HP iPAQ 614 Business Navigator - 2. pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Zamčeno
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

HP iPAQ 614 Business Navigator - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od tslany » čtv dub 03, 2008 13:12

Jelikož předchozí téma bylo vzhledem k počtu stánek nepřehledné, tak zde zakládám pokračování a přikládám linky na předchozí témata
HP iPAQ 614 Business Navigator
HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze

Uživatelský avatar
hxg614
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob bře 15, 2008 16:26

Příspěvek od hxg614 » čtv dub 03, 2008 13:20

Obnovujem otázku, ktorá sa stratila v starej diskusii:
Má niekto úspešne odskúšaný zálohovací program, ktorým ide korektne zariadenie obnoviť? To znamená, že bude aj fungovať reproduktor, smart wheel a zároveň bude zariadenie v takom stave, ako bolo v čase zálohy.

Tiež som tam mal dotaz na soft, s ktorým ide na 614ke bezproblémovo priraďovať zvonenia skupinám volajúcich... Odpovedám si sám, hádam to bude užitočné aj pre ostatných - Ringo Mobile ani v najnovšej verzii nie je použiteľný, so zvoneniami spraví dokonalý guláš. Osvedčil sa mi však VipPimRingTone, s ktorým všetko funguje bez problémov!

standa77
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: čtv bře 20, 2008 13:37

handsfree + zalohovani

Příspěvek od standa77 » čtv dub 03, 2008 18:13

hx614 - na zalohvani mam vyzkouseny sunnysoft backup manager

Handsfree do auta - pokud nekdo vite kde sehnat pevnou handsfree do auta (nabijeni napojene primo na ridici jednotku) tak prosim o info. V sunnysoftu maji mit od Brodit, ale az tak za mesic :-(

Diky

Standa

Uživatelský avatar
xthomas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: úte bře 11, 2008 16:37
Bydliště: Zlín

Příspěvek od xthomas » čtv dub 03, 2008 18:44

backup manager od sunnysoftu někdo kritizoval..

EDIT: tak jsem pohledal a byl to Bagy11, napsal:

vsetko co bolo v pristroji sa uplne vrati do takeho stavu ako v case pred samotnym zalohovanim. Az na jeden detail a to velmi dolezity. Po samotnom obnoveni zo zalohy vam neide fotoaparat a pristroj vam oznami ze nema potrebny program na jeho spustenie..

to standa77: můžeš to prosím potvrdit nebo vyvrátit? vím že více uživatelů si tady stěžovalo na zálohovací soft (nefunkční smartwheel apod.) díky

Kanka
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: čtv bře 13, 2008 11:39
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kanka » čtv dub 03, 2008 19:11

Kámoš co ho má, mě psal, že se na hw klavesnici nedá psát, tlačítka jsou prý mo blízko u sebe. Je to jeho velkýma prackama nebo máte stejnou zkušenost?

Uživatelský avatar
DonJuanKarlos
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon úno 11, 2008 20:22
Zařízení: HP 614c
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DonJuanKarlos » čtv dub 03, 2008 19:18

Zítra mi příde a s 8 Gb kartou :tlem: :tlem: je to moje 1. PPC :-D
Jak je to s tou CZ lokalizací ? Vím, že spomaluje, ale potřebuju aspoň CZ klávesnici (ěščřžýáíé). Dík za odpověď(i)

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » čtv dub 03, 2008 20:39

Zatiaľ teda ešte ani jediný zálohovací SW nedokáže úplne obnoviť zálohu. Skúšam som SPB Backup aj Sprite Bckup. Obvykle je problém s tým, že sa nenainštaluje niečo ako ovládače zvuku a tým pádom iPAQ už nevydá jediný zvuk. Ako do reproduktora, tak ani do slúchadiel. Čo je u telefónu predsa len dosť závažný nedostatok. :(

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » čtv dub 03, 2008 22:06

Niekto tu pisal ze mu v pohode ide SPB Clone. Vytvori obraz telefonu, ktory potom mozte nahrat spat

standa77
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: čtv bře 20, 2008 13:37

zalohovani

Příspěvek od standa77 » čtv dub 03, 2008 22:13

xthomas:n

tak to vypada, ze je to pravda - skutecne po restore nejde fotak, mozna by stacilo shcovat si soubory od fotaku na kartu - ale to jsem nezkousel...

discobolos
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv dub 03, 2008 11:59

HP 614c v palmpc.cz

Příspěvek od discobolos » pát dub 04, 2008 5:32

Zdravím, dnes mají dostat ve výše uvedeném obchodě 2 ks tohoto komunikátoru. Vzhledem k tomu, že jsem si pro sebe sehnal jinde, budu tady rušit za chvíli objednávku a 1 ks bude volný.
Marek

P.S. Tímto se poslušně hlásím jako majitel 614c. Už se těším, až ho odpoledne vytáhnu a začnu testovat.

Uživatelský avatar
Pavtul
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: stř bře 19, 2008 21:43
Bydliště: Vlašimsko

Příspěvek od Pavtul » pát dub 04, 2008 7:40

se mi do kontaktu nejak podivne pri synchronizaci nahraly nektere kontakty 2x a take tam mam strasne moc polozek "Neznámé" - Tak bych tyto kontakty - VSECHNY" chtel odstranit a zkusit to znovu....ale proste oznacit vsechny kontakty nejde a nejde..pouze odstranovat po jednom. Pred tim jsmemel M700 a slo to.... mozna jsem natvrdlej..ale diky za radu...

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pát dub 04, 2008 8:21

A CTRL+A nefunguje? Ja mám nainštalovaný Pocket Informant a tam to funguje!

Prípadne ak to máš teraz zdvojené aj v Outlooku, nedá sa to vymazať tam pohodlnejšie?

Mám však ešte jeden problém s handsree sadou v aute. Mám Nokiu CK-15W a tá nedokáže načítať z iPAQ-u kontakty. To ma hodne zarazilo, lebo doposiaľ som mal vždy problémy naopak s originálnou HF sadou v Octavii, ktorá tvrdošijne odmietala načítať kontakty zo všetkých Symbianov. Neriešil toto už niekto? Prípadne nestretol SW pre PDA, ktorý by prenos kontaktov umožnil?

syrienko
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát dub 04, 2008 9:39

Příspěvek od syrienko » pát dub 04, 2008 9:48

Zdravim vsetkych, tak aj ja som sa stal uspesnym majitelom iPAQ 614c. Jednu vec som zatial nerozchodil a to je GPS. Nainstaloval som si iGO 2006 a ked odkliknem detekcia modemu, tak ho nedajde na ziadnom COM porte?
Co a kde treba nastavit (ake COM porty?) aby mi to fungovalo?
V Settings->System->External GPS mam nastavene v "Programs" COM8 a v "Hardware" COM6 (skusal som Baud rate 19200 a 57600), "Access" mam zaskrtnute "Manage GPS automatically".
HP Asset Viewer mi hlasi pod "GPS Present: Yes", "Status: GPS is Disabled".
Zatial nemam pripojenie na internet, ale skusal som kamosovu SIMku a on ma internet, pripojil som sa na net, Google maps idu, ale GPS je stale Disabled...
Poradite niekto?
Este jedna vec, na www.ipaqchoice.com som kupou iPAQu dostal 4 body na kupu dodatocnych programov, ktore sa oplatia najviac za tie body?
Dik.

jardasy
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 23, 2008 19:25
Bydliště: Ústí n.L.

Příspěvek od jardasy » pát dub 04, 2008 10:03

syrienko píše:Zdravim vsetkych, tak aj ja som sa stal uspesnym majitelom iPAQ 614c. Jednu vec som zatial nerozchodil a to je GPS.
HP Asset Viewer mi hlasi pod "GPS Present: Yes", "Status: GPS is Disabled".
....
Dik.
com6, baud rate 57600. Chytej to venku a čekej (2-10minut) na první synchronizaci.
GPS status je disabled, pokud neběží žádná navigace (spusť třeba google maps, nevypínej je a uvidíš, že se Ti to změní na status GPS is enabled".
Řešil jsem to samé den po koupi.

syrienko
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát dub 04, 2008 9:39

Příspěvek od syrienko » pát dub 04, 2008 10:18

Ja ale ked spustim Google maps, tak sa mi to nespoji na internet, lebo este internet nemam. Ta synchronizacia sa mi vykona aj ked nie som pripojeny na internet? Preco mi napr. iGO 2006 vobec nezdetekuje GSM zariadenie, ani na tom COM6 porte?

\\\Necituj poslední příspěvek! Sir Andrew.

Uživatelský avatar
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát bře 07, 2008 14:22
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horst Fuchs » pát dub 04, 2008 10:37

to syrienko: Jak uz se zde nekolikrat psalo, verze iGo 2006 nefunguje, pouze 2006 plus a vyssi. Resp. necetl jsem tady zatim ani jeden prispevek, ze by nekomu fungovala verze iGO 2006.
Ja mel ten samy problem, 2006 ani tuk a 2006 plus napoprve. Pouze prvni fix trva skutecne tak tech 10 minut.

Uživatelský avatar
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 285
Registrován: čtv led 12, 2006 0:37
Bydliště: ČR

pBar

Příspěvek od MgX » pát dub 04, 2008 11:34

Ahoj,

můžete mně říct, proč nemůže být již v základu možné, aby si člověk nastavil u alarmu, nebo upozornění (třeba v kalendáři), zvonění v MP3 apod. ? Co je na tom tam těžkého?

...a zásadnější dotaz... zkoušeli jste už někdo task manager pBAR :?: Zajímá mě, zda se vám to případně s něčím ,,hádá", či je vše OK.
Četl jsem v nějaké diskuzi, že by měl být rychlejší, méně náročný atd., než HTC Task Manager. A přitom je také zdarma.

Uživatelský avatar
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát bře 07, 2008 14:22
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horst Fuchs » pát dub 04, 2008 11:46

Alarm jde tusim v zakladu jenom ve wmv...tezkeho na tom neni asi nic, proste na to jenom soudruzi z microsoftu dlabou

Task managery jdu prave resit takze jakekoliv postrehy me take zajimaji

Uživatelský avatar
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 285
Registrován: čtv led 12, 2006 0:37
Bydliště: ČR

Příspěvek od MgX » pát dub 04, 2008 11:53

Horst Fuchs
Každý obyč. mobil má vyzvánění, alarmy a já nevím co - v mp3 + dalších formátech. Toto jsou daleko složitější zařízení - výkonnější a nejde to tam prcnout už v základu :???:

Co používáš za program na ,,ALARMY" atp. Dá se přes něj nastavit i jiný typ vyzvánění pro ,,Kalendář"?

Abychom zde nedělali bordel, k čemuž jsem taky přispěl svým dotazem na task managery, budeme když tak na toto téma pokračovat tady.
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=7026

rop
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pát bře 21, 2008 12:52

Příspěvek od rop » pát dub 04, 2008 11:54

Task manager pouzivam wkTask a muzu jen doporucit. Jinak jsem koupil iPaq na palmpc.cz, kde maji sice naspany,ze ho pripravuji, ale na sklade uz je. Jeden den objednas a druhej to mas v poledne v ruce. Pribaluji k tomu i folii, ktera ma byt v original baleni ale neni. Plus nejaky CD s par programkama pro pocket PC.

Mam jedinej problem a to, ze kdyz necky zkousim nejakej programek tak nevim jak ho zavrit. Chtel bych nejak namapovat na nejakou klavesu natvrdo odstreleni aktualni aplikace. Napady? ;-)

Zamčeno

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti