:40

Doma mám nejaký theme editor a tam sa vkladá obrázok 320x320, takže sa z neho vždy zobrazí poadovaný výrez. Ale ešte som sa s tým príliš nestihol pohrať. A tuším je tam aj možnosť nadefinovať si iný obrázok pre verziu na ležato aj na výšku.

Uživatelský avatar
Funlife
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: sob dub 05, 2008 18:25
Zařízení: HTC HD, dříve HP 614C
Bydliště: Praha-východ

Příspěvek od Funlife » stř dub 23, 2008 12:24

Koukni prosím alespoň jak se to jmenuje, já jsem hledal asi 3 hodiny a nic kde by bylo možno definovat 2 obrazy pro různý režimy jsem nenašel.
Díkes

1979
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: čtv pro 22, 2005 22:10

Příspěvek od 1979 » stř dub 23, 2008 13:26

zkoušel jsem něco fotit, ale jsem z toho dost zklamanej...když jsem se díval na displej při focení, v levé spodní části byl takovej jakejsi fialovej flek...
to se mi na fotku zachytit nepodařilo...
v příloze je fotka, kteoru jsem fotil normálně přes den...
myslíte že to je důvod k reklamaci???[/img]
Přílohy
Image_00012_.jpg
(102.45 KiB) Staženo 160 x

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » stř dub 23, 2008 13:51

Tento problem mame vsetci. Kym nevyjde novy frimware, tak ani reklamacia to uplne neodstrani. Prinajlepsom dostanes model ktory foti lepsie, ale stale nedostatocne.

Ja som mal dnes iny problem. T-mobile uz u nas (v Kosiciach) stavia 3G stanice. Takze sa mi v kuse prepina medzi 3G a GSM. Ak ide GSM, tak je to v pohode, ale ked sa mi zobrazi ikonka 3G, tak som bez signalu a hlasi No service. A nikam sa nedovolam. Vybral som manualne T-mobile GSM, ale pri druhom pokuse uz telefon nasiel len T-mobile 3G. Skoda ze neexistuje moznost vypnut 3G na trvalo :(

3G kartu nemam, tak neviem preco sa prepina do 3G siete. Alebo to ide aj bez 3G karty?

1979
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: čtv pro 22, 2005 22:10

Příspěvek od 1979 » stř dub 23, 2008 14:53

ještě mám jeden problém...už jsem ho zmiňoval někdy dřív, ale bez odezvy...
když lehce silněji zatlačím zezadu v oblasti čočky foťáku, zobrazí se mi na displeji takovýto přelívání LCDčka - jak na starších LCD monitorech...je to patrné i při silnějším sevření přístroje z boků...když tapnu na displej,myslím si, že to nevidím...
při tom zmáčknutí zezadu se to projeví na ploše tak 1x3 cm cca...
stalo se to i někomu dalšímu?

nevím jestli je to běžný jev, nebo jestli to reklamovat...

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » stř dub 23, 2008 17:46

ano, to iste robi aj mne aj ked silnejsie zatlacim s prstom na display

uniel
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát dub 18, 2008 10:36

kvalita fotografií

Příspěvek od uniel » stř dub 23, 2008 18:10

Pro porovnání posílám zip s dvojicí fotografií z SE P1i a iPAQ614. Pokud se nepodíváte do exifu nebo na název fotografie, poznáte, která je z jakého stroje? :wink:
Přílohy
test.zip
(1.02 MiB) Staženo 238 x

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » stř dub 23, 2008 18:29

iPaq ma sice krajsie farby na tychto fotkach, ale skus pri foteny pohnut mobilom, alebo odfot pohybujuci sa objekt. Ak bude rozmazany to je dobre,ale ak zdeformovany, tak to je zle.
Skus potom hodit do fora tie foto :-)

Zamčeno

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů